neden : hareketlenme

ProwL' Alıntı:
Gövde gösterisi misali olmuş..

-1

neye dayanarak söyledigini bilmiyorum ama gövde gösteriysiyle alakası oldugunuda düşünmüyorum bence burada bazı önemli esaslara bakılmıyor bence mesela mod. arkadaşlara bakıyoprumda genellikle konunun kime ait olduguna bakıyorlar yeni yada bilmedikleri biri için hiç cevap yazdıklarını görmedim zaten

+bölüm modları kendi bölümlerine açılan konularada olumlu yada olumsuz bi cevap bile yazmıyo bazı şeyler hiç kaideye alınmıyo demekki ama bi başka biri aynı konuyu açsa bilke ilgi odagı oluyo bunlar apacıkmeydanda forum nereye sürükleniyo orası meçhul

bakmayın fazla giremesemde bu sitenin ilk üyelerinden biriyim o yüzden arkadaşım gövde gösterisi yapmam için bi neden yok çogu asrkadaşım beni diger eski sitelerdende tanırlar ama sen beni ve kişiligimi tanımadan bu kelimeyi nasıl kullanıyosun anlayamadım benim kimseyle sorunum yog herkesi arkadaşım olarak görürüm ama bu görüşümde yanıldıgımı ispatlamaya çalışıyosan sen bilirsin artık seni öyle görmüyorum bunun nedeni sadece bu sözün degil bazı yerlerde başka arkadaşlarımıda kötüleyici sözler söyleyişindir

Dream_y Ye BağLı J@CK@L'ın Dediğide Doğru :D
ßen Derimki Hem İyi Hem GüzeL +0,5

daha yetersiz olduğunu düşündüğümden -1

mavercik in dedigi gibi.. biraz daha piş :) bu lafı banada soylemişti haklıda.. suanlık yorumsuz ilerisi icin +1 :)

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------
Teşekkür Sayısı: 161
92 Mesajına 196 Kere Teşekkür Edildi

Biras daha -1

erken sayılır bencede

Geri