Need for Speed Shift | 2009 & EkSikSiz RiP & HH & RS |

Tekrar sorayım belki gözünüzden kaçmıştır oyunu kopmle indirdim kurdum simgesine çift tıkladım d3dx9_41 dll hatassı verdi bu dll buldum system32 ye attım daha sora tekrar tıkladım b sefer physxloader hatası verdi bunuda buldum aynı yere attım bu sefer actı oyuna gırıo tam karıyer modundan oyun baslatca m oyunu yuklerken hata mesajı verıp oyunu donduruyor ne yapcam ben ? Yok mu bir fikri olan.

bütün eksik dll leri indirdim ama kariyer moduna geldi oyun açıldı 3-4 samiye sonra hata verdi kapandı bendede yahu farklı farklı 3 pc de denedim ama yinede olmadııı:'((((

kardeş saol ama benim bilgisayarım (256 ekran kartı 512 ram ) bu sisteme ayak uyduramaz biraz yükseltmem lazım ençok istediğim 2-3 oyundan biri (GTA IV ve NFS SHİFT)

Çalıştıramadım beyler.. bir sıkıntı var dosyalarda... indirip kurabilen var mı?

şu oyunu sapasağlam oynuyorum diyen kimse yok mu ya ???? herkes haaala sağoldiyip duruyo bi kişide oynuyorum sorun yoktur desin :'(

Bende de Olmadı Eksis DLL Dosyalarını İndirdim Çalıştı Kariyer Modu Açılacakken 5 sn. Sonra Oyunu Kapatıyor...

Aynı sorun beyler....yokmu ilgilenen acaba....

valla yüreğine sağlık..:laugh: indirelim dursun kıyıda köşede.:001_rolleyes:

KnowN da olmasa ne yapardık bilmiyorum . Teşekürler Ellerin Dert Görmesin.... xD

Sp2 de sorunsuz çalışıyomu bu yardımcı olurmusunuz indircem sorun çıksın istemiyorum
Yada sp2 de sorun çıkıyosa bile çözümü nedir ?
Teşekkürler

oyunu yükledim ançak bir türlü açılmı yorlütfen yardım

Need For Speed'in eski bir sürüm vardı ben onu nasıl bulabılrım

ßende oynuyorum Oyunda ßir sorun Yoktur ;)

ßu Arada ßiLgisayarın Tarihinde Tek oyun ßiLir oynarım oda Need For Speed SeriLeri ;)

hersey cok guzel yuklendı ama acmaya gelınce d3dx9_41.dll dosya bulunamadı dedı napcazz ???? 3 kere yenıden yukledım ama gene olmadıı ..

sorun

bütün forumu okudum hemen hemen herkeste start carrer den sonra oyun kapanıyor... known yardımcı olabilir misin

Geri