Nedir bu sarışın merakı

valla bazıları sarışın sever ama bir de "her şeye rağmen" sarışın olmaya çalışanlar var onlarda çok kötü duruyor ya sarışın olucam diye çirkinleşiyorlar doğal olanı daha güzel ve yakışıyor bence ayrıca ben esmerim gayette memnunum yani:)

bence erkekler günü birlik ilişkiler için sarışınları tercih ediyor ama iş evlenmeye gelincetercihini kumral veya esmerden yana yapıyor. bunu bi yerde okumuştum ama nerdeydi yav :eek:

mesela benim eşim kumral

Ben esmer severim Çıtır çıtır gerisi beni ilgilendirmez oda onların aptallığıdır :)

SevencLoves' Alıntı:
Ben esmer severim Çıtır çıtır gerisi beni ilgilendirmez oda onların aptallığıdır :)
ehueheu çok güldüm sana bea sevencim:)çıtır çıtır oohh lahmacun mu lem bu:mad:

vay be öylemiymiş ya benim bulundugum yerde sarışınlar tutulmuyo pek :) yani o düşünce buralarda sökmüyo herşeyin dogal olanı güzeldir bencede

ama bencede ikisinin ortası kumral bayanlar daha güzel

şakayla karışık kumralları tek geçerim :)

yok canımmm ne sarışını

bence biz erkeklerde sarışın değil güzel bayan merakı var.güzel olsun yeter sarısı esmeri farketmez göe hitap etsin yeter ama bazılarındada şöyle birşey oluyo sarışınlar diğerlerine göre fazla dikkat çekiyolar ister istemez insanın gözü kayıyo öle bişey işte ya :)tabi bunlar benim düşüncelerim :)

bi film vard1 ad1 erkekler sarisinlardan hoslanir fakat esmerlerle evlenir diye buda öyle bisi D

MaVeRcİk' Alıntı:
çikolata gibi kadın olacak ...:) gerisi yalan...;) sıcak sıcak :)
pişt noluo len:mad: seven çıtır çıtır der maverr sıcak sıcak döferm heee:mad: hemcnslerm ne renk olursa olsun yiyecek malzemesi gibi bahsetmeyn:)

bence konu Turkiyede esmer ve kumral bayanların cogunlukta olmasidir. Sarışınlık biraz daha doğal marjinallige ve buda daha fazla dikkat cekmeye yok aciyor. Zaten bayanlarin butun amaci ilgi cekmek degilmidir sanki.

O zaman cok basit bir formul oluyor bu.

İlgi cekmek istiyorsan = sarışın ol (farklı ol)

Ama yapayıda bazen cok igrenc oluyor ya. Bi bakiyorum herkez kibariye gibi gorunuyor sonra :D

waLLa sırf sizin için düşündüm araştırdım ßiraz :) Lem ßizim kızLarın da hepsi sarı oLmuş ßea :) Şimdi waLLa ßence ßu sarışınLık modası Tv den fiLan qeLiyor erkekLer asLında qüzeLLiğe hasta ama ohhh sarışına ßak diyorLar hatunLarda sanıyor ki erkekLer sarışından hoşLanıyor... nafiLeeeee ßu teLaşLar.... :) ßiz her zmn qüzeLLerden hoşLanıyoz kasmayınız sarışın oLunca ßakmam :ppp:pP :)

beyaz tenlı olsun bırde kumral olun sacı uzun olsun at kuyrugu yapsın benım ıcın yeterli :) .. hıc sarısın kız arkadasım olmadı.. acıkcası dusunmedım bıle... kırk yılın bası bır esmerede guzel dedık onuda kapmıslar :D ... neyse yaaa ben halımden memnunum .. son olarakta dogallık herseyden guzeldır ve bır bayanın sacına ak dusmeden sacını boyatmasını dogru bulmuyorum.

arkadaşlar... onu bunu bilmem... atalarımız ne demiş: sarışının adı, esmerin tadı... ha, suniye huniye gelince... herşeyin doğlı iyidir... hormonlusu bize ters, racona ters... hele hele slikonlular yok mu!........ uzak dursunlar...

KIZIIIIIIIIIIIIL :) tek geçerim

Geri