Need For Speed II ::: Efsane Oyun ;) NostaLji Yapıyoz:::HH

evet oyun çalışmıyor.dosya indirildi ama şifre girildiğinde sıkıntı yaratıyor.açmıyor...

evet oyun açılmıyor..şifrede sorun var dosya açılmıyor.

indirmeyi denemedim ama eski günlere döndüm :)) oyunu bitirdikten sonra yeni arabalar alıp sabaha kadar onları düzücem diye kovalamaca oynardım :))

yyada adı herneyse

bi bu oyunu sewerdim bide m.madness bu oyunlar için okuldan coq kez kactık m.madness war bu yoqtu hiç te aklıma gelmedi bu oyun saol ellerine saglık

bizim de ilk goz agrimiz bu oyun....hic bitmesin isterdik way be ne gunler geliyo geciyooo

SaĞolasin Bİrader Az Oynamazdim Bu Oyunu Hurda Bİ Makİnam Vardi Tek Bunu Kaldirirdi.o Hurdayla UĞraŞip Dururdum Kahrolurdum GÖzlerİm YaŞardi Şİmdİ :)

Bi de rar şifresini doğru versen tam süper olacakmış...

yıl 2001...ankara...

üniversitede 2. sınıfta okuyan 4 öğrenciydik. akşam yemeği için topladığımız paradan 1 lira (4 kişinin 1 saatlik internet cafe ücreti) ayırır yemekten sonra o cafeye( demetevler 1. cadde girişinde metro istasyonunun karşısındaki) gider yarışırdık çok eğlenir mutlu olurduk.ertesi günü iple çekerdik...o 250 bin lira çok değerliydi...hey gidi günler...

yıl 2009..konya
son siste bir PC harddiske tüm oyunlar var ama oynamak çok tat vermiyor artık...

teşekkürler..oyun çalışmasada..o otoban daki yarışı tekrar yaşatırdığın için...

forum yöneticisi kimse silsin bence cunku calısmıyor bosuna heveslenmesın kımse

mmx 166 da oynardım bunu vay be nostaljiye bak indiriyorum sağol

yükledim.... nostalji oldu benim içinde!!! paylaşım için teşekkürler.

bu oyunu zamanında deli aynardık ya : )) halamın ogluya oynardık cif kişi bide pionerr yazdıkmı tamam : ))

eyvallah kardeşim görcez birazdann
:D

Geri