Nefis Bir Tat :D

sonsuzluğa

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Ayağın taşa mı çarptı, dön kalbine bak. ETTİN Mİ B
güzel tadı vardır biraz kuş etine hatta sanki alabalık gibi balık kokusu
taze taze kurbaga bacagi cok pahali ozel resturantlarda satilir
alternatif besin. bulgarlar cok sever bunu. lakin her kurbaga bacagi da yenmez bu nedenle, kurbaga seciminde dikkatli olunmasi gerekir. yikandiktan ve ayiklandiktan sonra sarap ya da sirke icinde bikac gun bekletmek sureti ile terbiyelenen bacak, bir tavada az bir sivi yag esliginde kizartilir. istege gore katilacak ince dogranmis biber, domates ve sogan da olayin sosu yerine gecer. tercihen kirmizi sarapla iyi gider.

01_lagushki_29766.jpg

Fransız usulü Kurbağa bacağı

fransız mutfağının da vazgeçilmez ara sıcaklarından biri olan yemek çeşidi. tabii ki pişirmek için kullanılan kurbağalar dere kenarlarından toplananmaz, özel olarak bu amaçla çifliklerde yetiştirilir. iyice temizlenip çıtır çıtır kızartıldıktan sonra, üzerine tereyağı, sarımsak ve kekikten yapılan bir sos gezdirilir. kızartılmış sütlü ekmek ile tüketilir.

02_lagushki_30555.jpg

04_lagushki_29897.jpg

05_lagushki_31338.jpg

07_lagushki_27647.jpg

09_lagushki_34284.jpg

13_lagushki_32597.jpg

14_lagushki_42837.jpg

15_lagushki_45693.jpg

17_lagushki_51777.jpg

19_lagushki_59983.jpg

21_lagushki_29848.jpg

23_lagushki_43972.jpg

24_lagushki_46430.jpg

26_lagushki_36699.jpg

:saskin :saskin :saskin​

Aslında konuyu yemek tariflerine açacaktım ama üyeleri güzel bir yemek beklerken çıkarmak için banyoya yönlendirmeyeyim dedim :durdurun​

Arkadaşlar bizler türk mutfağına alışık olduğumuz için büyük bi önyargıyla yaklaşıyoruz olaya ama,onlar için gayet normal bişey.Yani onlar bizleri iğrendirme kiçin değil,lezzetli buldukları için yiyolar.Bizim tavuk göğsü,tavuk kanadı yememiz gibi düşünün ;)

ne yalan söylüyem adam güzel sıyırmıs etini. :D

yaa tamda yemek yıyodum ya........ :S

arkadaşlar tadı kötü olmayabilir. millet işkembe çorbasıydı sakatat falan tüketiyo onlar iğrenç gelmiyorda bu mu iğrenç geldi şimdi. deneyen varsa söylesin

Hadi Afiyet Olsun...

birgün pişir bari de bizde tadalım bundan:D

ben o kurbağayı parçalayama ki :saskin yazık hayvana :(

ama sen parçalayıp getirirsen pişiririm söz :durdudun

Asıl mesele orada
ben sinek bile öldüremem nasıl kurbağa parçalıyacam:hhsigara:hhsigara

Asıl mesele orada
ben sinek bile öldüremem nasıl kurbağa parçalıyacam:hhsigara:hhsigara

bilmem artık yenmeyecek demek ki. ya da fransaya mı günübirlik gidelim sırf bunu yemek için :saskin :p

:) haşlama yılan yerim daha iyi :D

Geri