"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" ayrımcılıkmış...

gec kocum gec bunlari sana göre deyil bu konu sen kimi koruyorsun onun anlayalim
ilk önce vatan gelir sen ben sadece birer rakamiz unutma
ilk önce vatan ve vatanin bölünmezligi
sen böyle düsünürsen yakinda güneydoguya vize ile gidersin olacagi sonundada bu rast gele hadi iyi günler sana
dagdaki üc bes capulcunun avukatligini yapacaginiza ülkenimizi nasil daha iyiye götürürüz diye düsünün
almanyada teröristlerin sonu belli en az 25 sene hücrede düsün bide avrupa ülkesi burasi

Ne oldu cevap veremedin?

Bu arada tartışmayıda adabıyla yap bir daha bana 'koçum' diye hitap etme saygısızlık etme!

Sen kendini rakamdan görüyorsan 0 larla aran iyi demektir,ben bir bireyim.Ben olmasam bu ülkede olmaz,bu evlerde,bu okullarda...

Bir ülkenin vatandaşı olmadığı sürece ordu neyi koruyacak?Binaları mı,taşları mı,kayaları mı yoksa dağ bayır çimenleri mi?

Sen daha oy verdiğin partinin kaç tane milletvekili olduğunu,mecliste ne iş yaptıklarını,senin için hangi yasaları çıkarttığını,seni düşünüpte o koltuklarda bir iş yapıp yapmadıklarını bilip bilmeden sürü mantığı sağolsun bas mühürü haydi kolay gelsin müdür diye yaşayadur...

o zaman sen bi8r biraysen ac nüfus cüzdanina bak öldügündede kayitlardan silinirken su numarali vatandas hakkin huzuruna diye yazarlar anlamadin herhalde selametle benim demek istedigim teröre ve yandaslarina sahip cikanlarin yandaslik yapanlari yeri yoktur bu kadar basit

Hiç bir soruma cevap vermeden kendi bildiğini okuyorsun,gerçi bir bildiğinde yok at gözlüğü takan insanlar gibi...

Ölüm,öldürmek,şiddet,silah,savaşmak nasıl köreltmiş insanlıgını üzüldüm gerçekten...

senin gözünde at gözlügü var belli zaten anlamistim arastirmaci olsan belli olacakti tepkini ölcüyordum bu kadar basit kimin ne oldugu belli oluyor
iyi sen müdafa et ülkeyi bölmek isteyenlere sana yazacak zamanim yok tamm hadi canim benim anca gidersin

:DYoruma bakar mısın,karşımda 8 yaşında çocuk olsa daha ciddi cevaplar verirdi eminim...

Neyi ölçüyorsun sen anlamadım aklın sıra kendini mi kanıtlıyorsun bana?

Okullardaki, devlet dairelerindeki Atatürk resimlerinden, ''Ne mutlu türküm diyene'' vecizesinden neden rahatsız olduklarını anlayamıyoruz. Sayın avrupa birliği mensubu , karar alan şahıslar:
sen de ne mutlu avrupalıyım diyene de, ya da ne mutlu fransızım diyene de. sana birşey diyen mi var? BENİM VECİZEM BATIO MU SANA ZİBİDİ
Bu coğrafyada, sınırlarımız içinde yaşayan türkiye cumhuriyeti nüfus kağIdı taşıyan, tüm etnik gruplar dahil türktür.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Birde Milli Eğitim Bakanı'da Aynısını Demişti Şaşılmadık Bişey :goz:

İlköğretim okullarında sabahları törenle okunan ‘Andımız’ın kaldırılmasının tartışılabileceğini söyleyen Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu.

"Ne mutlu Türküm diyene" zorlarına gidiyormuş. Gitsin.

Haçlı olun gelin, Thomas Edward Lawrence olun gelin. Dün yediğiniz tekmeleri yarında yersiniz.

Kabirde Türk müsün diye sormayacaklar

Rabbin kim,Peygamberin kim,Kitabın ne diye soracaklar.

Türkün Arabtan,Arabın Acemden takvadan başka üstünlüğü yoktur

[ı]kabirde türk müsün diye sormayacaklar

rabbin kim,peygamberin kim,kitabın ne diye soracaklar.

Türkün arabtan,arabın acemden takvadan başka üstünlüğü yoktur
[/ı]

Vatanı olmayanın DINI olmaz
Vatan sevgısı ımandandır

Türk ISLAMI korur
arap ıse Mekke nın etrafını dısneyland'a cevırır

devamını sen düsün

Kafatasçılığın alemi yok...

Aynı hitabeti Arabta yapsa karşıyım Acem de

Türk İslamı korur demişsin.Osmanlı,Selçuklu zihniyetinde Türk olursa korur.Dinle devleti ayıranlar ancak nefsani hükümranlıklarını,statükolarını,bürokratik saltanatlarını korur.

Arabın da Muhammedi yoldan gideni makbuldur.Yağı bol bulup g.tüne süreni de bir ladiniliği savunan da bir.

Müminler tek millettir.Türkü de Fransızı da Arabı da birdir eğer iman safındaysa

Şerif Hüseyinin ihanetine mukabil Karabağlı İsmetin İsraili tanıması

Demekki yanlışlık her millette olabiliyormuş.

burasi ISLAMI bir forum mu ?
güzeL DINIMIZI neden her topige sokuyorsun ?

bknz:sanaL ortam

Neden vukata İslam nazarı ile bakmak birilerini rahatsız ediyor?

Tuvalet gibi sufli bir iş için bile edeb belirten bir nizamın hayati meselelerde pasif kılınması neden çok istenir bu ülkede?

burasi ISLAMI bir forum mu ?
güzeL DINIMIZI neden her topige sokuyorsun ?

bknz:sanaL ortam

Teşekkür ederim.. Şimdi ben sölücektim. Bu ne ya siyaset bölümümü islam bölümümü belli deil. Dini olmucak işlere bukadar karıştırmayı ne çok sevio bu millet.

Yani bu adamların burda dinci propaganda yapmalarını engellicek kimse yokmu. Bişi dedikmide din düşmanı oluyoruz bune ya...

Teşekkür ederim.. Şimdi ben sölücektim. Bu ne ya siyaset bölümümü islam bölümümü belli deil. Dini olmucak işlere bukadar karıştırmayı ne çok sevio bu millet.

Yani bu adamların burda dinci propaganda yapmalarını engellicek kimse yokmu. Bişi dedikmide din düşmanı oluyoruz bune ya...

Biraz mert olun arkadaşım

Söyliyecek sözünüz yok hemen forumun paşalarını darbe yapmağa çağırıyorsunuz...

Sizin gerçek modelleriniz Silivri de.Sizler de hh geri dönüşüm kutusuna gitmeyeseniz ha:001_rolleyes:

Bu sözü söyleyen Atatürk ise ortada hiç bi yanlışlık yoktur. ayrımcılık olsaydı zaten Atatürk bu sözü söylemezdi. inadına ve zorla NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. Beğenmeyen s.ktir olsun gitsin başka ülkeye

Geri