ne oldu hep aynı hikaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
türkçe ve gayet anlaşılabilir bir üslupla tekrr yazıyorum..
sorununuzu veya rahatsız olduğunuz konuyu yazın şikayet & ihbar hattına veya özel mesajın atın yöneticilere ilgilenelim..

yoksa onun yerine tamamen şova yönelik,içeriği olmayan (şu an mesaj yazmakta oldugum konu gibi) bir konuyla hangi sorunları çözmeyi amaçlıyorsun ?

konuyu kapatıyorum..

gerçekler açıga çıksın

gerçekler açıga çıksın ben diyorum adelet olsun oturp konuşalım siz anca konu kapatıyosunuz ne bu bir tür gizli el mi işliyor gelin herkes fikrini söylesin ne var bbunda egrisi dogrusu ortaya çıksın az soanra zaten pm den yada uyarı olarak banlanacgım haberi gelir di mi :clap:clap:clap:clap

sabrımın bir sınırı var..
az önce açtığın konuya yazdığım cevabı oku ve değerlendir,bu şekildegeyik amaçlı bir konu daha açarsan ceza alacaksın..

ne show ne star

şova ihtiyamcı var sence niye bu kadar alel acele konuları kapatıyosun ne oldu san pm attım dane oldu ilgilencem dedin ne oldu şimdi bir elimdeki kanıtlaraı pm olark yollsam sana sen smodu yada modun banlaıycan mı evet de sana yollayım onları

Kuzay şansını fazLa zorlama.. Eğer ßi derdin vardı önceden küfür müfür gördün pm 'de saklayacaqına geLir sikayet ederdin adam gibi.. Ban cezası aldıktan sonra ßuraya konu açıp ahkam kesmenin anlamı yok.. Ceza süren dolmuş adam gibi foruma takıL.. Ban cezasını kendine yediremiyosanb ceza almadan önce seviyene dikkat et dingonun ahırı değil burası.. dünkü üye değilsin neyi nereye sikayet edeceğini bilmeyecek kadar acemide değiLsin.. ßoş LafLarLa sanaL gündem yaratma..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri