Need For Speed World [2010][KURULUMSUZ] [HH Up] [HF]

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
Need-for-Speed-World-Cover.jpg

Need For Speed World DirectPlay-KURULUM GEREKTİRMEYEN ÖZEL SÜRÜM

.::Açıklama::.
# Producător: EA Black Box
# Platformă: PC
# Distribuitor: Electronic Arts
# Gen: Racing
# Data lansării: 27-Jul-2010
# Website: Need for Speed World - Home

.::Descriere::.
Need for Speed World brings together best in class action racing with an
unparalleled social experience. For the first time in a racing game, players will be
able to compete against any one of their friends, family or pick from thousands of
top ranked players to challenge in intense online battles and police pursuits across
150 miles of sprawling open world. Need for Speed World takes the well known and
popular cities from Need for Speed Most Wanted and Need for Speed Carbon to
create the biggest, most exciting race world ever released in the Need for Speed
universe.

1. Download
2. Unrar
3. Make an account here
4. Play!
5. If you are idiot, stay with your brothers & sisters! If you are smart stay safe with WW ! We are the best!

.::Ekran Görüntüsü::.

custom_1235920245289_world_1.jpg
49830f1da40b3_featured_without_text_nfsu.jpg
10oqydt.jpg
15i2k4o.jpg
mcx9v9.jpg
2iivbdu.jpg
2rw7yw3.jpg
f27vk.jpg
2mqkprt.jpg
23w5ls5.jpg
33o03lt.jpg
2zdq5cj.jpg
34xl3dk.jpg
352k6yp.jpg
30ac6e1.jpg
2rfbg9j.jpg

ulash senın elınden daha bı guzel oluyo su paylasımlar..ellerıne saglık kardeşim..

valla eline sağlık dostum

çok teşekkürler

Dostum indirdim ama arşivi çıkartırken şifre istiyor ve verdiğin şifre açmıyor arşivi. elle yazdım, kopyaladım yapıştırdım falan ama olmadı. acaba değişik karakterlerle yazdığın şifrelerden biri olabilir mi, kontrol etme şansın varsa sevinirim.

Arkadaşım öncelikle paylaşımın için sağol ama rar şifresi hatalı.Rardan çıkarırken ;BIN şifreli dosyasında CRC hatası ( yanlış parola) veriyor.

indirmeye şimdi başladım.. teşekkürler.. yorumu da kurunca yaparız artık

indirmesine indirdik şimdide şifre arıyoruz.. hayırlısı bakalım..

eline saglık güzel bi oyun tşkler

arkadaşlar rar şifresi yanlış diyorum .şifre doğru verilmediği sürece boşuna indirmiş olacaksınız..

»»кαнιη¢σ¢υк««;5100416' Alıntı:
ulash arkadaş online olduğunda şifreyi verecektir...

siz yine de

hackhell, hackhell.com, ulash@hackhell, [email protected] bunları bir deneyin...

arkadasım hepsini denedim olmuyor şu konuya biri baksın ilgilensin boşamı indirdik yani

»»кαнιη¢σ¢υк««;5100416' Alıntı:
ulash arkadaş online olduğunda şifreyi verecektir...

siz yine de

hackhell, hackhell.com, ulash@hackhell, [email protected] bunları bir deneyin...

Hepsini ben de denedim ama maalesef olmuyor.Doğru şifre en kısa zamanda verilirse indiren arkadaşlar da mağdur olmamış olur...

calışmıyor zaten bosuna indirmeyin reinsall hatası veriyo

Kimse ilgilenmiyor mu burası ile ?? Arkadaşlar bir paylaşım yapıyorsunuz Allah Razı olsun ama ,insanlar indiriyor (kotalı olanlar var) verilen şifre yanlış. Lütfen ya düzeltin ya da hata varsa linkleri kaldırın ,bizler de boşu boşuna beklemeyelim.Modlardan birisi el atsın artık şuna...

biladerim upload etmen iyi hoşta şifre konusundada bi yardımcı olursan süper olacak

ulash online olmadı sanırım 4 gündür.. şifre konusu sorun hala..

Geri