NeCcKO Kırmızı KoLtuktaa ..!

AbLacım..

Bana SokuLan Lafa Cevap Verdim Sadece.. Bana Laf GeLmediği Sürece Bidaha POST atmayacagım :)

Bana bak Kurdan konuyu kirletiyorsun...
Forum üyeleri sana sorarak konu açma gibi 1 lüksleri yok...

Açılan konular her kesime hitap etmesi gerekmiyor...o yüzden beğenmedigin her konuya yorum atma yok saçma olmus vs tarzında...
Beğenmiyorsan konuya yorum atma...kardesim seni dürtükliyen mi var ? Konuyu baltala die NecKKo hakkında sorun var sa sor yoksa git forum oyunlarda post kas....

Hady yol al biraz...

arkadaşlar uzatmaya gerek yok konuyu kirletmeyim lütfen.:goz:

Kötü bi söz söylemedim ama kalbini kırdığım oldu, bunu ben angutluk değilde eşşeklik olarak nitelendirorum.Ama uzatmadı hiç yaşanan olumsuzlukları tekrar önüme getirmedi, onun için teşekkür ediorum ona :aşk

kıyamam ben sana :melek

benim pek merak ettiğim bişi yok haliyle :D ama şu geçenki anlatmak istemediğin şeyi unutmadım onu merak ediom :eek:ut:

Necoş :D

Şu ingilizceyi nasıl cozdun defalarca sordum ama 1 daha soyle burda

:hhmanD

forum oyunlarında post kas ibaresini kim çıkardıysa necoyla beraber dövecez onu dimi neco :sigara:

Bu kanıtlanmıs 1 şey :durdurun

ben reac den bile duydum forumoyunlarında takılmam lazım die :biggrin Post icin tabi...

Olum muhabbete tutmayın dayanıyom post atıyom adamın konusus bosa gıdıyor :durdurun

NeCcko, koltukta terletmiyorlar seni ya...

neyse hazır koltukta biri var bir kaç soruda ben sorayım...

1- hayatında en mutlu olduğun ve en üzüldüğün anların ÖZEL değilse anlatırmısın?

2- Dolar 1,5, euro 2 ytlyi aştı ekonomi için neler söylersin...

3- Hayatın boyunca hiç bir kız tarafından tokat yedinmi veya azar işittinmi...

Terlemediysense bu sorulara sana yeni sorularda sorabilirim ona göre...

Hadi iyi forumlar...

Loνéηѕ;3625140' Alıntı:
Dikkat et ben varken oturma x) ..
NeCcko "gerçekten" seviyomusun ?

Eğer ruh hastası değilsem, evet gerçekten seviyorum =) :aşk

arkadaşlar uzatmaya gerek yok konuyu kirletmeyim lütfen.:goz:

kıyamam ben sana :melek

benim pek merak ettiğim bişi yok haliyle :D ama şu geçenki anlatmak istemediğin şeyi unutmadım onu merak ediom :eek:ut:

Unutmanı tavsiye edeyim =)

Necoş :D

Şu ingilizceyi nasıl cozdun defalarca sordum ama 1 daha soyle burda

:hhmanD

ASlında bana lakap takılmasına bişe demem kızmamda ama bu necoşa kızıyorum onunda sebebi hani karsında biri olur laf solemek istersin söleyemezsin şöyle suratının ortasına bi tane çakmak istersin çakamazsın elde olmayan sebeplerden dolayı ya işte öyle biri bana necoş diordu zamanında ondan kızıorum.
Soruna gelirsek dediğim gibi ingilizceyi 5. sınıftan sonra öğrendim.Babam da ingilizce bilir babamı konusurken gördüğümde imrenirdim ikinci bir dil bilmek hosuma gidiyordu, derslere iyi calıstım sevdim turistlerle konusmak desen zevkli bir işti sonra geliştire geliştire öğrendik işte =)

Kopuk Dadı için neler yaparsın..

Neler yapmam dersek daha kısa olur =)

hayatında başarılar

Teşekkür ederim arkadasım sanada başarılar :melek

NeCcko, koltukta terletmiyorlar seni ya...

neyse hazır koltukta biri var bir kaç soruda ben sorayım...

1- hayatında en mutlu olduğun ve en üzüldüğün anların ÖZEL değilse anlatırmısın?

2- Dolar 1,5, euro 2 ytlyi aştı ekonomi için neler söylersin...

3- Hayatın boyunca hiç bir kız tarafından tokat yedinmi veya azar işittinmi...

Terlemediysense bu sorulara sana yeni sorularda sorabilirim ona göre...

