Nefrettt Ediyorummmm...

Okuldan nefret ediyorum(icat ederni bi bulsam yatağımın üstündeki tavana asacam resmini sonra da her sabah günaydın yerine daha başka güzel terimler sarfedeceğim) ;)

şu an herşeyden nefret ediorumm ooffff iice bunalım oldum yaaaaa :( :( :(

ahh jujm napsak ya...

bilmiorum jujum ama inan bu haftasonu i-rençti:(:( çok kötüyüm ben çaktırmamaya çalışıorum ama .....

nolduki cnm...???herzmn ole deılmıkı....

yok jujum yok neyse burda konuşmayalım konu dağılmasn yrn anlatrm:(:(:(

ii ole olsn bakalm...

Bende hayatı gözünde büyüten korkaklardan nefret ediyorum!!!IMPOSSIBLE IS NOTHING

herşeyi ben bilirim diyipte hiçbi mok bilemeyen insanlardan kısaca ukalalardan nefret ederim

ben statik dersnden nefret ediorum,ya nie anlamıolar ben makineci diilim neden bana bu kadar ağır statik dersi veriolar:(:(

ben arabada cıstak cıstak(ses sıstemı olmadıgı halde sadece tiz bir ses artık tahmın edin..)gezenlerden nefret edıyom hayır bole bısden zevk alıyosun ya koy tesısatı arbaya gum gum dınle mıllet 100 metreden anlasın ahaaa geliyo bizimki die yada hıc dınleme varmı bole bısı yaaa...illet oluyom vallahi.indir araban dov yani..hakime bahane hazır tabii...
-tahrik etti beni hakim bey...:)

ya emmo bılıyon caglayanı yanı gercı bızım buralarda yokda fazla.. svp ile ukala(yabancılar bılmezler tesısatlı kıralık arabanın kısayoldan plaka soylenıs hali) falan varda caglayan berbat emmo ugradıgın yoqki yanımıza bı kolay geelsın dıe

aha bak mesala bole soledıkllerımı alaycı sekılde ele alanlardanda nefret edıyom kusura bakma emmo valla bılıyon yanı akrabalık baskaaa hackhell forum baskaa.

Dj-EngiN' Alıntı:
ben arabada cıstak cıstak(ses sıstemı olmadıgı halde sadece tiz bir ses artık tahmın edin..)gezenlerden nefret edıyom hayır bole bısden zevk alıyosun ya koy tesısatı arbaya gum gum dınle mıllet 100 metreden anlasın ahaaa geliyo bizimki die yada hıc dınleme varmı bole bısı yaaa...illet oluyom vallahi.indir araban dov yani..hakime bahane hazır tabii...
-tahrik etti beni hakim bey...:)[/QUOTE

bencede haklısın kuzen sana katılıyorum ne bu ya koy babalar teskoyu senin dediğin gibi 100 metreden benim geldiğim anlaşılmazsa ne anladım öle tesisattan en iyisi dediğin gibi indir döv....

budur ıste yaaa volki sustu bozuldu galiba sanırsam...bak bundanda nefret edıyom ıstee...

bgnden hatta dunden saat itibariyle nefret edıorm...coq usuldm ben bgn beni coq usduler...:(:(

"de" bağlaçlarıyla hal eki olan -de yi ayırt edemeyenlerden, farkında oldupu halde birleşik yazdığını düzeltmeyip "nasıl olsa anlaşılıyor" diyenlerden.
Saygılarımla

hayati cozdum diyenlerden ve insanlari iyi tanirim cok sey yasadim diyenlerden....

ewet hayatı anlayan megersem ne kadar cokms...

Geri