Neden Yahudıler Bu Kadar Güclüdür !!!

avrupa parlemento su 1954 te onları korumasaydı ve türkiye kars sınır kapısından israile geçiş hakkı tanımasaydı 15 milyon deilde 15 kişi kalırlardı ve bu 15 kişide ister einstein olsun ister karl markz gibi adamlar bi halta yaramazdı...

Ben de Her zaman merak etmiştim Yahudiler Bu kadar az sayıda neden bu kadar güçlü diye .. Teşekkürler r

adamların çalışkan olması en önemli etken

herk onuda ekisiğiz kendimi eğitmemiz ve gelecek nesillere yeni bilgiler bıralmalıyız

din eğitimi ayrıdır ilim bilim fen eğitimi ayrıdır. ilkokullarımızda araştırmaya yönelik eğitim var mı? ben ilkokula giderken yoktu,ne deney yapardık ne bişey. kitapta ne yazarsa ezberler okuyup anlatırdık. izlediğimiz yabancı filmlerden de görebilirsiniz bunu,yabancılarda durum bizim gibi değil. araştırıp deney yapma,uğraşı var... bizim eğitim sistemimizde bu mevcut değil. dini boyuta gelince; ilk vahiy neydi; yaratan rabbinin adıyla OKU. burdaki okumayı hem Kur'an okumak olarak algılayabilirsiniz hem de ilim bilim okumak olarak da algılayabilirsiniz. her türlü okumak ileriye götürür.

dogruluk payı var ama sacma adelt ile yonetılmeyen bir devletten alım veya bilima damı cıkmzsı zordur işin ehli şi yapmadıgından dolayı osamanlıya bir bakın ne baba yigit alimleri var ki avrupa oanrldan beslendi yukarıda adı gecen bir çok bilima damı islam alimerinin kitapalrından faydalandı biz nıye fayydalanamıyoruz sorsunu sormak lazım artı hiç bir israiloglu başka bir israilogluna hayınlık yapmaz yahudinin oturdugu yerde aliş veriş yapacagı bir tane yahudi yoksa aliş veriş yapmaz ve en yakındakı yahudiye gider bu kadr birbirlerine baglı bir kavım artı bunce senedir kendı devletlerı olamamıs dunyadadkı bir cok devlette yasamıslar ve o devleterde sadece saraflık ve ticaretle ugrasmıslar

Bitiyorum bu kurgulara neymiş Yahudiler güçlüymüş masonlar dese anlayacağım ama bütün yükü onlara vermiş.
Kısaca düşman olmalıyız deccal ordusu vs vs.
Dünyanın en güçlü milleti müslüman milletidir.Hem manevi hem maddi.Ama sesi çok çıkanların sözü geçtiği için sesleri çok çıkanlar var millette bunları güçlü zannediyor.Hayet doğrusu...

Bunun doğru yada yanlış olduğunu tartışmayalım ( Zaten hep böyle anlamsız tartışmalardan geriye gidiyoruz.Bu bir acı gerçek buluş yapan prof.larımız yok denecek kadar az hepsi diploma prof.u...Elalemin danimarkalı biyoloğu tüm kanser çeşitlerini yenmenin çok ucuz yöntemini bulmuş bundan bile haberimiz yok....) sorunu önümüze alıp bu sorunu aşma yollarını tartışıyor olmamız lazım..
Değilmi ?

Konu Gayet GüzeL Ama YanLış Yere BağLanmış;

İstahri: (10. yüzyıl) Minyatürlü coğrafya kitabı yazan bilgin.

Kambur Vesim: (?- 1761) Verem mikrobunu Robert Koch’dan 150 sene önce keşfeden ünlü doktor.

İbni Cessar: ( ?- 1009) Cüzzam hastalığının sebeb ve tedavilerini 900 sene önce açıklayan müslüman tabip.

Harizmi: (780 - 850 ) İlk cebir kitabını yazan ve batıya cebiri öğreten kişidir. Adı algoritmaya isim olurken, rakamları Avrupa’ ya öğreten kişi olarak tanınır.

Gıyasüddin Cemşid: (?-1429) Ondalık kesir sistemini bulan Cemşid aynı zamanda cebir ve astronomi alimi.

Ebu Maşer: (785 - 886) Med-Cezir olayını (gel-git) ilk keşfeden bilgin.

Ebu’l Vefa: (940-998) Matematik ve Astronomi bilginidir, trigonometriye; tanjant, kotanjant, sekant ve kosekantı kazandıran matematik bilginidir.

Demiri: (1349-1405) ilk zooloji ansiklopedisini yazan alim.

Cezeri: (1136-1206) İlk sistem mühendisi, sibernetikçi, elektronikçi ve bilgisayarın babası; oysa bilgisayarın babası yanlış olarak İngiliz matematikçi Charles Babbage olarak bilinir.