Hadi iyi forumlar...

Bir pazar sabahı gördüğüm bir sms di, dünyam başıma yıkılmıştı, tüm hayatımı gözden geçirmiş nerdeyşe şoka girmek üzereydim ( herhangi bi sevgili sms i deil =) )

Mutlu oldugum o kadar cok an varki biraz pollyannacılık oynamayı severim, ama en cok mutlu oldugum anlar genelde cocuklara bir hediye veya basit bi çikolata aldıgımda yüzlerindeki ifade ve onları yerken izlemek bana cok büyük bir haz veriyor.
Ha ha hatırladım bak :D, 5. sınıfdan sonraydı anadolu lisesi sınavlarına girmiştik, sınavdan cıktım aldıgım net 61 di sanırım, babam o sonucu görünce hiç sevinmemişti o kadar ugrastık olmadı vs hatta biraz kızmıstı.Baba ama sorular zordu dediğimde mazaret uydurma diyordu neyse sonuclar bi acıklandı ben Konyanın 2.sıradaki anadolu lisesine girmeyi başarmıştım, babam şok olmuş ve utanmıştı.O an sanırım mutlulugumun zirvesiydi.

O kadar iktisat okudum ama işin esprisini hala çözemedim, dolar ile ilgili olarak bundan sonra yükseleceğini sanmıyorum 2 sene önce dolar 1.65 di suan 1.49. Küçük bir yükselme yaşayabilir ama tekrar düşer gibime geliyor.

Teyzemin kızı kucukken azarlardı cevap vermezdim, ugrasmak istemiodum =).Herhangi bi sebepten hiç bi kızdan tokat yemedim ama ben isterdim kız arkadaslarımdan bana tokat at die cogu kıyamam veya atamam dedi bikaç tanesi attı :D. En son kendime cok kızdıgım bi an vardı gecenlerde anneme dedim bi tokat at bana die olmaz olmaz dedi sonunda ikna ettim attı tokatı kız gibi vurma dedim :D, 2-3 tane sert tokat yiyip kendime gelmiştim

neco konuyu dağıtmadan sorayım amerika saatine göre saat kaç :saskin neresi siye sorma las vegas tabi ki :biggrin

Las vegas kızılderili dilinde çayır çimen demektir :D, kumarı vs hiç sevmememe ragmen gitmek istiorum nedense :D.
Saat şu an orada 20:05 hava açık 26 derece :D

ASlında bana lakap takılmasına bişe demem kızmamda ama bu necoşa kızıyorum onunda sebebi hani karsında biri olur laf solemek istersin söleyemezsin şöyle suratının ortasına bi tane çakmak istersin çakamazsın elde olmayan sebeplerden dolayı ya işte öyle biri bana necoş diordu zamanında ondan kızıorum.
Soruna gelirsek dediğim gibi ingilizceyi 5. sınıftan sonra öğrendim.Babam da ingilizce bilir babamı konusurken gördüğümde imrenirdim ikinci bir dil bilmek hosuma gidiyordu, derslere iyi calıstım sevdim turistlerle konusmak desen zevkli bir işti sonra geliştire geliştire öğrendik işte =)

Ben o kişi değilimdir her halde :durdurun
Bana tolerans gecersin artık bu konuda :biggrin

hava açık olacak tabi ki bildiğin çöl ama neden çayır çimen demişler anlamadım demek ki eskiden çayır çimen varmış oralarda :sigara:

Çölün ortasında tek çayır çimen olan yer oldugu için zamanında öyle demişler :D

Proçevirim benim :)

Çeviri yap dediğimde genemi falcon diye küfür ettiğin oldu mu:hh?

2 yıldır sizi ve yorumlarınızı takip ediyor ve beğeniyorum sanırım sizden fazlasıyla hoşlanıyorum hatta haddimi aşıp aşık oldum ama karşılık alamamaktan çok korkuyorum sizin bu konudaki düşünceniz nedir? :aşk

ben söleyeyim. ayvayı yedin :hhmanD

korkutma benii :vur

2 yıldır sizi ve yorumlarınızı takip ediyor ve beğeniyorum sanırım sizden fazlasıyla hoşlanıyorum hatta haddimi aşıp aşık oldum ama karşılık alamamaktan çok korkuyorum sizin bu konudaki düşünceniz nedir? :aşk

ben söleyeyim. ayvayı yedin :hhmanD

yavru ceylanım lehman brothers hakkındakı dusuncelerın neler nasıl bılırdın lehman brothers'ı :)

Geri