Nedir bu sarışın merakı

GeHeNNa

New member
Reaction score
0
Geçenlerde arkadaşla bu konuyu konuşuyorduk
nedeni bir kafe ve içi suni sarışın dolu :=)
Benim merak ettiğim ise nedir bu sarışın olma merakı?
Bilhassa esmer bayanlar saçını sarıya boyatıp eşi veya sevgilisinin başkalarına bakmaması için öyle tuhaf bir görünüm alıyorlar ki hanii yakışsa tamam diyeceğim ama malesef... Doğallık varken bu sarışınlık modası nedendir ?
Özellikle beyler nedir bu ilgi hadi anlatın bakalım, dökün içinizi :)

erkekler sarışınları sewerlerdi farklıydılar ama şimdi heryer sarışın dolu vede artık antapiatik olma abaşladılar 4ewa doğal sarışın kızlar :)

WEalla bir erk gerçek sarışınla boyatanı anlayabilio bayanlar boşuna kasmayınız :D:D

hehehe ilk ben yazıyım.
benim için esmer sarışın farketmez.ama gercekden de erkeklerin sarışınlara karşı bir
zaafı var.GeHeNNa sen esmersin sanırım:)neyse bende bi soru soruyum o zaman;
kadınlar neden daha cok esmer erkeklerden hoşlanıyor??

J@CK@L ilk sen yazamadın malesef
ayrıca esmer değilim ama sarışında değilim :)

dediğin doğru ama hmm.. evet büyük çoğunluk esmer erkeklerden hoşlanıyor bunun nedenini bilemicem valla.. ya ama olay görüntü olsa bi yere kadar. karakter önemlidir. sarışın, esmer ne farkeder ki

neyse konu bu değil saptırma biz burda suni sarışın bayanları tartışıyoruz :)
hııı suni sarışın erkeklerdeee varr tabii onlarıda unutmamaak lazımmmm
ama sanırım bu modanın sebebide sizlersiniz
buyrun konuşun bakim

valla işin cıvığı çıktı yani..nereye gitsen sarışın ama zaten belli oluyo kim doğal kim değil...açıkçası bir erkek asla sarışın olduğu için bir kadına bakmaz çünkü erkek için sarışınmış esmermiş farketmez:)

hımm turkıyede sarısın kız az ondan farklı oldukları ıcın ama artık her yer yapar sarısın olduu ıcın talep azalıo ;) her zaman az olan daha dikkat cekici olur ya ;)
mesela benım sımdıkı favorım kızıllar :p hele bı tane kız war ki burda offf :alkol:

kim demiş sarışın diye:) gerçek sarışın olsa tamamda yapaylar açık söylemek gerekirse kötü duruyo. ama bence esmer (ispiyoncu nun dediği gibi kızılda olabilir)

:)

kadınlarda potansiyel olarak beğenilme isteğine karşılık oluşan bir durum bir de sanırım ülkemizde esmer erkek fazla olduğu için, kendilerine sarışın kadınlar daha cazip geliyor e bu durumda da aldatılan kadın kendindeki eksiği saçlarının renginden sanıyor....
hangi erkeğin sarışın sevgilisiyle ilişkisi uzun sürmüş ki..

benım surdu 2 ay .. uzun yanı bana gore...

valla benim ilk aşkım gerçek sarışındı, son esmerdi:) demekki önemli deilmiş benim için okadar

:)

2ayda iyi süre off be
bi sarışın için yeter sanırım

bence çoğunlukla dikkat çekmek ve yaşlarını oldugundan büyük göstermek için bazı kızlar saçlarını sarıya boyuyolar.

walla sarışınlar her zaman favorim karakterden önce sarışın mı değil mi buna bakarım
ha sarışın olup da karakteri bozuksa yine olmaz
Benim istedğim kız zor bulunur ama var mı var :D
Yani diyeceğim o ki boşuna süslenmesin kızlar öle saçalrı sarıya boyatmak falan ne en iisi doğallık ya

saka maka 1 kızıL a kafayı taktım ama sahte sarısın fılan sewıoRum ben ya kendılerıne ozgü bi cekicilikleri oluo ;)

bole saclarını boyatanlardan nefret edıorm wala ben sacımı sıyaha boyayacagm yaknda turkıyede farklılık olur herkesın sacı aynı tıp olmaya basladı hatta sıyah sarı puhaha...(((:)

neden sarışın yada esmer kumrallara yer yok mu?
onlar çirkin mi?
bence hiç biri fark et mez kiz olsun da.(angelina jolie gibi olsun)

ehuehu hala mı var bu istek?
o eskiden di,walla her zmn doallıktan yanayım,buna sarışınlıkta dahil:)

evet aynen benimde zaafım vardır...

Geri