KaSıRgA
New member
Dünyada yalnizca 14 milyon yahudi var, kuzey ve güney amerikada yedi milyon, avrupada iki milyon, asyada bes milyon afrikda yüz bin kisi.
tek bir yahudiye yüz tane müslüman düsmektedir.
Buna ragmen yahudiler tüm müslümanlarin toplamindan yüz kez daha güclüdürler.
Nedenini hic merak ettinizmi???
günlerdir takip ediyorum bir cok dünya markasinin pretesto edilmesi ön görülüyor...
bunlarin yahudilere ait oldugu söyleniyor dogrudur...
hepside yahudilere ait, ek olarak yazacaklarim belkide bir cogunuzun kücük dillerini yutmasina neden olacak...
Tüm zamanlarin en etkin bilim adami secilen Albert einstein bir yahudiydi... psikanalizin babasi sigmund freund, Karl marx, Paul samuelson ve milton fridman da öyle.
iste size ürettikleriyle tüm insanliga zenginlik katmis yahudilerden bazilari...
>Benjamin rubin insanliga asi ignesini verdi.
>Jones salk ilk cocuk felci asisini gelistirdi.
>Albert sabin cocuk felci asisini daha da gelistirdi.
>Gertrude elion lösemiye karsi ilaci verdi.
>Baruch blumberg hepatit b asisini gelistirdi.
>Paul erlich frengiye karsi bir tedavi buldu.
> elie metchnikoff bulasici hastaliklarla ilgili calismalariyla nobel ödülü kazandi.
Bu liste böylece uzar gider burada bunlari anlatmaya ne sayfalar yeter ne de zaman
Soru: neden yahudiler bu kadar güclüdür?
Cevap: Egitim (sorgulayici, arastirici, yaratici)
Soru: neden müslümanlar bu kadar gücsüzdür?
Cevap: yanlis egitim veya sifir egitim ( din eksenli, sorgusuz, arastirmasiz, ezberci)
Bu yazdiklarim bir coklarinizin hosuna gitmeyebilir , ama bu gercekleri görmenizi engellemez umarim.
Not: Kesinlikle Haklılık payı var
kaynak
http://blog.haberturk.com/tuncerbirdal/yaziD.asp?yID=132153&kID=32
tek bir yahudiye yüz tane müslüman düsmektedir.
Buna ragmen yahudiler tüm müslümanlarin toplamindan yüz kez daha güclüdürler.
Nedenini hic merak ettinizmi???
günlerdir takip ediyorum bir cok dünya markasinin pretesto edilmesi ön görülüyor...
bunlarin yahudilere ait oldugu söyleniyor dogrudur...
hepside yahudilere ait, ek olarak yazacaklarim belkide bir cogunuzun kücük dillerini yutmasina neden olacak...
Tüm zamanlarin en etkin bilim adami secilen Albert einstein bir yahudiydi... psikanalizin babasi sigmund freund, Karl marx, Paul samuelson ve milton fridman da öyle.
iste size ürettikleriyle tüm insanliga zenginlik katmis yahudilerden bazilari...
>Benjamin rubin insanliga asi ignesini verdi.
>Jones salk ilk cocuk felci asisini gelistirdi.
>Albert sabin cocuk felci asisini daha da gelistirdi.
>Gertrude elion lösemiye karsi ilaci verdi.
>Baruch blumberg hepatit b asisini gelistirdi.
>Paul erlich frengiye karsi bir tedavi buldu.
> elie metchnikoff bulasici hastaliklarla ilgili calismalariyla nobel ödülü kazandi.
Bu liste böylece uzar gider burada bunlari anlatmaya ne sayfalar yeter ne de zaman
Soru: neden yahudiler bu kadar güclüdür?
Cevap: Egitim (sorgulayici, arastirici, yaratici)
Soru: neden müslümanlar bu kadar gücsüzdür?
Cevap: yanlis egitim veya sifir egitim ( din eksenli, sorgusuz, arastirmasiz, ezberci)
Bu yazdiklarim bir coklarinizin hosuna gitmeyebilir , ama bu gercekleri görmenizi engellemez umarim.
Not: Kesinlikle Haklılık payı var
kaynak
http://blog.haberturk.com/tuncerbirdal/yaziD.asp?yID=132153&kID=32