- Reaction score
- 0
Bdp kanun değişikliğine hayır diyorsa onların istemediği birşey olacak demekki ben evet derim
evet veren kul köle olmaya razıdır.........
AKP = arkadan kaçanlar partisi ... Şu zamana kadar yaptıklarını iyi olanlar olarak sağa yazın iyi olmayanlar olarak sola yazın ve objektif olarak bakın ... eğer iyiler iyi olmayanları bastırıyorsa (size göre) daha denecek bişey yok !!! ölümüne hayırrrrrr !!!!
ayna mı baktın...........ßiℓgè Қrαℓ;5079814' Alıntı:Hangi maddeden çıkardın bu sonucu. Daha doğrusu sen paketteki değişiklikleri okudun mu.
benden sana tavsiye sakın okuma. okursan aklın karışır evet dersin. eğer hayır da ısrarlıysa asla okuma
bazı yasaların referandumdan geçemeyeceğini düşünen hükümetin, bütün yasaları bir pakette toplaması halkın iradesine güvenmediğinin en somut kanıtı. böyle adamların halk iradesinden, demokrasiden dem vurması çok komik.
anayasa mahkemesinin alacağı en iyi karar bu paketi içeriğine, konularına göre ayırmak olacaktı; o zaman akp'nin o çok sözünü ettiği gerçek halk iradesini görebilirdik. ancak paket şu anki durumuyla bir tehdit ya da rüşvet anlamı taşıyor, bunlar da bilindiği gibi klasik akp taktikleridir.
Anlamadığım ve muhtemelen günlerce, gecelerce daha düşünsem anlayamayacağım bir konu var.
Çok biliyosanız Apo yu BDP yi o adamı, o mahkumiyetinde insanları yönlendirebilecek bir konuşma yapma imkanını kim veriyor?
Cevabın yoksa, futbol takımı tutar gibi parti tutuyorsan. Allah akıl fikir ihsan eylesin diyorum...
Cezası kesilmiş hükmü verilmiş bir suçlu ne diye avukatlarıyla görüştürülüyor.
Önce Ampüllerinize bunu bir sorun bakalım.
AKAM ın yaptığı enkatlerde BDP en çok evet oyu veren parti tabanına sahip.
MHP de de % 35 civarlarında "evet" var. Boşa edebiyat yapmayın.
hay hay . her madde için ayrı bir referandum yapalım. her referandumun arası 180 gün yani altı ay olursa 28 x 6 = 168 ay yapar 168 / 12 = 14 yıl eder. bugün 55 yaşındaki başbakan 69 yaşına 72 yaşındaki baykal 86 yaşına gelir. Tabii 92 yaşındaki kenan evren o zamana kadar 108 yaşına gelir ve 107 yaş sınırını geçer.
Daha en baştan insanların özgürce oylama hakkının elinden alındığı bir referanduma HAYIR. 1 maddeye kanıp, araştırmayıp düşünmeden oy vericeklere ders olsun diye HAYIR. Sorsak tanzanyayı haritada gösteremiyecek zihniyetin sözde demokrasi laflarına cevap olsun HAYIR HAYIR HAYIR.
BOGRU BADBOY TANZANYAYI SIMDIYE KADAR COGU KISI BILMIYORDU AMA BUNDAN SONRA OYLE OLMAYACAK SADECCE TANZANYA DEGIL DIGER 6O ULKE DE AYNI SEKILDE BILINECEK DOSTUMUZ ARTACAK DIPLOMATIK ILSIKILERIMIZ ARTACAK ARTIK ULKELER DIKKAT EDERSEN BIZ TALEPTE BILE BULUNMADAN VIZE YI KALDIRIYORLAR
TABI BUNLARI GORECEK GOZ LAZIM !!!
SIZIN NE ISTEDIGNIZI BEN ANLADIM CB SECILECEK GECECEK KÖŞKÜNE OTURACAK 7 SENE BOYUNCA SONRA GIDECEK:dddd
BASBAKAN DA AYNI SEKILDE HIC BI ULKEYE GITMESIN OTURSUN KOLTUGUNDA !!
Bende neden o kadar çok amerikaya gidiyor diyordum. Meğer dostluk içinmiş. Bende ne zannettim ya. Ordan emir falan alıyor zannettim. Bak Allahın işine..
Cumhurbaşkanın tanzayaya gidince fetullahın okullarını ziyaret etti sandıydım ben. Meğer ticaretmiş. Nasılda anlıyamadık.
Dış işleri bakanı sahte isimle israillilerle görüşünce, halkın arkasından iş çeviriyor sandıydım ben. Aslında (yav buna bahane bulamadım siz ne bulmuştunuz)
Sadece siz görüyorsunuz , siz biliyorsunuz dimi!!!!
Sen hala bu videolara mı inanıyorsun. Bu videolar 2007 yılındaki C.Başkanlığı seçiminden önceydi. ETÖ'cü ler tarafından hazırlanıp servis edilmişti.
futbol takımı tutar gibi takım tutan asıl sensin. Hem ağzınla diyorsun ki "Apo yu BDP yi o adamı, o mahkumiyetinde insanları yönlendirebilecek bir konuşma yapma imkanını kim veriyor?" ve "Cezası kesilmiş hükmü verilmiş bir suçlu ne diye avukatlarıyla görüştürülüyor." sonrasında da MHP'ye oy veriyorsun. Bu Konuda sana katılıyorum İdam Cezası kesinleşmiş bir eşkıya 10 yıl sonra bile hala hayattaysa , bunun sebebini iyice düşünmen gerekir.
BDP ve MHP tabanının referandum da evet oyu kullanması senin açından üzüntü verici olsada aslında anayasa değişiklik paketinin Bölücü değil Birleştirici özellik taşıdığını gösteriyor.