NeCcKO Kırmızı KoLtuktaa ..!

KıRmızıKız

Kayıp üLkenin Prensesi
Altın Üye
Reaction score
0
eveett yeni bir moderatör koltuğu [kırmızı koltuk] konusuna hoşgelmişsiniz :sigara:

bugünkü yöneticimiz saygı değer NeCcko .. [ nick i doğrumu yazdım bilmiorum :melek]

benimde kenardan köşeden eniştem sayılıor artık :p

neyse.. kendisini koltuğa almış bulunmaktayım.. istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz :melek​

thumb_RruBT_11536.jpg

bu da koltuğun Neco :sigara:

birinde sen dierinde Kopuk Dadı otursun. sen şöle ayağını uzat dinlen. Kopuk da yanında kıvrılıverir artık :sigara:​

Cevabını veremicem hiçbir soru yoktur, hadi hodri meydan :p

ilk ben başlayayım :sigara:

saygı değer eniştemis.. en büyük hayalin nedir acaba :sigara:yada hayallerin ?

eğer özele kaçar cevaplamak istemiyorum dersen anlayışla karşılarım ama kopuk dadı ile nasıl ve nerde tanıştınız...
hackhellden önce birbirinizi tanıyormuydunuz?

NeCcko kimdir biraz kendini anlat tanıyalım seni

büyük adadaki gezi sence nasıldı? peki ben balık ekmek yerken tüm ısrarlara rağmen yemeden izlemek nasıldı? :p

ilk ben başlayayım :sigara:

saygı değer eniştemis.. en büyük hayalin nedir acaba :sigara:yada hayallerin ?

Dünya barışı :p, ne oldugu önemli değil ama herhangi birşeyi en iyi yapan olmak isterdim birde oyuncu olmak var tabi ciddi ve adam akıllı bi projede :D

eğer özele kaçar cevaplamak istemiyorum dersen anlayışla karşılarım ama kopuk dadı ile nasıl ve nerde tanıştınız...
hackhellden önce birbirinizi tanıyormuydunuz?

Kopuk Dadı ile Hackhell de tanıstık, sonra kandırdım kendilerini, derken reelden gorusmeye basladık farklı şehirlerde oldugumuz için sık görüşemiyoruz =),

NeCcko kimdir biraz kendini anlat tanıyalım seni

Just a usual guy :D, sıradan bi adamım okul bitti askerlik beklioruz kısmetse aralıkta alacaklar paçamızı aşağı :D

büyük adadaki gezi sence nasıldı? peki ben balık ekmek yerken tüm ısrarlara rağmen yemeden izlemek nasıldı? :p

İlk defa gittiğim ilk defa reelde tanıstıgım insanlardan oldugu için bir ilkdi benim için, güzel muhabbet oldu kardeşin kafa biri ( selamlarımı iletirsin ) daha uzun süre durmak isterdim hatta orda bi akşam yemeği fena olmazdı. Balıgı cok seven ben o gün yememe sebebim bikaç saat sonra yolculuk yapacaktım dedim cok susarım halbuki hiç farketmedi otobuste içtiğim suyu ben bilirim molada su aldım yine içtim.Seni tanımak güzeldi abla =)

Ne Simdi Bu Laf OLsun Diye Konumu Acıyorsunuz.
O kırmızı koltukda bu kırmızı koltukda koltuk benim buyrun oturun...

Cem yılmazdan bi alıntı yapmak isterdim sana ama neyse =) sen istemiosan konuyu sileriz canım nie kızıosunki bu kadar =)

aaa pardon ya. hoşuna gitmediyse hemen silerim konuyu. beğenmediysen şikayet hattına da bildir hatta hemen silelim =) oke

neco kardeşim :W merak ettgim konuyu sorayım ben de:D hiç bi angutluk yapıp :D(romantizm ile biliyorsun angut en romantik kuş :p ) merveye kötü bir söz söyleyip kalbini kırdıgın oldu mu ya da şöyle düzelteyim keşke bunu merveye hiç söylemesydim dediğin bir durum oldu mu :D soruya düzgün cevap ver basarım konyayı haaa ona göre :p sen yapmazsın biliyorum burdan bütün angutlara selam ederim:W zuhahahahhaha hadi bakalım cevapla :D

Benim her hangi bir sorum yok sadece hayatında başarılar dilerim neccko : )

neckko'm adamı dağıttım bi daha saldıracaktım noob koruması altına girmiş yani saldırılacak bir tarafı kalmamış ne diyorsun bu işe :D

Bu kriz fena vurdu dünyayı, dengeler değişiyor hayırlısı bakalım :D

Koltuk rahat mı bari

Rahat rahat =)

neco kardeşim :W merak ettgim konuyu sorayım ben de:D hiç bi angutluk yapıp :D(romantizm ile biliyorsun angut en romantik kuş :p ) merveye kötü bir söz söyleyip kalbini kırdıgın oldu mu ya da şöyle düzelteyim keşke bunu merveye hiç söylemesydim dediğin bir durum oldu mu :D soruya düzgün cevap ver basarım konyayı haaa ona göre :p sen yapmazsın biliyorum burdan bütün angutlara selam ederim:W zuhahahahhaha hadi bakalım cevapla :D

Kötü bi söz söylemedim ama kalbini kırdığım oldu, bunu ben angutluk değilde eşşeklik olarak nitelendirorum.Ama uzatmadı hiç yaşanan olumsuzlukları tekrar önüme getirmedi, onun için teşekkür ediorum ona :aşk

Benim her hangi bir sorum yok sadece hayatında başarılar dilerim neccko : )

Teşekkür ederim arkadasım sanada başarılar dilerim :melek

Cem yılmazdan bi alıntı yapmak isterdim sana ama neyse =) sen istemiosan konuyu sileriz canım nie kızıosunki bu kadar =)

Dikkat et ben varken oturma x) ..
NeCcko "gerçekten" seviyomusun ?

Kurdankol yorum yapma artık.. beğenmediysen konuya post atma gibi bi zorunluluğun olmadığının farkındasındır umarım.. !

tekrar edilen postlar silecektir.. uyarı..

Kurdankol yorum yapma artık.. beğenmediysen konuya post atma gibi bi zorunluluğun olmadığının farkındasındır umarım.. !

tekrar edilen postlar silecektir.. uyarı..

AbLacım..

Bana SokuLan Lafa Cevap Verdim Sadece.. Bana Laf GeLmediği Sürece Bidaha POST atmayacagım :)

Geri