Ne olur, biraz huzur ver Tayyip Bey!

vala ben hiç bişeye bişey demiyomda bu müslümanım deyipde mileti kandıranlar allahı nasıl kandıracak kuaranda ayet var muhammet efendimizin son peygamber olduguna dair bunların dindende kuran danda haberi yok galiba yazıklar olsun allah bubları cezasız bırakmaz inşallah

Afedersin biri gelip sana dangalak dese. Sen dangalak mı olacaksın?

Adamın durumdan haberi yok. Olduğunda da gerekeni yaptırdı. Sanki kendini peygamber mi ilan etti? Nasıl izliyorsunuz haberleri? Aynı sağır duymaz uydurur durumu gibi yazmışsın buraya. Elin fransızını savunacak değilim. Ben sadece kötü gittiğimiz söylenen dış politikada okuduğum haberi söyledim. Ama türkçe kaynak versem bu seferde yandaş medya dersiniz. Napim görmeyen, dağ olsa görmez.

" Ülkem, mahkum bir insanı Başbakan seçti "

Bundan daha acı ne olabilir ki..
+Azılı katildi de mi? Hapse neden girdiğini biliyor musun?

Gül iki gün temsili Başbakanlık yapıp, devir teslim yapmadı mı?

+Evet. Deniz Baykal ın desteği ile ki bu güzel bir siyasi davranıştı.

Erdoğan, bu ülke sayende çok utandı, çok zor durumda kaldı.
+Ülke derken ülkenin duyguları yok. Vatandaşlarının var. Onlar utanacak bir durum görmemiş ki yeniden başbakan.
+Dünya da Türkiye nin en iyi tanındığı dönem.

-----------------------

Seni bu ülke vatandaşı,

- Teröristleri ziyaret etmem deyip, ziyarete koşmanla hatırlayacak.
+Yoo hiç te öyle hatırlamayacağım. Büyük bir çoğunlukta benimle aynı görüşte ki hükümetin bildiğim kadarıyla hiç bir üyesi karşılamadı. Orda olan durumlar çok hızlı geliştiği için en çok onu zor durumda bıraktı. Bu konuda yapılan bir yanlış vardı ki bunlar tahmin edilememişti. Bu nokta da bende eleştiririm. Bir müsibet bin nasihattan iyidir durumu.
- Seni kuldan üstün görenleri yanında barındırman ile tanıyacak.
İstifa etti adam. Biri sana çıkıp sen bir ilahi varlık vs. dese. Sen bunu kabul etmiş mi olacaksın?
- Yol haritasında, BOP' ta, ABD yollarında
+Burda bir kafiye oturtmaya çalışılmış. ABD ye sadece bu başbakan gitmiş???

- Şehidinle, adi teröristlere söylediğin sözler ile
+Siyasette gaf olur. Ayrıca insan değişir ki değişmediğini iddaa edenler Can Dündar ın belgeselini izlesin farkı görsün. Can dündar a da yandaş demezsiniz heralde.
- Çiftçiyi, öğrenciyi, haklıyı, mazlumu susturmanla
- İşçiye, memura çektiğin restler ile hatırlayacak.
Öğrenciye kitap dağıtıyor. Öğrenciler protesto etti durumu öğrendi harçlara gelecek zamda düzenlenme yapılması için talimat verdi ve yapıldı.
Memur iş bırakma eylemi yapıyor. Devletin zararı oluyor. Özel sektörde yiyosa bıraksana. Devlet diye tutan bilmem ne yapmaya çalışıyor.

Daha fazlası asla olmayacaksın.
Senin gözünde olmasa da Türkiye nin en iyi başbakanlarından biri oldu.

Söylenen sözler son derece açıktır. Altına imzamı atarım.

Bütün yandaş medyanın çanak tuttuğu, kesesini doldurmak için biraz daha yalakalaştığı bir dönemde cesur bir kalemden dökülmüş gerçekler.Helal olsun diyorum.

Senin gözünde olmasa da Türkiye nin en iyi başbakanlarından biri oldu.

crack man, yazdıklarını okursan hiçbir şeye cevap vermemiş, sevgi gösterisi yapmışsın.

Üstelik anlamamışsın, sana açıklamaya yapayım hadi buna da yaz..

- dtp, öcalana terörist demezse görüşmem demişti görüştü.

- Biri sana çıkıp sen bir ilahi varlık vs. dese. Sen bunu kabul etmiş mi olacaksın?

- Kabul ediyor demiyorum. Böyle diyen olursa partimde barınamaz diyor. Böyle diyen oluyor partisinde barınıyor ;)

-Burda bir kafiye oturtmaya çalışılmış. ABD ye sadece bu başbakan gitmiş???

Yol haritası ve BOP' a deyinme gereği duymamışsın. Altını kaldırma çok pis ;)

+Siyasette gaf olur.

Şehide kelle demenin neresi gaf.

Öğrenciye kitap dağıtıyor.

Belediyeler öğrencilere hep yardım ediyor bu kadar övünmediler.

Memur iş bırakma eylemi yapıyor.

Bu hak ona verilmişse sana ya destek vermek ya da susup izlemek düşer ;)

Özel sektörde yiyosa bıraksana

Evet halkı o kadar süründürüyorlar ki akıllarına gelmez. Sıkamıyor çünkü Erdoğan da susan halk istiyor ;)

Devlet diye tutan bilmem ne yapmaya çalışıyor.

Evet bu laf güzel işte. Gelen servetine sıfırları ekliyor.

Ülke derken ülkenin duyguları yok.

Talihsiz bir açıklama olmuş. :001_smile: (Bir daha mecaz kelimelerin yanına mecaz yazıcam yaw :) )

Hapse neden girdiğini biliyor musun?

12 Aralık 1997 yılınında Siirt’te topluluğa konuşma yaptığı bir miting sırasında Ziya Gökalp'ın 1912 yılında Balkan Savaşı için yazdığı Asker Duası'nın değiştirilmiş bir sürümü ile; orduyu öven dizeyi söylemeden, yerine aşağıdaki mısraları eklediği ve ardından konuşmasının devamında "her devrin Firavun ve Nemrutları olduğunu bunun karşısına çıkacak Musa ve İbrahimlerin engeleri aşarak pislik dolu yolları temizleyeceğini" söylemesi nedeniyle Diyarbakır Devlet Güvenlik Mahkemesi’nde yargılanmaya başlandı.

Kaynak
(Vatan sevigisi o zamanlardan belliymiş. Askeri öven sözlere tahammül yok)

Bunlarda bonus,

- Erdoğan 1989 Beyoğlu Belediye Başkanlığına Refah Partisinden aday olmuş, ancak az farkla seçimi kaybederek, seçim kuruluna itiraz etmiştir. Itirazının hakim tarafından reddedilmesi üzerine, görevli hakime "Sarhoş kafayla karar veremezsin" şeklinde hitap etmesi üzerine dava savcılığa intikal etmiş ve Erdoğan Bayrampaşa Cezaevinde 1 hafta gözaltında kalmıştır. Daha sonra cezası para cezasına çevrilerek serbest bırakılmıştır.

- Şehitlerden ve hayatını kaybeden mağdurlardan "kelle" ve yasa dışı silahlı örgüt lideri Öcalan'dan "sayın" diye söz etmesi nedeniyle eleştirildi. Şehit Anaları Derneği tarafından kendisine sembolik bir manevi tazminat davası açıldı. Erdoğan, sözlerinden dolayı tazminat cezası ödemeye mahkûm oldu.

- Bir de Amerikan Yahudi Kongresi AJC tarafından 2004 yılında cesaret karakteri ödülü (Profiles of Courage) verildi. Neden verdi acaba ???

crack man, yazdıklarını okursan hiçbir şeye cevap vermemiş, sevgi gösterisi yapmışsın.

Üstelik anlamamışsın, sana açıklamaya yapayım hadi buna da yaz..

- dtp, öcalana terörist demezse görüşmem demişti görüştü.

Yanlış yapmış diyemem. Dememesi gerekeni demiş ama yapması gerekeni yapmış.
Zaten böyle söylemler şimdiye kadar hep yerine getirilmiş olsaydı.
Bahçeli Öcalanı astırmış. Baykal da Rodos u fet etmişti.

