neden : hareketlenme

blody

New member
Reaction score
0
belirttigim gibi son zamanlarda güzel sanatlarda bi hareketlenme gözleniyo ve bu hareketlenme dogrultusundada bölüme 1 mod. daha ihtiyac duyulabilir tabi dremy uygun görürse neyse uzatmaya gerek yok güzel sanatlar bölümüne bende adayım
görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler :)

paylaşımlarım burada :)

http://www.hackhell.com/search.php?searchid=559088

güzel sanatlar konusuna hakim olabilecek birinin aday olması sevindirici, umarım mod olursun, başarılar blody...

bencede daha çok erken bırazdaha yol kaydetmen lazım benden :( -1

dream ın ihtiyaccı yok sanıyorum bundan oncekı adaylarada o yonde yorum yapılmıstı

bence çok erken biraz daa paylaşımlarını artırman lazım şimdilik -1 güzel çalışmalarına devam edersen neden olmasın. . .

Online süren ve sana edilen teşekkür az ama online süreni yükselteceğini düşünüyorum.Sanki biraz daha zaman var gibi geldi bana :eek:

15 kadar konu açmışsın güzelsanatlara.ve bu kadar konu ile nasıl o bölümde görev alabilirsin
bilemiyorum.online süren teşk v.s yetersiz şu anlık. bence daha zaman var -1
haa yukarıda verdiğin link çalışmıyor:eek:

sanırım link düzeldi görüşleriniz için teşekkürler :)

bence biraz daha zaman gectıkten sonra ( konu,tsk..vs) senın dream a ıyı bi ortak olabiliceğini düşünüyorum. dream ne düşünür bilemem.

her ne kadar siteye fazla giremesemde paylaşımların gerçekten iyi o bölümdeki yönetici arkadaş ne der bilemiyorum ama bence yeterlisin +1 diyorum

görüşleriniz için teşekkürler arkadaşlar önerilerinizi göze alacam saolun :)

-1,,,,,,,,,

Biraz erken gibi dşünüorum ama hakkında hayırlsıı +1

arkadaşlar bilmiyorum siz bilirsinizde bence önemli olan tecrübedir 1 haftalık denemeye alırsınız begenmezseniz alırsınız elinden modlugu yani denemeden bilemezsiniz öyle degilmi bence bu güzel form sitesi afedersinizde bilen bilmeyen herkese coluk çocuga modluk verilmiş izlenimlerine göre bu arkadaşımız niye mod olmasın ..... lütfen bu güzel form sitesini kullanıma sunan ve yapan kişiyle baglantıya gecmek istiyorum ..ilgilenirse sevinirim o bence bu arkadaşlara bırakıp gitmiş gibi benle temasa gecerse bir zahmet inansınki türkiyenin ve zamanla ingilizcesini açmasını yardımcı olurum tecrübelerimle bu formu evrensel bir hale getirebilecegime inanıyorum ..... benle temasa gecerse... sevinirim

Geri