Necati Ateş, yurt dışından teklif bekliyor

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Altın Üye
Reaction score
0
Galatasaray'ın sözleşmeli futbolcusu Necati Ateş, kendisine yurt dışından gelecek teklifleri bekliyor.

Geçtiğimiz yıl Galatasaray'ın hazırlık kampına katılan ve teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'ın raporu doğrultusunda takımda istenmeyen golcü futbolcu, geçen yıl Ankaraspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da kiralık olarak forma giydi. Sezon başında tekrar takımla birlikte çalışmalarda bulunmak isteyen ancak bu talebi olumlu görülmeyen yıldız golcü, şu ana kadar birçok takımla isminin anılmasına rağmen ligin başladığı ilk haftaya kadar bir kulüple anlaşmaya varamadı.

Basın mensuplarının röportaj taleplerini geri çeviren Necati Ateş, CİHAN Muhabiri'ne telefon ile yaptığı açıklamada transferi ile ilgili olarak şöyle konuştu: "Şu ana kadar net birşey yok. Transferim bitmeden kesinlikle konuşmak istemiyorum. Yurt dışından görüştüğüm takımlar var. Onların neticelenmesini bekliyorum."

Öte yandan Necati Ateş'in ismi bir ara ciddi bir şekilde Konyaspor ile anılmasına rağmen bu transfer gerçekleşmemişti. Necati'nin özellikle Almanya'daki bazı kulüplerle görüşmeler halinde olduğu belirtildi.

(Cihan)

Valla bu adam da kendine yazık etti, kesin yönetimde biriyle takıştı. Yoksa 50 kere takıma geri alınırdı bu sene.

Tam anadoLu Takım'Larının Forvet'i olacak bir profiL :goz:

Hep aynı muhabbet her sene..

GS de gözde olduğu zamanlarda arada sırada çıkıp derdi yurtdışından üst düzey 4-5 takımdan teklif var vs..

Ne hikmetse bir türlü ne resmi teklif ne gelen-giden menejer..Hala bilmiyoruz o "üst düzey" takımları..

Yonetimle cakismasi pek de onemli degil.
Adam gibi top oynasaydi, her iki macta bir gol atsaydi, yonetim
oyuncuyla hic bir sorun yasamazdi. Gider Avrupada 5. lig kalitesinde
bir takimda oynar ya da burda anadoluda adam olur.

Necati Kötü Topçu Değil Ve Kötü Topçu Olduğu İçin Değil Geçen Sene Hasan Şaş'la Ciddi Şekilde Takıştığı İçin Şu Anda Bu Durumda Hasan Şaş'ın Galatasaray'daki Lobisini Bilmeyen Yoktur Heralde Ve Bu Lobi De Necati'yi Bitiren Olaya Neden Oldu Ve Necati Döndüğü Halde Hazırlık Maçlarında Bile Denenmedi Çünkü Yönetim Tarafından Ve Hasan Lobisi Sayesinde Takım İçindeki Arkadaşlarından Da Bir Anlamda Soğutularak Bu Noktaya Gelindi Ve Şu Dakikadan İtibaren De Galatasaray'da Asla Forma Giyeceğini Sanmıyorum Hakkında Hayırlısı Neyse O Olsun Yolun Açık Olsun Necati...

Necati kazanılmalı takıma faydalı olcağına inanıyorum ama illada gitmek istiyorsa kapı açık.

Necati Kötü Topçu Değil Ve Kötü Topçu Olduğu İçin Değil Geçen Sene Hasan Şaş'la Ciddi Şekilde Takıştığı İçin Şu Anda Bu Durumda Hasan Şaş'ın Galatasaray'daki Lobisini Bilmeyen Yoktur Heralde Ve Bu Lobi De Necati'yi Bitiren Olaya Neden Oldu Ve Necati Döndüğü Halde Hazırlık Maçlarında Bile Denenmedi Çünkü Yönetim Tarafından Ve Hasan Lobisi Sayesinde Takım İçindeki Arkadaşlarından Da Bir Anlamda Soğutularak Bu Noktaya Gelindi Ve Şu Dakikadan İtibaren De Galatasaray'da Asla Forma Giyeceğini Sanmıyorum Hakkında Hayırlısı Neyse O Olsun Yolun Açık Olsun Necati...

maaLesef hasan o LobiyLe sağ kanadımızı resmen işgaL ediyor..

Geri