- Kabul ediyor demiyorum. Böyle diyen olursa partimde barınamaz diyor. Böyle diyen oluyor partisinde barınıyor ;)
Diyen adam gönderildi. Başka peygamber diyen yok varsa delil göster. Gösteremiyorsan yalan söylüyorsun.

Yol haritası ve BOP' a deyinme gereği duymamışsın. Altını kaldırma çok pis ;)

Bop var mı elinde belge göster. Ne görüyorsun? Bop sayesinde ABD Türkiye den şunları elde etmiştir ve bu iktidar yüzünden olmuştur de. aydınlat bizi.

Şehide kelle demenin neresi gaf.

Avustralya'daki mülâkatta ne geçtiği çok belli: Mülâkatı yapan, kendisini sinirlendirecek bir soru yöneltmiş; Abdullah Öcalan'la Tayyip Erdoğan, PKK'nın yaptıklarıyla Erdoğan'ın başına gelenlerin sebebi arasında mukayesede bulunmuş. O sinirle ağızdan çıkan sözler :

“Siz, köpeklerin çektiği kızakların üstünde hamile kadınların taşındığı bir Doğu'da, Güneydoğu'da o insanları inandıramazsınız... Kaldı ki, ben şunu da söyleyeyim, arkadaşımız, Suudi Arabistan'dan şurdan-burdan ifadeler kullanıyor. Benim 4.5 yıllık, 5 yıllık yönetimimi takip etmiş olsaydı böyle bir korkunun izlerinin bile olmadığını görürdü. Bir diğeri de Sayın Öcalan düşüncelerinin değil, şu anda almış olduğu kellelerin hesabını veriyor. Bense düşüncemden dolayı 4 ay hapis yattım, aramızdaki fark çok büyük.”

Art niyetli olarak söyleme başkadır.

Belediyeler öğrencilere hep yardım ediyor bu kadar övünmediler.

Ben onlar açısından değil öğrenci açısından konuya yaklaşıyorum. Kaldı ki belediyelerin verdiği burslar CHP'nin çıkarlarını korumak amacıyla açtığı dava üzerine engellenmiştir.
Başka yararları vardır elbet ama yardım edipte bunu halkına ilan etmeyen bir belediye yoktur heralde.

Bu hak ona verilmişse sana ya destek vermek ya da susup izlemek düşer ;)

Bir insanın hakkını araması diğer insanların haklarını engellemekse böyle hak arama olmaz. Senin destek verme hakkın varsa benimde eleştirme hakkım var. Susup izlemek düşer diyorsun. Milleti susturmakla suçladıklarını eleştiriyorsun.

Evet halkı o kadar süründürüyorlar ki akıllarına gelmez. Sıkamıyor çünkü Erdoğan da susan halk istiyor ;)

Hadi canım. Ulen neymiş bu Ak parti bundan önce her şey güllük gülüstanlıkmış. Halk çıkıp her yerde hakkını arıyormuş. Ak parti gelmiş her şeyin içine etmiş. Ama halk gene de onu seçmiş. Eee bizim halkta kaşınıyormuş canım :goz:

Evet bu laf güzel işte. Gelen servetine sıfırları ekliyor.

Var mı belgen? Savcılığa o zaman.

Talihsiz bir açıklama olmuş. :001_smile: (Bir daha mecaz kelimelerin yanına mecaz yazıcam yaw :) )

Ben de oltamın ucuna not yazıcam. (Dikkat sazan avı :))

12 Aralık 1997 yılınında Siirt’te topluluğa konuşma yaptığı bir miting sırasında Ziya Gökalp'ın 1912 yılında Balkan Savaşı için yazdığı Asker Duası'nın değiştirilmiş bir sürümü ile; orduyu öven dizeyi söylemeden, yerine aşağıdaki mısraları eklediği ve ardından konuşmasının devamında "her devrin Firavun ve Nemrutları olduğunu bunun karşısına çıkacak Musa ve İbrahimlerin engeleri aşarak pislik dolu yolları temizleyeceğini" söylemesi nedeniyle Diyarbakır Devlet Güvenlik Mahkemesi’nde yargılanmaya başlandı.

