Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hemen hemen her türlü zıkkımı içtim VE sonunda birinde karar kıldım (kola ) Rakı iğrenç votka idare eder viski johnie walker mıdır nedir ondan 1 şişe devirdim en iyisi oydu bence. Napalim sigaramız bitti gece. mevsim kıştı ortalık karbeyaz hiçbir açık yer bulamayacağımızı biliyorduk. Kuzen fincanla içiodu viskiyi 2. fincanda lavaboya koşmuştu kusmuk durumları felan Ben sabaha karşı 3,30da şişenin dibini gördüm. Birde ben nedense ne kadar içsemde cıvıtmıyorum. O hareketlerde tamamen yapmacık bence
Ha unutmadan birada normal satılan biralar bence çok kötü. Meyhanelerde büyük fıçılarda olan biralar harika hele birde buz gibiyse offf offf.
bizde aşkımmla bie araya geldigimizdee içiyoruzz araba derdi olursa tabii bana kaktırdıgından malesef ozman ben içemiyorumm.ama arabayla bir yere gitmedigimizz zmaanlarda beraber içiyozz bizz zmaan mekan ayırt etimiyozz yanii canımızz nezmann istersee...