neden banlandım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mcnamara peki benim rte'ye dediğim birşey yok. Bana neden böyle muamele yapıldı. İsrail'e ve askerlerine yavşak dedim. Eğer sorun buysa onlar yavşağın önde gidenleri. Allahım ya uzaklaştırılma sebeplerine bak. İsrail'e ve askerlerine küfür etmek...

Arkadaşım, sitede cezaları ben vermiyorum. O yüzden bunu neden bana sormuyosun anlamadım. Ama şunu söyleyebilirim; forumda kimseye ama kimseye hakaret edemezsin, küfür edemezsin. O anlamda bir cezalandırma sözkonusudur.

Ben burayı bilişim forumu olarak biliyordum,ama gördüğüm kadarıyla siyaset bölümü daha popülermiş,yanlış mı geldim acaba?

Bölüm yöneticisinin bilgisi dahilinde ceza almışsın, birine pkk sempatizanı demek gerçekten de ağır bir ithamdır;
cezayı veren arkadaş bunu göz önünde bulundurmuştur diye düşünüyorum.
Ayrıca hatanı sende kabul etmişsin ve mesajını editlemişsin, simdi sakin olma zamanı. Foruma yararlı birisisin, böyle gereksiz tartışmalarla kendini yıpratma.
konu kapanmıştır.

Seni ben banladım. Konuşmalarına dikkat et forum içerisinde. Dingonun ahırı değil burası.
Daha önce senin yazdıklarının benzerlerinden dolayı kaç kişi banlandı. Hiç mi düşünmedin acaba bende ceza alırmıyım diye ?
Senin yazdığın yüzünden bu forumu kapasalar ne olacak? Çıkıp senmi savunacaksın mahkemelerde editlemiştim ben mesajımı diye.
Forumda yetkili birisin. Biraz frenle kendini.
Suçunu gerçekten bilmeyenler sorsun neden banlandım diye.
Bilip laf olsun polemik yaratayım diye sormayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri