Necati'ye onay yok / Emre Aşık dönüyor

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
Necati'ye onay yok

G.Saray Futbol Komitesi dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı toplantıda, Hakan Şükür, Necati Ateş ve Emre Aşık konularını masaya yatırdı. Yöneticiler, Hakan Şükür’ün biten sözleşmesini uzatmama kararı alırken, Necati’nin dönüşüne de onay çıkmadı. Emre Aşık ise önümüzdeki sezon sarı kırmızılı takımın kadrosunda yer alacak.

Geçen sezonun ilk yarısını Ankaraspor, ikinci yarısını İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da kiralık geçiren Necati’nin önümüzdeki sezon bir başka takıma gönderilmesi görüşü ağırlık kazandı. Golcü futbolcunun, G.Saray’la 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Emre Aşık dönüyor

Sarı kırmızılı yöneticiler, geçen sezon Ankaraspor ve İstanbul BŞB’de kiralık olarak forma giyen ve halen A Milli Takım’ın Euro 2008 kadrosunda yer alan Emre Aşık’ın dönüşünü onayladılar. Tecrübeli defans oyuncusu, önümüzdeki sezon G.Saray’ın kadrosunda yer alacak. Bir yıl daha futbol oynamak isteyen Hakan Şükür’ün sözleşmesinin uzatılmayacağı ifade edildi.

Hürriyet

ѕσηυη¢υ;2931179' Alıntı:
Necati oynadıgı klüplerde de Gs a faydalı oluyor zaten,Gs formasıyla terlemesine lüzum yok:goz:
yaptığın çok ağır bi itham , yenilir yutulur cinsten değil, ya ispatla ya da forumdan üyeliğini sil. ağzı olan konuşuyor.

''Şu anda Galatasaray, Sivasspor ile çekişiyor ve biz Sivasspor'u yendik. Ben de o maçta gol attım. Bir taraftan da Galatasaray duygusuyla çıktım çünkü o maça. Benim attığım golle Galatasaray'ın rakibi Sivasspor'un elini boş göndermek beni daha mutlu etti. Buradan bile Galatasaray'a yararım dokundu açıkçası.

Necati said this on 02.12.2007

hayda sonuncu harbıden dumur oldum yalan dolan deılse acıkladın sanırım zaten gelemıyor.allim etti kullım ettı ama gelemıyor..

kastettiğim o değil, elbette gol atacak sivas'a onun için para alıyor, hatta Beşiktaş'a da attı,
Galatasaray'a atamamasını kastettim ben, bilerek mi atmadı yani??

necatinin galatasaray kadrosunda bulunması lazım,küçümsencek bi topçu değil..
eğer dönersede daha istekli olacaktır..
ancak emrenin artık galatasaraya katkısının olabilceceğini düşünmüyorum...

Sonuncu genemi seni Niye hep sen gözüküyorsun bütün sürtüşmelerde..

Git fenerbahçe bölümünde takıL..Tabi herkez istedigi yere girer yorum yazar ama senin yaptıgın sırf miLLeti ayaga kaLdırmak..

Amacın bu yani..

2007-2008 Şampiyonu galatasaray oLdu haLen O Maçı izle bu maçı izLe..

Senin Zico Yönetim niye öyLe demiyoda..Senden cıkıyorr bu İntirazlar

Necati kendi kendini ßatırdı.FazLa havaya girmeseydi $uan çok iyi yerLerdeydi.Dönmesini $ahsen ßende istemiyorum ancak Emre A$ık geLsin adamın tecrübesi ve varLığı yeter.Çünkü bu tür oyuncuLar takıma varLığı biLe katkı sağLıyor.Bknz.(Hasan $a$,Hakan $ükür,Okan ßuruk vs)

tübitak necoş ne yalakalıklar yaptın saçma açıklamalar yaptın ama yine de almıyolar seni :D

Geri