Kaynak
(Vatan sevigisi o zamanlardan belliymiş. Askeri öven sözlere tahammül yok)

Yanlış yapmış yapmamış. O zamanlar başbakanım değildi. İnsanın görüşleri değişir ve bana şu andaki görüşleri uyuyor. Vatan sevgisi öyle bir kavram ki insan kendi görüşlerini en doğru görüş olarak görüyor. Darbecilerde vatan sevgisinden darbe yapmadı mı? :blink:
İnsan sevdiğini dövermiş hesabı. :001_huh:

Bunlarda bonus,

- Erdoğan 1989 Beyoğlu Belediye Başkanlığına Refah Partisinden aday olmuş, ancak az farkla seçimi kaybederek, seçim kuruluna itiraz etmiştir. Itirazının hakim tarafından reddedilmesi üzerine, görevli hakime "Sarhoş kafayla karar veremezsin" şeklinde hitap etmesi üzerine dava savcılığa intikal etmiş ve Erdoğan Bayrampaşa Cezaevinde 1 hafta gözaltında kalmıştır. Daha sonra cezası para cezasına çevrilerek serbest bırakılmıştır.

- Şehitlerden ve hayatını kaybeden mağdurlardan "kelle" ve yasa dışı silahlı örgüt lideri Öcalan'dan "sayın" diye söz etmesi nedeniyle eleştirildi. Şehit Anaları Derneği tarafından kendisine sembolik bir manevi tazminat davası açıldı. Erdoğan, sözlerinden dolayı tazminat cezası ödemeye mahkûm oldu.

- Bir de Amerikan Yahudi Kongresi AJC tarafından 2004 yılında cesaret karakteri ödülü (Profiles of Courage) verildi. Neden verdi acaba ???
Sen söyle öküz altında buzağ arayan sensin.

Bonuslarına zamanında çok cevap yerleştirdim ama insan bir müddet sonra bunların görünce karşısındakinin anlama yetineğine bakıyor. Anlamıyorsa zorlamınında anlamı yok.
Demogoji yapmadan cevap yazarsan suyu çıkmaz.

Son olarak
Tebrik ederim cımbızla laf ayıklamışssın. Yazdıklarımın orjinal hallerine cevap veremiyorsun. Halbuki cümlelerde bir ilişki var ve bunu da görmek istemiyorsun.

Bütün Cumhuriyet dönemindeki borçlanmadan fazla borçlanma yapılmasına ve 30 milyar dolarlık özelleştirmeye rağmen 5 milyar dolarlık duble yolun dışında tek bir yatırım yok. Borçlanılan onlarca milyar doların nereye harcandığı belli değil!

Memleketin durumu bu işte işin özeti bu

hadi her dediğine bir cevap veremeyelim,
e be güzel kardeşim nasıl bir görüş açısı darlığın ve görme problemin var, "ilk kez bu dönemde vücudunu satmışlar" öyle mi?

Yüce Milletim bu dediklerini en iyi şekilde yorumlar ve hakkında bi izlenim oluşturur..

verdiğin yorumların ve bilgin için teşekkür ederim, keşke yazının çoğu yerinde daha sağlıklı olabilseydin, saygılar...

Bütün Cumhuriyet dönemindeki borçlanmadan fazla borçlanma yapılmasına ve 30 milyar dolarlık özelleştirmeye rağmen 5 milyar dolarlık duble yolun dışında tek bir yatırım yok. Borçlanılan onlarca milyar doların nereye harcandığı belli değil!

Memleketin durumu bu işte işin özeti bu

7 yılda bunları mı görebildin?ne diyebilirim ki yazık gerçekten yazık

Bonuslarına zamanında çok cevap yerleştirdim ama insan bir müddet sonra bunların görünce karşısındakinin anlama yetineğine bakıyor. Anlamıyorsa zorlamınında anlamı yok.
Demogoji yapmadan cevap yazarsan suyu çıkmaz.

