Nefes'in foyası meydana çıktı!____

TARİH : 17 Kasım 2009

SAAT : 18:50

NO : BN - 119 / 09

1. Son günlerde medyada, var olduğu iddia edilen üçüncü bir ihbar mektubu ve mektubun ekinde yer alan CD’de bulunan konulara ilişkin haberler yer almaktadır.

2. Var olduğu iddia edilen yeni ihbar mektubunun; Genelkurmay Askeri Savcılığı tarafından yapılan ve 24 Haziran 2009 tarihinde görevsizlik kararı verilerek yetkili makamlara gönderilen soruşturma dosyasında yer alan bazı maddi hususlardan da yararlanmak suretiyle, hazırlayanların kendi hedefleri istikametinde düzenlendiği değerlendirilmektedir.

3. Medyaya yansıyan haberlerden öğrenildiği kadar, söz konusu ihbar mektubu ekindeki CD’de yer alan hususlardan büyük bir kısmının 2008 ve daha önceki yıllarda medyaya yansıyan haberlerle benzerlik gösterdiği tespit edilmiştir.

4. Kamuoyunun, gereğinden fazla, bu tip haberlerle meşgul edilmesinden üzüntü duyulmakla birlikte, dün olduğu gibi bugün de medyaya yansıyan ve Türk Silahlı Kuvvetlerini ilgilendiren bütün haberler değerlendirilmekte ve gerekli görülen durumlarda gerekli işlemler yapılmaktadır.

5. 17 Kasım 2009 günü bir gazetede yer alan ve bu konularla ilişki kurulmaya çalışılan Genelkurmay Adli Müşavirliği tarafından hazırlandığı iddia edilen belge ise, sahtedir. Söz konusu bilgi notu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca (CMK 250’nci md. ile yetkili) yapılan soruşturma doğrultusunda bazı şüphelilerde ele geçirildiği belirtilerek, 08 Nisan 2009 tarihinde Genelkurmay Başkanlığına incelenmek üzere gönderilen belgeler arasındadır. Yapılan inceleme neticesinde, ilgili savcılığa 01 Mayıs 2009 tarihinde “Kayıtlarımızda böyle bir belgeye rastlanmamıştır. Askeri yazım teknikleri ve isimler kullanılarak kurgulanmış sahte bir belgedir” ibaresiyle cevap verilmiştir. Sahte belgeyi, kasıtlı olarak gerçek gibi sunan, gazete hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur.

6. İddia edilen üçüncü ihbar mektubunun 15 Kasım 2009 günü medyada yer almaya başlamasının tesadüf olmadığı ve zamanlamasının da oldukça düşündürücü olduğu ortadadır.

7. Türk Silahlı Kuvvetleri, kendisine karşı uzun bir süreden beri yürütülmekte olan faaliyetlerin ve bu faaliyetlerin bütün boyutlarının farkındadır. Bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak her türlü saldırı da Türk Silahlı Kuvvetlerinin kararlı duruşunu ve mücadele azmini asla etkilemeyecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Genelkurmay Başkanlığı Resmi Kurumsal İnternet Sitesidir - Anasayfa - Turkish General Staff Official Web Site - Main Page
Teşekkürler "Cehennem_Zebanisi"...
-------------------------------------------
Sadece insanları kandırmak için ve kamuoyunu oyalamak için yapılan saçma sapan birşey.!!

beyler bir cogunuzun yorumlarını vede alıntılarını okudum

tsk temiz bir kurum olsaydı kendisi temizlerdi bu lekeleri

bir ülke düşünün bir devlet bakanı kadar yetkisi olmayan genelkurmay başkanı ülke yönetimi hakında fikir beyan etsin maden fikir beyan ediyor oldu olacak secimle gelsin başa ya mgk kararlarının neden 10 yıl boyunca gizli kalması gerektiğini anlayanınız varmı 28 şubat olayını hepımız o tarıhte medyadan öğrendik ama şimdi o medya nedense erbakana yanlış yapıldığını söylüyor bir komutan düşünün ki tankları tbmm ye yürütüyor ki o komutan genelkurmay başkanı değillll.

askere gidenlere mehmet derler mehmet muhammedin türkçeleşmişidir veya asker ocagına peygamber efendimzi sallahü veselemın adı verilir madem adını veriyon onun dediklerinide yapacaksın

karısının başı veya anasının başı örtülü olanları ordudan neden atılar hadi o eski bir olay askerdeki oğlunun yemin törenine başı örtülü giden ananın neden törenden çıkarıldığınıda bir soralım

bu ne perhiz bune lahana turşusu

cumhuriyet ordusu cumhura habıre darbe yapıp evine kapatıyor nasıl bir iş
atatürk keşke sağolsaydı da bir görseydi o değilmiydi ordu siyasete karışmasın emrini veren değilse meb onaylı bütün tarih kitapları yalandır

ben elhamdürillah müslümanın hepmizde öyleyız ama ben neysem benım ordumda o çünkü o orduda ben görev alıyorum ee benım ordum müslümanlıkla alakası kalmadı ki orduda gazınolar var ama camiler yok nasıl bir iştir bu

ordu temizlenmeli elini eteğini siyasetten çekmeli ikide bir biz bu konuda hasasız demeyıde bırakmalı

özkök paşayı bile zehirlemeye çalışıyorlardı adm evinden sefertası ile yemek getiriyordu .

