NeCcKO Kırmızı KoLtuktaa ..!

Proçevirim benim :)

Çeviri yap dediğimde genemi falcon diye küfür ettiğin oldu mu:hh?

yok yaw kızmam hatta iyi oluor misal verdiğin metinde bilmediğim bir kelime oluyor acıorum sözlüğü bakıorum fazladan bir kelime öğreniyorum bana kar oluyor ve ne kadar cok ingilizceyle ugrasırsam unutma sorununu erteliyorum :D

Necati ama Neco denior hep =)

2 yıldır sizi ve yorumlarınızı takip ediyor ve beğeniyorum sanırım sizden fazlasıyla hoşlanıyorum hatta haddimi aşıp aşık oldum ama karşılık alamamaktan çok korkuyorum sizin bu konudaki düşünceniz nedir? :aşk

korkutma benii :vur

Cv niz incelendi ve başvurunuz onaylandı da şu an başımda bi bela var önce onu defedeyim :p

yavru ceylanım lehman brothers hakkındakı dusuncelerın neler nasıl bılırdın lehman brothers'ı :)

Lehman brothers , matrix den tanıdıgımız wachowski brothers ın amcaogullarıdır.bunlar çok 3kagıtcı bi sülaledir ve otlakcılardır. Ortak bi sigara versene, kanka bi tost ısmarlasana gibi gibi otlanarak paralarını biriktirmişler zengin olmuşlardır. Dikkat etmek lazım :D
!

Akerlikten sonraki hayatını hangi şehirde devam ettirmeyi düşünüyorsun:D

Akerlikten sonraki hayatını hangi şehirde devam ettirmeyi düşünüyorsun:D

Eğer her şehirde bi evim olsaydı neresi olacagı belli =), tamamen askerden sonra gireceğim işe bağlı ekmek nerde neco orda yani şu an düşündüğüm bir şehir yok =)

sevgili enişte adayım neco :sigara:

benim hakkımda ki düşüncelerinizi alabilirmiyim acaba :çaliş

şuan oturduğun koltuğun rengi kırmızı .. peki neden kırmızı .. konuyu açan kırmızı kız ile bi alakası varmı ..

tmm berbat bi soruydu kabul ..

neccko hh ile ilk nerede nasıl tanıştın ?

sevgili enişte adayım neco :sigara:

benim hakkımda ki düşüncelerinizi alabilirmiyim acaba :çaliş

Detaycı birisin çok fazla düşünüosun, oluruna bırakmak sana göre değil her detayı düşünmelisin.

Sıcak kanlı birisin insanlara kolay güveniyorsun ve tahminimce güvendiğin birinden ihanet görünce çok inciniosun.

Reelden tanısam daha cok yazabilirdim ama tanıdıgım kadarının özeti bu =)

şuan oturduğun koltuğun rengi kırmızı .. peki neden kırmızı .. konuyu açan kırmızı kız ile bi alakası varmı ..

tmm berbat bi soruydu kabul ..

neccko hh ile ilk nerede nasıl tanıştın ?

Koltuk aslında mavi olacaktı, mobilyacıda mavi kalmamıs kırmızıdada iyi indirim yaptı öyle alındı :D.

hh ile nisan 2006 da tanıstım.O zmn kendi bilgisyarım yoktu arkadasın bilgisayarında bir program arıyordum bikaç tane buldum çalışmıyorlardı, arkadasımın netide kotalı idi, en son hackhell die bi site gördüm ordan indirdim ve çalıştı sonra forumun geneline göz attım, ağzımdan çıkan cümleler - Oğlum hazine bulduk la oldu.O gün bugundur Hh deyim.Yemek yemek internet ise hackhell ekmektir benim için onsuz olmaz =)

konu bence gayet güsel hatta her hafta böyle farklı konuklar kabul etsenize siz :D kırmızı koltuk ve sorularla basbasa gibisine :D

Geri