Son olarak
Tebrik ederim cımbızla laf ayıklamışssın. Yazdıklarımın orjinal hallerine cevap veremiyorsun. Halbuki cümlelerde bir ilişki var ve bunu da görmek istemiyorsun.

Laflarını cımbızla ayıklamadım tüm dediklerine cevap verdim.
Ama senin şu cevaplarından bile anlaşılıyor Erdoğan'ı kurtaramama çaresizliğin :thumbdown:

crack man diyor ki

Yanlış yapmış diyemem. Dememesi gerekeni demiş ama yapması gerekeni yapmış.

Yanlış yapmış yapmamış.

Belge gösterince böyle oluyor işte. "Yanlış yapmış diyemem"

Bop var mı elinde belge göster.

Sayın Öcalan düşüncelerinin değil, şu anda almış olduğu kellelerin hesabını veriyor.
Art niyetli olarak söyleme başkadır.
:eek:ut:

Oltan yok sazan avına çıkıyorsun :)
Amerikan, Yahudi ortaklığından gelen ödüle zaten siz sevinirdiniz. Öküz de orda buzağı da..

Yazının orjinali ve tümünün ilişkisi Erdoğan çaresizliğine benziyor.

Ve son olarak bir doğru nokta daha senden

Eee bizim halkta kaşınıyormuş canım:goz:

Laflarını cımbızla ayıklamadım tüm dediklerine cevap verdim.
Ama senin şu cevaplarından bile anlaşılıyor Erdoğan'ı kurtaramama çaresizliğin :thumbdown:

crack man diyor ki

Belge gösterince böyle oluyor işte. "Yanlış yapmış diyemem"

Sayın Öcalan düşüncelerinin değil, şu anda almış olduğu kellelerin hesabını veriyor.
:eek:ut:

Oltan yok sazan avına çıkıyorsun :)
Amerikan, Yahudi ortaklığından gelen ödüle zaten siz sevinirdiniz. Öküz de orda buzağı da..

Yazının orjinali ve tümünün ilişkisi Erdoğan çaresizliğine benziyor.

Ve son olarak bir doğru nokta daha senden

Bak arkadaşım bana dünya kadar kaynak göster. Anlamak istemesem gene anlamam.
Ben dedim mi sana bu iktidar ın hiç yanlışı yok? Ben ölümüne parti tutmam. Yanlış olan yerde yanlış diyebilirim. Hatalarınıda görürüm. Eleştirenlere de doğru ben de eleştiriyorum derim. Zaten dedim de.

Bugün TSK daki cuntanın orjinal ses kayıtları çıkıyor. Adam bunu kabul ediyor. Görmek istemeyen TSK yıpratılıyor diye bas bas bağırıyor. Yalan mı? Bak o kadar delil var görmüyorlar.

Ben sana tüm cevapları yazıyorum sen gene aynı telden çalıyorsun.
Yazılarıma bütün halde verecek cevabın yok. Anca özenle seçip kıvırıcı cevaplar yazıyorsun.

İnan bana 9 yaşındaki çocuğa gerçekleri anlatıyormuşum hissiyatı veriyorsun.
Dobra dobra yazacak cevabın varsa yaz.

Ülkücü faşistlerle solcu faşistler in önce Erdoğan a teşekkür etmeleri lazım. AKP ve Erdoğan dan önce bir birlerinin düşmanıydılar , birbirlerinin kafasını gözünü patlatıyorlardı. Erdğan sayesinde kardeş olduklarını anladılar. Baksanıza artık bir birlerinin gazetelerinden kaynak gösterip birbirlerine gaz veririr hale geldiler.