Akşemseddin: (1389-1459) Pasteur’den önce mikrobu bulan ilk bilim adamı.

Ammar: (11.yüzyıl) İlk katarak ameliyatını kendine has biçimde yapan bilim adamı.

Battani: (858-929) Dünyanın en meşhur 20 astronomundan biri, trigonometrinin mucidi, sinus ve kosinüs tabirlerini kullanan ilk bilgin.

Cabir Bin Eflah: (12. yüzyıl) Çubuklu güneş saatini bulan bilim adamı.

Cahiz: (776-869) Zooloji İlminin öncülerinden. Hayvan gübresinden amonyak elde etti.

Cımbız ile bir kaç bilim adamının ismini alıp,bütün yahudi milletini alim,zeki insanlar olarak göstermek çok yanlış.Ona bakarsak,silahsız zayıf halkı gözünü kırpmadan öldüren zalimlerde onlardan çıkıyor.
İslamla,eğitim sisteminin ne alakası var onu da anlamadım.İslam dini insanlara okumayın,çalışmayın demiyor.Eğer diyorsa Mevlana dan,Akşemseddine,Yunus Emre den Biruni,El Harizmi,Mimar Sinan gibi bir çok müslüman bilim adamı Matematikten fizige,Kimyadan Astronomiye çıgır açacak araştırmaları buluşları vardır.
Şu an müslümanlık Amerikan emperyalizmi,İsrail siyonizmi arasında ezilmekte.Aşiretler,krallar ellerinden hükümdarlık gitmesin diye,ellerinde ki tek zenginlik olan petrolü dünyaya satabilmek için ABD nin kuklası durumundalar.Yani gizli bir mandacılık rejimi var.Sömürünün oldugu yerde eğitim,bilim araştırma falan olmaz.Bakın Arap ülkelerine,sadece petrol satıp yaşarlar.Petrol bitince ne satacaklar çok merak ediyorum.
Diger bir olayda ihtiyaç.İnsan zora düşünce neler yapıyor.Bulundugu cografyadan dışlanmış olmak,israile devamlı yeni birşeyler bulma,yapma mecburiyeti bırakıyor.Suyu Türkiye vermezse susuz kalmayalım diye deniz suyunu damıtıp süzüp içicek teknoloji yapıyorlar.

Sorunun cevabı başka bir soruda gizli !

YAHUDİLER NEDEN BU KADAR KURNAZDIR ???

:) :durdurun :)

~SiLenT ScЯeaM~;5138644' Alıntı:
Konu Gayet GüzeL Ama YanLış Yere BağLanmış;

İstahri: (10. yüzyıl) Minyatürlü coğrafya kitabı yazan bilgin.

Kambur Vesim: (?- 1761) Verem mikrobunu Robert Koch�dan 150 sene önce keşfeden ünlü doktor.

İbni Cessar: ( ?- 1009) Cüzzam hastalığının sebeb ve tedavilerini 900 sene önce açıklayan müslüman tabip.

Harizmi: (780 - 850 ) İlk cebir kitabını yazan ve batıya cebiri öğreten kişidir. Adı algoritmaya isim olurken, rakamları Avrupa� ya öğreten kişi olarak tanınır.

Gıyasüddin Cemşid: (?-1429) Ondalık kesir sistemini bulan Cemşid aynı zamanda cebir ve astronomi alimi.

Ebu Maşer: (785 - 886) Med-Cezir olayını (gel-git) ilk keşfeden bilgin.

Ebu�l Vefa: (940-998) Matematik ve Astronomi bilginidir, trigonometriye; tanjant, kotanjant, sekant ve kosekantı kazandıran matematik bilginidir.

Demiri: (1349-1405) ilk zooloji ansiklopedisini yazan alim.

Cezeri: (1136-1206) İlk sistem mühendisi, sibernetikçi, elektronikçi ve bilgisayarın babası; oysa bilgisayarın babası yanlış olarak İngiliz matematikçi Charles Babbage olarak bilinir.

Akşemseddin: (1389-1459) Pasteur�den önce mikrobu bulan ilk bilim adamı.

Ammar: (11.yüzyıl) İlk katarak ameliyatını kendine has biçimde yapan bilim adamı.

Battani: (858-929) Dünyanın en meşhur 20 astronomundan biri, trigonometrinin mucidi, sinus ve kosinüs tabirlerini kullanan ilk bilgin.

Cabir Bin Eflah: (12. yüzyıl) Çubuklu güneş saatini bulan bilim adamı.

Cahiz: (776-869) Zooloji İlminin öncülerinden. Hayvan gübresinden amonyak elde etti.

1700den sonra 1 şey yok.İslam ve Osmanlı ruhu ondan sonra öldü zaten

Geri