lütfen biraz daha düşünelim hasan mezarcı yı hepimiz biliriz son zamanlarda mehdiyim diye dolana bir divane olmuştu onu ohale getirenler bizi ne hale getirriler bir düşünün

tsk daha 9 aselsan mühendisinin neden öldüğünü bilmiyor eşref bitlisi taşıyan helikopterin neden düştü bilmiyor gibi görüküyor ama kusura bakmasın hepsinide biliyordu daglıcayıda daha nice daglıcalarıda biliyordu askerde ölenlerin hernedense hepsi intihar etmiş peki adam sırtından nasıl sılah sıkacak kendisine hayret valla

düşünelim nasılsa bir hükme varılır

noldu yaw loopused bi konu açmış yine kitle halinde bi zoruna gitme olmuş =)

gerçekleri yazınca karalama oluyor da , karalama yazınca gerçek mi oluyor
bunlar bu kadar zorunuza gitmesin , bırakın biraz da doğrular konuşsun arada

bu arada arda bi basın duyurusu paylaşmış sanki kendi eliyle yazmış gibi yok araştırmana , yok yorumlarına sağlık vs .
bu adam bunu almış getirmiş buraya sağolsun da direk alıntı yapıp altına imza atanlar! ne yapıyor ?
post mu kasıyor yoksa fikri mi yok ?

Yuh ki,ne yuh,

korsan cd lerin bile arkasında tsk olsun yada olmasın bu filmi basmayız dedikleri bir yapımı sırf tsk yı eleştirmek için kafadan sallamaca sözlerle yıpratamazsınız.
Her zaman dediğimiz gibi;
ya taraf olun
yada
tarafınızı belli edin
bir gün iktidar ağzı ile yutup,
ertesi gün milliyetçi ahkamı kesenlerin emirleri nereden aldıkları çok çık belli olmuştur.
Saçmalığa bak;
senaryolarda yüzbaşı varmış.Be hey akıl yoksunu;
ya binbaşı olur,ya teğmen olur,albay olur....
Kalkıpda apo olacak değilya...(Ha bu açılımla siz hem apoyu oraya getirir,hemde bedellinin üzerine atlarsınız)

Vatan size emanet...(İzinde olmadığınız için)....

Artık farelere acır oldum,
bir gün gelecek yuvalarından edeceksiniz gariban hayvanları....

bakın bukadar basıt olmayın ergenekon dedınız sucu ıspatlanmadan bır dunya adamı ıcerı aldınız dagdan ne ıdugu belırsız kalleşlerı aldınız dugun dernek gıbı karsıladınız ulan bukadar yuzsuzluk olur herseye ınat ATATÜRK VE NE MUTLU TÜRKÜM SESİ kıyamet kopmadan anadoludan sılemezsız nıce dunya devletlerı geldı sızın bu yapmaya calısdıgınız bolme ısını canakalede anavartarlarda vr bır cok cephede aldı olum tadını aldı serın sularda .bız sunu da bılırız medenıyet degınız tek dısı kalmıs canavar arkanızdan destegını cekılınce bakalım ısler nasıl olacak .......

ordunun görevi darbe yapmakmıdır ulan geri zekalılar!!! yada ordunun görevi peygamber ocağı denen o kutsal ocağı babalarının çiftliğine çevirmekmi yoksa ordunun görevi daha ilk defa ellerine silah alan kınalı kuzularımızı yıllardan beri bir türlü bitiremedikleri pkk belasının dağlarda uzun yıllardır teröristlik yapan kurtların eline teslim etmek midir ya bi düşünsenize ahmet mehmet hasan hüseyin ismi her neyse kardeşlerimiz yeğenlerimiz evlatlarımız askere gidiyor üç ay eğitim alıyor ondan sonra haydi git dağa pkklıları bitir nah bitirirsin.isterse bitiremezmi tabiiki bitirir amma velakin onlarda istemiyor.çünkü rant peşindeler kimin umurunda yavrular şehit olmuş kimin umurunda analar ağıt yakmış kimin umrunda bebeler yetim kalmış.devamı gelecek......

ordunun görevi darbe yapmakmıdır ulan geri zekalılar!!! yada ordunun görevi peygamber ocağı denen o kutsal ocağı babalarının çiftliğine çevirmekmi yoksa ordunun görevi daha ilk defa ellerine silah alan kınalı kuzularımızı yıllardan beri bir türlü bitiremedikleri pkk belasının dağlarda uzun yıllardır teröristlik yapan kurtların eline teslim etmek midir ya bi düşünsenize ahmet mehmet hasan hüseyin ismi her neyse kardeşlerimiz yeğenlerimiz evlatlarımız askere gidiyor üç ay eğitim alıyor ondan sonra haydi git dağa pkklıları bitir nah bitirirsin.isterse bitiremezmi tabiiki bitirir amma velakin onlarda istemiyor.çünkü rant peşindeler kimin umurunda yavrular şehit olmuş kimin umurunda analar ağıt yakmış kimin umrunda bebeler yetim kalmış.devamı gelecek......

sana katılmamak elde değil kardeş o bahsettiğin komutanların kendı agızlarından söykedikeri bir gerçek var

derlerki bin mehmet gelir bin mehmet gider ama bir helikopter düşerse birdaha gelmez madem

vatanını miletini seviyorlardı o akşam kaldırsaydılar 4,5 kopra, skorsky falan filan (daglıca baskınında )

Geri