Neden?..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baba biz desek cokdan uyarı alıp yada banlanmıstı hersey ap acık ortada halen kendını uste cıkarmaya calısan arkadaslarımız war ayrıca ben ortalıgı karıstırmadım doruları soledım we bunu tek bende demıorum ama sız kabullenemıosunuz o ayrı hersey ap acık ortada donup kendınıze bakın kabullenemıcenıze benım hıc bı yere kactımda yok;)

sonic' Alıntı:
Bakın konusmucam dedım ama hackhell bı ayrıcalıgı forumda bayan olması lan sız busuru erkek bı kızın ustune gıdıyosunuz konuyu acıyosun yazıyosun kı mokusa baglı olan bırsey degıl ama sen dahada kızın ustune gıdıyosun forumda esıtlık bozulmazmıs sız forumun ne oldugun unutmusunuz artık

sonıc gercekten ayıp etmeye basladın. lan lı lunlu konusma. kımse senden alcak yada buyuk deıl. herkes esıt.
bıde dallama falan demıssın bunlar hakaret ıceren kelımelr ve lutfen gerekenın yapılmasını rıca edıyorum. tesekkurler ıı forumlar

sonic' Alıntı:
Merak etme eskıden bızde burda calıstık hangı kelımenın nedemek oldugunu bılıyoruz banlasın buyrun

sonıc eskıden burda calısman yada calısmaman sorundeıl. bu aralar problemlerın var tamam eyvallah herseye ok ama cevrene saygılı ol.

sonic' Alıntı:
Merak etme eskıden bızde burda calıstık hangı kelımenın nedemek oldugunu bılıyoruz banlasın buyrun
sonıc foruma yararın olabılır eskıden bu forumda modlukda yapmıs olabılırsın ama bunların ınsanlara hakaret etme yetkısı werdınımı dusunuosun kımsenın banlanmasından yana dıgılız sadece forumda yolunda gıtmeyen seylerı duzeltmek ıcın ugrasıoduk bu bızım ıcın dıgıl forum ıcındır yanı bıze bı karı yok;)

bilmiyorum benim söz hakkım varmı burada ama bence boşuboşuna kalp kırıp konuyu uzatıyorsunuz suç işlenmemiş sadece bi yazı değiştirilmiş ki yazısı değiştirilen arkadas müdavimi b forumun be gördügüm kadarıylada göz bebegi neden olmasın ki ona bi hediye olarak neden yapılmasın birbirinizin kalbini kırmaya neden olabilecek bi konu değil.bi istisna olabilecek bi arkadasımız bence ve yapılsın.eger söz hakkım varsa bu konuda gercekten konuyu uzatmamanızı ve birbirinizi daha fazla üzmemenizi diliyorum.

bence konu coktan kapatılmalıydı gereksiz tartısmalar yasanıyor

evt buna bi açıklık getirip bu konuyu kapatmak istiyorum sebebsiz ve gereksiz tartışmalar agır konuşmalar yüzünden. neden mokuş veya bir kaç kişi 400 de 500 mesajda kulanıcı başlıgı degişti bu üyelerimiz bu başlıgı ben açtıgımda belirli bi sınırlama koymamıştım baktımki başa çıkamıcam okadar çok kişi kulanıcı başlıgını degiştirmek istiyorduki 1 mesajı olan üye bile gelip degiştirmek istiyorum diordu ve 1000 mesaj sınırlaması getirdik buda onun öncesinde kulanıcı başlıgı degiştirilen üyelerden biri sizlerde bunu kontrol edebilirsiniz forumu incelerseniz konuyu daha iyi anlıycaksınız konu kapatılmıştır. bu konuda sormak istedikleriniz bana pm den sorun.

solariz yazmış ama olay benden dolayı olduğundan yazmam gerekdi..
ilk olarak mokuşla nın subnicki ben değiştirdim.. mod arkadaşlar bilir beni.. bir dediklerini iki etmem ve esmer benden bunu rica etti.. herkese dediğimi ona da dedim.. 1000 mesaj olmadan yazamam sonra diğer üyeler ne der diye.. çok ısrar etti tamam hallederiz dedim.. o zaman 350 civarı mesaj sayısı wardı.. yaklaşık 1-2 hafta sonra esmer yine rica etti baktım 700 civarı olmuş mesaj sayısı bende değiştirdim.. yanlış mı evet yanlış ama kıramadım.. bu kadar büyüyeceğini bilsem de yapmazdım.. herkes demiş kız diye bilmem ne.. değiştirdiğim zaman benim mokuşla ile konuşmuşluğum bile yoktu düne kadar..

bok nickli arkadaş neden bu kadar büyütmüş anlamış değilim nicki öyle iken ben bişey demedim.. avatarında şeytan meleği tikiyodu şikayet gelmiş olmasına rağmen iyi bi kullanıcı diye ses etmedim ,değiştirmedim ,görmezden geldim..

torpil war mı? war.. evet.. sanada wardı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri