ne tatlı şeyler =))) "koala"

infatuate

İstirahatte
Altın Üye
Reaction score
0
3yx0xvq.jpg

4g6zj0o.jpg

42wp74l.jpg

4bf5bat.jpg

33oirnt.jpg

2r7syz9.jpg

2hhoqyf.jpg

çok sevimliler.Böyle sessiz duruyorlar ama onlar 24 saat uçuş halinde.Yediği yapraklardan dolayı yoksa çok saldırgan hayvanlar bu keretalar

!StayAway!' Alıntı:
çok sevimliler.Böyle sessiz duruyorlar ama onlar 24 saat uçuş halinde.Yediği yapraklardan dolayı yoksa çok saldırgan hayvanlar bu keretalar

yok ya!

ben sakin olarak biliyordum. demek ki kafa buluyorlar hı. :D

şu hayvanlar alemi ayrı bir dünya. çok değişik görünümlü hayvanlar var. her zaman ilgimi çekmişlerdir.

eline sağlık kardeş.

belgeselde izlerken görmüştüm sevimli oldukları kadar saldırgan oluyorlar arkadaşın söylediği gibi

evet ağaçtan kopardıkları uçuruzu yapraklar sayesinde bu kadar sessiz duruyorlar.geçen belgeselde kel sunucunun kafaya bi pati attı herifin kafa bruce leenin dragon pençelerinden beter etti:D

cok tatlılar.durup dururken saldırmazlar sanırım illaki bir şey olmuştur ki saldırmışlardır.eline saglık

Herkes tatlı diyor ama ben bi tatlılık göremiyorum yaa...:D Neyse eline sağlık yenge... =)

demek bunlar uçucu madde kullanıyo ha bide doğar dogmaz olmadı kualalar yakışmadı...

gerçekten baya şirin hayvanlar...

Paylaşım için saolsın..

garip hayvanlar ya neyse eline sağlık

Yalnız bu canlıların pati felan attığını düşünmek istemiyorum:) tırnakları çok çok fena çünkü bilmem dikkat ettinizmi..:hhter ama bi hayli sevimliler o ayrı..

TatLI SeyLER .. Eline SaqLIK ..

bana pek sevimli gelmiyor bunlar yaaa bilmemki

Geri