Ne sıklıkta format atarsınız?

Ne sıklıkta format basarsınız???

• Kullanılan toplam oy
    158
eskiden her hafta atıyodum :D
şimdi 2-3 ayda bir...

Wallla Bende Kaspersky İnternet Security var Süperr koruyo bilgisayarı aldım alalı Hiç Format atmadım.Maşallah :clap:clap:clap:clap:clap

bundan 1 sene önce serialini ezberlemiştim.her gün atıyodum.1 ay öncede haftada 4 kez peş peşe attım :D

birkaç ayda bir

Bende çok format atıyorum ya. Arkadaşlarıma falan kalsa 1 Senede 2 kez atılıyor ama bana dayanmıyormudur nedir :) Her hafta format atıyorum.

format atmak en büyük hobimdir :D hergün en az 3-4 defa atıyorum :D tabi müşterilerin pc ye :D teknik servisim de :D

baktım kafayı yedi çaK forMatı :D zaman yer beLLi deiL :D

ya arkadaş ankete hergün şeceneginde koysana :D:D

benim her sabah kalktıgım da ilk işim format atmak oluyo yeni güne yeni bi işletim sistemiyle baslamak gerek :D

ben ayda bir format atıyorum. benim için eziyet değil 30dk'da bitiyor.
ayrıca mecburiyetten değil, hiçbir güvenlik programı kullanmıyorum windows'un araçları dahil.
alışkanlık oldu benim için :)

bende 5-6 ayda bır atarım formatı yınede erken atmak zorunda kaldıgımı dsunuyorum soye 1 sene de bır olmasını ercıh edıyorum

abi millet yılda ayda bahsedio ben pc yle tanıştığımda formatı öğrendim daha atıyom ama hata oluşodu onun için bir günde 3 kere format attığım oldu sonra haftada 1 e sonra ayda 1 en sonrda 5 ay oldu format atmadım
ama pc gidemmi gitmeyimmi die uğraşıo

Geri