Nedir Bu Torrent ?

Arpej

♪ iяяєpℓαc&#110
Reaction score
0
arkadaşlarımızın çoğunun torrent konusunda yeterli bilgiye sahip olmadığını düşünüyorum ve buna bir çare olmak içinde sizlere torrent programını resimli anlatmayı uygun buldum...

ilk önce programimizi indirip kuruyoruz

progrmamımızı çalışır duruma getiriyoruz ki program çalışırken sağ altta saatin bulunduğu bölümde programın sembolu görünürdür..

2610r4n.jpg

şimdi indirmek istedğimiz torrent linkimizi çeşitli torrent arama sitelerinden bulup onu da indiriyoruz ki bunlar sadece linktir..çok çok ufak boyutludurlar..

2m46mon.jpg

linki pcmize download yerine çalıştır seçeneği ile torrenti seçiyoruz..

33m8wfn.jpg

link inince program size indirmek istediğniz dosyada şunlar şunlar vardır diyecek...OK tuşuna basıyoruz ve sırtımıza yaslanıyoruz..

14akih4.jpg

bu da ne nedir görün =)

2a5xaoj.jpg

Alintidir.

arayan bagdatı bulur dicem ama bu bile çok eskide kaldı arayan herşeyi buluyor artık :)

dai bu torrent sitelerinin aktarım hızımı yuksek valla benım kafa kalın bısey anlmadım

bu utorent programı ile dosyayı indirebiliyorum.ama çok yavaş.45mblık dosyayı indirmek için bile yaklaşık bir günüm gidiyor.Hızlı indirebilmek için bir ayar yapmak gerekiyor mu?Yani büyük bir iso dosyasını indirmek için ömür boyu beklenmez yani

.kardeş ellerine sağlık çok güzel anlatmışsınciddi anlamda ne olduğunu merak ediyordum.emeğine sağlık.

Geri