Nejat İşler alkol alınca

peace_346

New member
Reaction score
0
Okan Bayülgen'in 'Makinası'na konuk olan Nejat İşler'in canlı yayına alkollü çıktığı ve çıkan yayından sonra küfür ettiği iddia ediliyor.

Okan Bayülgen'in sunduğu Televizyon Makinası'nda olay çıktı. Programa alkollü katılan Nejat İşler'in canlı yayındaki tuhaf hareketleri şaşırttı. Bayülgen, bunun üzerine İşler'i yayından gönderdi. Ardından stüdyoya beklettiği diğer konuğunu yayına aldı. 'Baba Beni Okula Gönder' kampanyasını tanıtmak için gelen küçük konuğun uykusuzluktan gözleri kızarmıştı.

Bayülgen, Nejat İşler'i kastederek konuğuna "Barda filmindekiler gibi gözlerin kızarmış" dedi. Buna sinirlenen İşler'in küfürleri stüdyoda duyuldu. "Elektrikler gitti" diyerek yayına ara veren Bayülgen, İşler'in yanına kulise gitti. İkili arasında arbede yaşanırken, araya giren güvenlikler İşler'i binadan çıkardı.

Buradan izleyebilirsiniz

valla ben beklerim o alkolikten...

Bide Teoman'ı Davet Etselermiş Tamam Olacakmış Orası:D

çok beğendiğim bi oyuncudur nejat işler, gerçekten yazık oldu =(

antony_costa' Alıntı:
valla ben beklerim o alkolikten...

Bide Teoman'ı Davet Etselermiş Tamam Olacakmış Orası:D
KATILIYORUM SANA TEOMANLA BİRLİKTE YIKARLAR O TV MAKİNESİNİ O GECE HAHAHAHA:durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

Böyle serserilik olur mu ya Öküz nejat diyoum ben öküz...

Herşeyden önce çok çirkin bi görüntüydü, kimin neresiyle içeceğine tabii ki karışamayız. Ama ağırlıkla üniversite öğrencilerinin izlediği ulusal kanalda yayınlanan bi programa kütük gibi gitmesi Nejat İşler i milyonlarca kişi için bitirmiştir... Bu karakterdeki insanın oyunculuğuna 1, sanatına 2.

bı de sanatcı olcak hadı ıcersın yada hap atarsın ama canlı yayına cıkacakken cok ayıp olmus..

ßir Adam kendini anca ßöyLe Sıfıra indirebiLirdi.. Hayatta TV izLemezmiş Nejat i$Ler.. Tek HayaLi Bir GemiyLe Dünya turu yapmakmı$.. onun içinde Para biriktiriyormuş.. Sen Bu gidi$Le Nah Çıkarsın Dünya Turuna.. Sen ParaLarı TEKEL'e yatır Git :D Gözümde Zerre kadar değeri kaLmadı ßu adamın.. Oynadıgı fiLmede gitmem bu RezaLetten sonra.. Okan Zaten kıLın teki.. gece 4'Lere 5'Lere kadar oturupta saLak saLak ßağırı$Larını dinLemem.. ßi ßakımada iyi oLdu.. Okan'ında kıçı ßiraz yere değmiş oLdu..

KaRma' Alıntı:
ßir Adam kendini anca ßöyLe Sıfıra indirebiLirdi.. Hayatta TV izLemezmiş Nejat i$Ler.. Tek HayaLi Bir GemiyLe Dünya turu yapmakmı$.. onun içinde Para biriktiriyormuş.. Sen Bu gidi$Le Nah Çıkarsın Dünya Turuna.. Sen ParaLarı TEKEL'e yatır Git :D Gözümde Zerre kadar değeri kaLmadı ßu adamın.. Oynadıgı fiLmede gitmem bu RezaLetten sonra.. Okan Zaten kıLın teki.. gece 4'Lere 5'Lere kadar oturupta saLak saLak ßağırı$Larını dinLemem.. ßi ßakımada iyi oLdu.. Okan'ında kıçı ßiraz yere değmiş oLdu..

aynen katılıyorum hacı...

önce adam gibi adam olmayı öğrenmeli insanlar ...sonrada işlerini adam gibi yapmayı tabi...adam olmadıktan sonra ne yaparsa yapsın hiç değeri yok gözümde...nejat'çım daha adam olamadı heralde:hhdil

sanki okan bayülgen geri kalan....

oda ayrı bi alkolik sanki.....

walla bu nejat ı eskiden çok severdim ama islama ve müslümanlığa yaptıığı yorumlar beni çok kızdırmıştı bu olaydan sorada sempatim iice azaldı..ii oyuncuların yanında böleleirde adam oluyo işte bidaa bu adamın oynadıı filmi seyrettmem ben :D

yazık yav üzüldüm. kendine has bir karizması vardı. bu hareketiyle sıfıra indi

react0r' Alıntı:
kızlar delisi oluyor ama ehehe
aykırı tipler nedense ılgı cekıyor

yav o kızlar daha beni görmedikleri için buna deli oluyorlar :p

KaRma' Alıntı:

çok çabuk unuttu herhalde nişantaşı'nda seyyar kitapçı olduğu zamanları. O günlerin acısını mı çıkarıyor ne....

adam güzel bi film çekti yükseldi ama kendisinin patavatsız hareketleri sıfıra indirdi
rezillikten başka bişey değil türk sinemasının yüz karası

heavy metall :D

cok komkti ya :)

Geri