Neden hayır

Ben MHP li değilim arkadaşım
Burada çıkıp MHP'yi de savunmadım bu güne kadar.
Görüntünün ne zamana ait olduğumu önemli içindekinin doğruluğu mu?
Açıklayamadığın görüntüyü ETÖ ile sıvamak da değişik bir konu.
MHP nin ve BDP nin evet oyu kullanmasına üzülüyorum da demedim.
Element uyduran arkadaşın biri onların hayır diyeceğini yazmıştı.
Ama tabi sivri sinek, saz meselesi.
Benim Desteklediğim partinin başkanın geçmişi tartışılmaz.
Bir HEPAR gönüllüsüyüm.
Element uydurarak değil karşınızdakini bilerek konuşun.

Dostum ben o videolar 2007 mahsulü dediğimde 2007 yılında yaşanmış demedim , 2007 yılında İMAL EDİLMİŞ dedim. Hatırlarsın 2007 yılında C.Başkanlığı seçiminde A.Gül'ü C.başkanı yapmamak için birileri düğmeye basmıştı da Hayatımız boyunca görmediğimiz ilginç gelişmeler olmuştu. O günlerde internette yüzlerce farklı video geziniyordu. Bu videolar Başbakanın ABD uşağı olduğunu hatta yahudi olduğunu , Abdullah Gül'ün Ermeni olduğunu , Ülkenin batmaya doğru gittiğini , Ezanın yasaklandığını , Her mahallede kilise açılıp Cami ve Kuran kurslarının kapatıldığını , ülkenin satıldığını , Petrol kuyularının PKK'ya verildiği vs.vs. hızına yetişemeyeceğimiz çoklıkta videolar çıkmıştı piyasaya. Hepsinin sahte olduğu ve birileri tarafından yaptırıldığı ortaya çıkmasına rağmen sen çıkıp şu video yu izle dediğinde MHP li olabileceğin aklıma geldi. Ama bence HEPAR konusundada iyi düşünmelisin. Osman paşa çok boş konuşuyor. Ben ilk zamanlarda çok dikkatli dinledim fakat hikaye anlattığını gördüm. Hep tribünlere oynayarak , stüdyoda ya birilerini fırçalıyor eğer kimse yoksa sürekli kendini övüyor.

HAYIR ..Çünkü nasıl ki size Trilyonlar verseler fakat boş bir senede imza atıcaksın deseler bu imzayı atmazsınız . Çünkü daha fazla sorumluluk altına girebilirsiniz . Bilmediğiniz bir anayasınında altına imza atmamalısınız , çünkü bilmediğiniz sorumlulukların altına girebilirsiniz . Her madde ayrı ayrı olsaydı belkı dusunulebılırdı fakat halkı bır nevi kutuplaştırmak adına ya hepsine evet yada hepsine hayır mantelitesiyle yapılmış askeri olmasa bile sivil darbe niteliğinde sayılabilecek bir anayasaya HAYIR diyorum

HAYIR ..Çünkü nasıl ki size Trilyonlar verseler fakat boş bir senede imza atıcaksın deseler bu imzayı atmazsınız . Çünkü daha fazla sorumluluk altına girebilirsiniz . Bilmediğiniz bir anayasınında altına imza atmamalısınız , çünkü bilmediğiniz sorumlulukların altına girebilirsiniz . Her madde ayrı ayrı olsaydı belkı dusunulebılırdı fakat halkı bır nevi kutuplaştırmak adına ya hepsine evet yada hepsine hayır mantelitesiyle yapılmış askeri olmasa bile sivil darbe niteliğinde sayılabilecek bir anayasaya HAYIR diyorum

Kardeş elbette bilinmeyen bir anayasaya EVET denmez. Fakat Çağımız teknoloji çağı. Bilgiye ulaşmak artık çok kolay. Google'a 2010 Anayasa Değişiklik paketi yaz karşına çıksın. Otur tek tek incele. Hoşuna gitmezse şu şu maddeler beni bozar de . Sana hak verelim. Ama öyle bir anlatmışsın ki. Gören görmeyen bu anayasa değişiklik tasarısı antik mısır döneminden kalmış taş tabletler üzerine yazılmış Hiyeroglif şeklinde olduğunu ve bunu kimsenin anlayamadığını zanneder.

Kardeş elbette bilinmeyen bir anayasaya EVET denmez. Fakat Çağımız teknoloji çağı. Bilgiye ulaşmak artık çok kolay. Google'a 2010 Anayasa Değişiklik paketi yaz karşına çıksın. Otur tek tek incele. Hoşuna gitmezse şu şu maddeler beni bozar de . Sana hak verelim. Ama öyle bir anlatmışsın ki. Gören görmeyen bu anayasa değişiklik tasarısı antik mısır döneminden kalmış taş tabletler üzerine yazılmış Hiyeroglif şeklinde olduğunu ve bunu kimsenin anlayamadığını zanneder.

Katılıyorum Söylediğine... Neden Anayasaya Hayır Diyenler

Din Üzerinden Girip Yolsuzluk Üzerinden Çıkıyorlar...

Sanki Savunmuş Olduğu Liderler Çok Dürüst Haram Yemez,Türkiye'ye Büyük İşler Katmış.
Buyurunki; Şu Maddeden Dolayı Anayasa'ya Hayır.. Şu Maddedeki Şu İçerikten Dolayı Hayır..
Ama Tutturmuşsunujz Yok Dinci,Yok Hortumcu,Yok Yalancı,Yok Devleti Sattılar...

Bugüne Konuşurken Geçmişe Bakın Ondan Sonra Tekrar Düşünün...
Mesut Yılmaz,Çiller,Bahçeli,Ecevit'in Yönettiği Memleketin Halini De Gördük...

Geri