Ne Mutlu TÜrkÜm Dİyene !

Albayrak

Can Feda
Reaction score
0
SEVGİLİ KARDEŞLERİM DÜN TÜRKİYE’NİN KALBİNE HANÇER SAPLANILMIŞTIR.

BU HANÇERİ SAPLAYANLAR ABD’NİN, AB’NİN, İSRAİL’İN PİYON KÖPEKLERİ OLAN PKK VE BU HANÇERİN SAPLANMASINA UYGULADIĞI POLİTİKALARLA ZEMİN SAĞLAYARAK TERÖRİSTİ PALAZLANDIRAN ABD’NİN, AB’NİN, İSRAİL’İN UŞAĞI , MİSYONER YETİŞTİREN KİLİSELERE YEĞENİ ARACILIĞIYLA 2 MİLYON DOLAR BAĞIŞTA BULUNAN,

CIA’NİN KORUMASI ALTINDA BULUNAN FETULLAH GÜLEN’İN ÖĞRENCİLERİ OLAN, VATAN TOPRAKLARINI VE KURUMLARINI YABANCI SERMAYEYE PEŞKEŞ ÇEKEN, ....

TÜRKLÜĞÜ İNKAR EDEN VE OĞLUNUN ASKERDEN KAÇMASI İÇİN SAHTE RAPORLAR DÜZENLETTİREN

BİR GENEL BAŞKANA SAHİP, TBMM’DE APO İÇİN ASAMADINIZ, ASAMAYACAKSINIZ DİYE YÜKSEK SESLE BAĞIRAN BİR GENEL BAŞKAN YARDIMCISINA SAHİP, PKK’YA TERÖR ÖRGÜTÜDÜR DİYEMEYEN VE

DEVLETİ TEHDİT EDEN BARZANİN ADAMI OLAN MİLLETVEKİLLERİNE SAHİP, DTP’Yİ ABD ADANA BAŞKONSOLOSU ARACILIĞIYLA YAPTIKLARI GİZLİ ANLAŞMALARLA TBMM’YE SOKAN, KUTLU LİDERİMİZ ATATÜRK’E KÜFÜRLER SAVURAN MİLLETVEKİLLERİNE SAHİP MEŞHUR AKP DİR.

BU MİLLET ŞUNU ASLA UNUTMAMALIDIR Kİ

TÜRKLÜĞÜNDEN UTANANLARA İTHAF OLUNUR

BİZLER İNADINA TÜRKÜZ VE İNADINA TÜRK KALACAĞIZ

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !

"YA SEV YA TERKET"

yazı düzenlenmiştir..
mossat birileri için ithamlarda bulunurken biraz daha duyarlı olalım..

yazı düzenlenmiştir..
mossat birileri için ithamlarda bulunurken biraz daha duyarlı olalım..

Kusura bakma Chamur. Artık bişeyler yapmanın zamanı geldi. Ben bi 15 askeri daha kaybetmeyi kaldıramam. Mesajları gerekli kişilerin alıp gerekenleri yapması gerekli... (halk sizden bahsediyorum)

"NE MUTLU TÜRK DİYENE" elbette amma velakin senin Fethullah gülen'le olan sorunun ne bunu anlayamadım. Pkk azdı o suçlu. Ülkemde şeriat olayları artar o suçlu , Ya kardeşim barzani itine TÜRKİYE CUMHURİYETİ pasaportunuda o mu verdi. Milleyetçiyiğim demekle milliyetçilik olmuyor.
Boş laflarla peynir-ekmek gemisi yürümüyor.

"NE MUTLU TÜRK DİYENE" elbette amma velakin senin Fethullah gülen'le olan sorunun ne bunu anlayamadım. Pkk azdı o suçlu. Ülkemde şeriat olayları artar o suçlu , Ya kardeşim barzani itine TÜRKİYE CUMHURİYETİ pasaportunuda o mu verdi. Milleyetçiyiğim demekle milliyetçilik olmuyor.
Boş laflarla peynir-ekmek gemisi yürümüyor.
Aştıgın konudan belli zaten kimin yolunda oldugun,İşte Fethullahın beynini yıkayıp saldıgı bir arkadaşımız daha,Hep aynı basma kalıp düşünceler...

Arkadaşım Fethullah Gülenin öğrencilerinden değilim( keşke olabilseydim). Sol çizgisinin yetiştirdiği olgunluğa ulaştıdığı bir insanım. İstanbul Özgürlük ve Dayanışma Partisinin Gençlik kolunda bir çok önrmli görev aldım. Özelliklede çıkartılan dergi ve bildirilerde çizdiğim karikatürlerle. Ama gönül gözümle gördüğün gerçekler beni sadece farklı düşünmeye itti. Ne bir kuruma ne bir ocağa ne bir tarikata mensup değilim değilim. Hocamda yok reisimde yok yoldaşımda yok. Salmak kelimesini kullanmışsın.O öğrenciler ne it ne de hayvan. Beyni yıkanmış diyorsun. En azından elektrik verilmiyordur dimi. Mehmetçiğimiz şavaşta ALLAH ALLAH diye savaşır dimi?. Peki soru Allahıma hamd olsun milletimiz var olsun diye dua ettiren çavuşlar neden dayak yerler.generalim cevap lütfen?

Arkadaşım Fethullah Gülenin öğrencilerinden değilim( keşke olabilseydim). Sol çizgisinin yetiştirdiği olgunluğa ulaştıdığı bir insanım. İstanbul Özgürlük ve Dayanışma Partisinin Gençlik kolunda bir çok önrmli görev aldım. Özelliklede çıkartılan dergi ve bildirilerde çizdiğim karikatürlerle. Ama gönül gözümle gördüğün gerçekler beni sadece farklı düşünmeye itti. Ne bir kuruma ne bir ocağa ne bir tarikata mensup değilim değilim. Hocamda yok reisimde yok yoldaşımda yok. Salmak kelimesini kullanmışsın.O öğrenciler ne it ne de hayvan. Beyni yıkanmış diyorsun. En azından elektrik verilmiyordur dimi. Mehmetçiğimiz şavaşta ALLAH ALLAH diye savaşır dimi?. Peki soru Allahıma hamd olsun milletimiz var olsun diye dua ettiren çavuşlar neden dayak yerler.generalim cevap lütfen?

Bunlar varya bunlar herbiri bir kılıga girerler ve hepsinin amacı aynıdır.Gizliden gizliye Atatürk,Cumhuriyet ve Ordu düşmanlıgı yaparlar bir şekilde,Şimdi ne alaka yemekte dua ettiren çavuşun yedigi dayakla, konumuzun alakası ne?Ama amaç ordu düşmanlıgı yapacaksınız ya saldırın bakalım düşmandan,önce pkk itleriyle beraber sizlerlede mücadele etmek zorundayız anlaşılan.

ey genarelim işine gelmeyince ne alakası var. sonrada bizi kardeşlerini pkklı itlerle aynı kefeye koyup öldürmekle tehtidte bulunuyorsun.

vurulduk ey halkım unutma bizi ...

özgürlük ve dayanışma partisi ve gülen hayranlığı :)

Vay anam vay... Mozaikcilerle Gülenciler bu ülkenin altına dinamit koymak için mi birbirine hayran dost el ele kol kola ?

ödp nin dtp ile ilişkileri ve görüş ortaklıkları gülenin sisteme kast etme niyetleri....
müthiş mozaik oluşturdunuz....

Mozaikciye
Tarikatcıya
dış güclere
alt üst kimlikcilere

İnat ve Gururla...

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !

evet yaptığımız şölenlerede chpli ve dspli gençlerde gelirdi hiç sorma ama artık solcu değilim onu chpli ve ödplilere sor.

matra kardeş artık ne olduğuna bir karar ver ?

Hayatının her devresinde her yaşında başka bir gruba üye başka bir şeye hayranlık. Bir de en uç noktakilere...

ödp din ile alakası yok gülen hayranlığıı... felan yani anlayamadım pek seni....

Yanar döner desem ağır kaçar... sen de en iyisi ?

Arkadaşım kelime oyunu yapmayı bıraksak ben dedim ki hayatımın bir dönemi ödpliydim dedim. Hak yol olduğuna inandığım düşünceyi savunuyorum bir kez daha diyorum ne hocam var ne reisim ne de yoldaşım. Anlayamadığın bir nokta varsa açıkça sor seni rahatlattayım

Yolun Hak Yolu olsun da sorun yok....

Yolun gülen yolu olursa da Allah Kurtarsın

Diyeceğim tek şey bu...

Arkadaşımın konusuda berbat ettik Özür dilerim Mossat35

Arkadaşlar konuyu nerelere çekiyorsunuz...
12 (deniyor ama daha cok olduguna eminim) gencecik kardeşlerimiz can verdiler, biz evimizde rahat oturabileim,sabah okula işimize gidebilelim,istediğimiz yerleri istediğimiz şekilde gezebilelim diye...
Birlik olacağınıza o taraf bu taraf tartısmasına giriyosunuz yazık...
Yıllardır adamlar bizi bölmek uğraşıo...Ülkeyi değil ama bizleri bölmüşler gördüğüm kadarıyla...
UYAN EY HALKIM...UYUMA

Kongar-Barlas programı gibi olmuş.Çok güzel ya.
Ama asıl ilginci artık vatandaşıda tehdit etmeye başlamanızdır.
Yarın ne yapıyoruz?
İhtilal mi?
Hoş memleket alışıktır.
Sizede alıştık artık öyle kabul ediyoruz.
Renk oluyor...

hiç polemiğe gircek halim kalmadı arkadaşlar
söyleyeceğim tek şey:
Tek Millet,Tek Bayrak,Tek Vatan,Tek Devlet

TÜrkÇe YÜrÜr Her Kita'da Gezerİm Şİİrİm TÜrk,baĞlamam TÜrk Yazim TÜrk.
TÜrklÜĞÜme Zarar GÖrsem Ezerİm Avrupada İz Biraktimİzİm TÜrk.
TÜrke KarŞi Kİm Olursa KarŞim Var,arŞ İlerİ ArŞim Var.
Bu Ülkede TÜrk İstİklal MarŞim Var.
Ay Yildizli BayraĞim TÜrk,tezİm TÜrk.

Geri