Helal olsun Erdoğana bu iki cahil grubun kavga etmesini önledi .yosa bir birlerini yiyeceklerdi

Bazen insanların söyleyecek düşünceleri olmadığı zaman kendilerini savunmak için başkalarına saldırırlarmış.Biliyorsan konuş ibret alsınlar;bilmiyorsan sus ta seni bir adam sansınlar!Evet bir zamanlar bu ülkede bir kardeş savaşı oldu.Ama bunların hepsi kardeş kavgasıydı.Cahilce konuşupta insanların asabını bozma...Bu kavganın iki tarafında da hiçbir zaman faşizm yoktu.Türkiye'de hiçbir zamanda olmadı.Faşizmin anlamını öğrende öyle konuş.Evet baktıkki CHP'liler vatan evladıymış.Aramızda dağlar kadar fark olsa da onlar bu vatanın hayırlı birer evladı imiş.Bazıları gibi yapıp edip sonra da Küçük Emrah rolüne bürünmüyorlar.Göründükleri gibiler.Şehidime kelle,ona kurşun sıkan köpeğe sayın diyen ,Habur'da mobil mahkeme kurup sorgulamadan salıveren ve teröristi kahraman yapan vs. daha bunlar gibi yüzlercesini sayarım.Ama hangi düşünceye sahip olursan ol yanlış yanlıştır.Yanlışa doğru demek nasıl birşeydir izah edmiyorum.
Ama biz hiçbir zaman Yasemin Çongar'ın yayın yönetmenliğini yaptığı ,Ahmet Altan'ın baş aktör olduğu bir gazeteciği kendimize sözcü almadık...
Bir Müslüman için vatanı vazgeçilmez bir unsurdur.''Kiraz ağacı ve kadın memesine satılacak kadar ucuz değildir!'' Sözün sahibi ahmet altandır.Bir Müslüman'ın örnek alamayacağı kadar....

yazar hakkında bişey söylemem ama savunduğu düşüncelerin yönü belli o yüzden çok da değer vermenin anlamı yok bu yorumlara

çünkü aynısı Rahmetli Özal'a da söylediler-yaptılar ama çok sonra anladılar kıymetini yine de açıklayamadılar adam doğru yapmış diye , çünkü hazmetme sorunu var .

düne baktığımızda bugün yazılanlarla arasında fark yok , dünya değiştiği Türkiye değiştiği halde .
Türk'e durmak mı yaraşmazdı , durmamak mı ?!?

Diyorsunda yazılanlar yanlış mı ?
Doğru ise ne işin var hala onun peşinde...

Bak arkadaşım bana dünya kadar kaynak göster. Anlamak istemesem gene anlamam.
Ben dedim mi sana bu iktidar ın hiç yanlışı yok? Ben ölümüne parti tutmam. Yanlış olan yerde yanlış diyebilirim. Hatalarınıda görürüm. Eleştirenlere de doğru ben de eleştiriyorum derim. Zaten dedim de.

Bugün TSK daki cuntanın orjinal ses kayıtları çıkıyor. Adam bunu kabul ediyor. Görmek istemeyen TSK yıpratılıyor diye bas bas bağırıyor. Yalan mı? Bak o kadar delil var görmüyorlar.

Ben sana tüm cevapları yazıyorum sen gene aynı telden çalıyorsun.
Yazılarıma bütün halde verecek cevabın yok. Anca özenle seçip kıvırıcı cevaplar yazıyorsun.

İnan bana 9 yaşındaki çocuğa gerçekleri anlatıyormuşum hissiyatı veriyorsun.
Dobra dobra yazacak cevabın varsa yaz.

Da ses kayıtlarında suç unsurları ne adam bu söylediklerini yüzlerine de söylemiş...
EEEEEE ses kayıdı çıkınca suçlu mu oluyorlar ...
Ben senin sesini kayıt etsem sen suçlu mu oluyorsun?
Ancak ses kayıtlarını çıkarıp suçlu durumuna düşürmek için ellerinden geleni yapanlar hiç aranıp bulunmuyor .. Yoksa bizati taraflarından görevlendirildikleri için mi ?

Ülkücü faşistlerle solcu faşistler in önce Erdoğan a teşekkür etmeleri lazım. AKP ve Erdoğan dan önce bir birlerinin düşmanıydılar , birbirlerinin kafasını gözünü patlatıyorlardı. Erdğan sayesinde kardeş olduklarını anladılar. Baksanıza artık bir birlerinin gazetelerinden kaynak gösterip birbirlerine gaz veririr hale geldiler.

Helal olsun Erdoğana bu iki cahil grubun kavga etmesini önledi .yosa bir birlerini yiyeceklerdi

Solcu faşist olmaz faşistlik cahil insanların işidir senin gibi düşüncesi olanlar yüzünden bu ülkenin satılmayan bir tek kurumu kalmadı rte çok dua ediyorum kulağı çınlıyordur..

önce herdevrin adamı saboş abimizi selamlıyorum (bakınız türkiye gazetesinde yazdığı eski dönemler)

eskisi gibi kafalar kumda mı olsun.
g kurmay başanı bile söylüyor.albayın teki 10 yıldır akaryakıt kaçakçılığı yapıyor ve bir Allahın kulu ve komutanı bunu görmüyor.bu duruma sessiz kalmakmı gerekiyor.
bunlar ortaya çıkınca ortalık karışmış oluyor.

beyler görün artık

kral çıplak!

Bazen insanların söyleyecek düşünceleri olmadığı zaman kendilerini savunmak için başkalarına saldırırlarmış.Biliyorsan konuş ibret alsınlar;bilmiyorsan sus ta seni bir adam sansınlar!Evet bir zamanlar bu ülkede bir kardeş savaşı oldu.Ama bunların hepsi kardeş kavgasıydı.Cahilce konuşupta insanların asabını bozma...Bu kavganın iki tarafında da hiçbir zaman faşizm yoktu.Türkiye'de hiçbir zamanda olmadı.Faşizmin anlamını öğrende öyle konuş.Evet baktıkki CHP'liler vatan evladıymış.Aramızda dağlar kadar fark olsa da onlar bu vatanın hayırlı birer evladı imiş.Bazıları gibi yapıp edip sonra da Küçük Emrah rolüne bürünmüyorlar.Göründükleri gibiler.Şehidime kelle,ona kurşun sıkan köpeğe sayın diyen ,Habur'da mobil mahkeme kurup sorgulamadan salıveren ve teröristi kahraman yapan vs. daha bunlar gibi yüzlercesini sayarım.Ama hangi düşünceye sahip olursan ol yanlış yanlıştır.Yanlışa doğru demek nasıl birşeydir izah edmiyorum.
Ama biz hiçbir zaman Yasemin Çongar'ın yayın yönetmenliğini yaptığı ,Ahmet Altan'ın baş aktör olduğu bir gazeteciği kendimize sözcü almadık...
Bir Müslüman için vatanı vazgeçilmez bir unsurdur.''Kiraz ağacı ve kadın memesine satılacak kadar ucuz değildir!'' Sözün sahibi ahmet altandır.Bir Müslüman'ın örnek alamayacağı kadar....

Dağdan kestim kereste gel bize bazı bazı..

Arkadaşım çok boş konuşuyorson bence faşistlik senin bu yaptığına denir aslında...
söylermisin bu ülkede akp ve kapatılan dtpnin kollarından başka Askere saldıran varmı ?
milli değerleri korumayı amaçlayan yasaları kaldırmak isteyen varmı ?
:) yorumlarına dikkat etmelisin bence yani faydalı olmak istiyorsan, burada birşeyler öğrenme amacı taşıyan insanlar var, mesajlarına bakıyorumda, tuttuğun takımın partizanlığını yapmaktan öteye gidemiyor, faydalı olan arkadaşlara teşekkürlerimi borç bilirim sayelerinde bağzı şeyleri öğrendik... saygılarımla...

Dağdan kestim kereste gel bize bazı bazı..

Sabahattin Önkibar'ın yazdıklarını kastediyorsan senden daha dikkatli okuduğum kesin.Yok eğer yazdıklarımın bu yazıyla alakasını soruyorsan onu seninle aynı düşüncelere sahip olan ve ak parti dışındaki bütün insanlara faşist yaftası vuran bir düşünce için yazmıştım.Ama bakıyorum ki sana da dokunmuş.''Dağdan kestim kereste gel bize bazı bazı''demişsin...Evet o sözlerle sizin gibi düşünenlere geldiğim doğrudur.Ama kerestelerin anlama kaabiliyeti olmadığını unuttuğum için özür dilerim...

Geri