Nefes rekor kırdı

MARCUSX

New member
Reaction score
0
Nefes rekor kırdı

Geçtiğimiz gün vizyona giren “Nefes: Vatan Sağolsun” filmi ilk 3 günde izlenme rekoru kırdı.

Vizyona gireli 3 gün olmasına rağmen dolduran sinemaseverler Nefes filmine büyük ilgi gösterdi. Irak sınırında görevli 40 askerin destansı öyküsünün anlatıldığı Nefes filmi 3’üncü günüde 334 bin 215 izleyici rakamına ulaştı. Nefes böylelikle bu yaz gösterime giren filmler arasında hafta sonu en iyi açılış yapan film rekorunu kırarak büyük bir başarıya imza attı.

Ayrıca Nefes’in fragmanı, film vizyona girmeden internette son bir ayda 2 milyon kişi tarafından izlenmişti.

KAYNAK: Nefes rekor kırdı - Hürriyet

Fragmanını izledim güzel izlemek filmi Teşekkürler.

mutlaka izlenmesi gereken bir film özellikle karakol baskını çok gerçekçi

Bi fırsat buLup izLeyemedik şu fiLmi ya :crying:

KesinLikLe Kaçırmamanızı Tavsiye Ederim. Hiç Ummadığınız Bir Anda ÖyLe Bir Baskın oLuyorki FiLm'de AkLınız Duruyor...

Filmi Salı günü izledim.Gerçekten önyargıyla gitmiştim filme.Türk filmi bir yere kadar güzeldir dedim.
Ama gerçekten mükemmeldi.Görsel efektler harika olmuş.Hollywood filmlerini aratmıyor.
Filmin sonuna doğru karakolu basıyor teröristler.Muhteşemdi.Filmi özellikle sinemada gösterimden kalkmadan izlemenizi tavsiye ederim.Ses efektleri ve görsellik açısından tam sinemada izlenecek film karalterinde.

Film verdiği mesajlar bakımından da güzeldi.Özellikle filmin sonuna doğru bir sahne vardı ki başlı başına bir film konusuydu.
Baskından sonra yaralı düşen teröriste asker silah doğrultuyor ama ateş etmiyor.Sırf burda bile çok önemli mesajlar var tabi ki anlayana =)

mutlaka izlenmesi gereken bir film özellikle karakol baskını çok gerçekçi

Filmi Salı günü izledim.Gerçekten önyargıyla gitmiştim filme.Türk filmi bir yere kadar güzeldir dedim.
Ama gerçekten mükemmeldi.Görsel efektler harika olmuş.Hollywood filmlerini aratmıyor.
Filmin sonuna doğru karakolu basıyor teröristler.Muhteşemdi.Filmi özellikle sinemada gösterimden kalkmadan izlemenizi tavsiye ederim.Ses efektleri ve görsellik açısından tam sinemada izlenecek film karalterinde.

Film verdiği mesajlar bakımından da güzeldi.Özellikle filmin sonuna doğru bir sahne vardı ki başlı başına bir film konusuydu.
Baskından sonra yaralı düşen teröriste asker silah doğrultuyor ama ateş etmiyor.Sırf burda bile çok önemli mesajlar var tabi ki anlayana =)

Katılıyorum çok güzel 1 flim

Ben de izledim ve ben ömrümde hiç bir filmde bu kadar etkilenmemiştim. askerlerin telefonda anneleriyle sevgilileriyle konuştuğu sahnede gözyaşalrımı tutamadım :crying:

Çok Başarılı Bi Film.

İnsanın Vatan Sevgisi Kabarıyor Adeta . :)

Herkese Şiddetle Tavsiye Ederim.

ya bi gidedim su filme öyle merak ediyorum ki sormayın ama hafta sonu mutlaka bir fırsat bulup gidicem insallah

bencede mutlaga izlenmesi gereken bir film avrupada 1. sıradaymış çok küçük bir bütçeyle hollwood geride bırakmış gittm çok begendim dtestek olsun diye yine gitmeyi düşünyrm

teşekkürler en kısa zamanda bu filimi izlerim.

Kırmaması imkansız Günümüz fiLm ve DiziLerine 5 çeker..

arkadaşlar internette n bu nefes dizizisini nasıl izleyebilirim bilen varsa yazarsa sevinirim teşekürler

ben bu filme gitmeyi dusunmuyorum ben zaten dogudaki askerlik yapan mehmetciğimizin halini hepimiz biliyoruz birileri rant elde etmek için askeri kullanıyo he filmin parası mehmetçik vakfina felan bağışlanacaksa giderim

Geri