Ne mutlu Hamaslıyım Diyene!

kubikubiii

New member
Reaction score
0
Vallahi kıskandım... Hep böyle altı

okka bi başbakanım olsun isterdim.

*

Evlatlarımız kahpe pusularda şakır şakır şehit edilirken, açsın telefonu Barzani'ye, "eksküzmi" desin mesela... "Bundan böyle sınırdan kedi bile geçerse, çadırına F16 yağdırırım, nerden geldiğini şaşırırsın" desin... İsterdim.

*

Kafamıza çuval geçirdiklerinde, isterdim ki, toplasın kabineyi acilen, "İncirlik'e kilit vurdum" desin... Çağırsın ABD Büyükelçisi'ni, "Bak arkadaş, ya çıkıp özür dileyeceksiniz, ya da topla tasını tarağını Nebraska'ya kadar yolun var, anca gidersin" desin...

İsterdim.

*

Annan Planı'nı burnumuza dayadıklarında, kaldırsın telefonu, "Bizde güzel bir laf vardır dostum Kosta, senin anan güzel mi?" desin, şakayla karışık... Gitsin Kıbrıs'a, "Biz burdayız kardeşim, santim kımıldamayız, çok rahatsızsan ananı da al git" desin...

İsterdim.

*

Bize turistik vize bile verirken bin dereden su getiren ülkelerde bölücüler cirit atıyor, AB çatısı altında konferans filan düzenliyor... İsterdim ki, çıksın Meclis kürsüsüne, "Toprağıma, milletime yönelik bu husumet bitene kadar, AB ile ilişkilerimizi askıya alıyorum" desin... "Benim için bitmiştir, daha gelmem Brüksel'e" desin... İsterdim.

*

Uzatmayayım...

Kıskandım.

Ömrüm boyunca özlemini çektim.

Hamas'a nasip oldu.

*

Ne mutlu Hamaslıyım diyene.

Yılmaz Özdil

Kaynak

özdil güzel demişsinde yanıldığın nokta var. nedir o , işte şudur, ömründe ne mutlu türküm diyememiş biri ne kadar hamaslı olur , ne kadar aslında derttir ona ölen filistinli çocuklar geçmişteki icraatlarına bakarak anlarsınız. hala anlamam diyorsanız, ecevit ve erbakan kıbrısa barış harekatı düzenledi, karşısına abd ve avrupa ülkelerini aldı ama bu şakşakçı millet boş sözlerle şov yapan tayyibi yüceltip nerdeyse kutsallaştırdığının yarısını bile yapmadı. boşa dememiş atalarımız, deve ile diken arasındaki ilişkiyi anlatan sözü....

sonuna kadar destekledigim bir yazi...

Irakta ölen 1,500,000 milyon müslüman için kılını kıpırdatmayan birisi nasıl oldu da Gazze'de ölen 1,200 Filistinli için aslan kesildi. Neden Amerika'ya yardım etmek için tezkereyi geçirmek için çalışan bu başbakanı görmezsiniz? Telafer'de Kerkük'te Türkleri katleden Amerika'ya neden aynı tavrı koymadınız? Neden Afganistan'da öldürülen din kardeşlerimiz için aynı tavrı koymadınız? ? Güneydoğu toprakları İsrail'lilere satılırken neredeydiniz?! İsrail uçakları hala Türkiye'de eğitiliyor? Şu tepkilerinizi bir adım öte götürseniz çok daha inandırıcı olacaksınız. Türk halkını çok güzel kandırıyorsunuz. Vallahi tebrik etmek lazım. Sözde bütün eleştirenler nasıl da bir anda şakşakçınız oldu ibrete izledik. 29 Mart yaklaştı ekonomi batmış. 1 milyon insan işsiz kalmış. Peres nasıl da imdadınıza yetişti. bravo doğrusu.

avcieri kardeş kıskandım diyerek Hamas'ı İsrail'e karşı savunan başbakanı alkışlıyor. Ona atıfta bulunuyor. Ve yine Ne mutlu Hamaslıyım diyene! diyerek de aslında Türkiye için bir şey yapmadığını söylüyor. Ben bunu çıkarıyorum. Eğer kafaya geçirilen çuvallar için bişiler söyleseydi başbakan, onu diyebilseydi, bu sefer Ne mutlu Türküm diyene! olacaktı.

Yorum yapan diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ben böyle düşünüyorum

TAYYİP PKK YA SES ÇIKARAMAZ BARZANİ TOKAT DELİSİ YAPAR ONU BU ADAM ŞEHİT EVİNDE ASKERLİK YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİLDİR DİYEN ADAM BU ADAMDAN TÜRK ASKERİNE SAYGI BEKLEMEYİN KENDİSİ ÇOK İYİ BİR arapçıdır AMA O DA PALAVRADIR 1500 KİŞİ ÖLDÜRÜLÜRKEN SUSMUŞTUR OLAY BİTTİKTEN 10 GÜN SONRA ANLAŞMALI ŞOVUNU YAPMIŞTIR VE 400 ÇOCUK CESEDİNİN ÜSTÜNDEN DE GEREKLİ OYU TOPLAMIŞTIR ODUNUNUZ BOL OLSUN

SAYGILAR

tamam yazıdaki eleştiriyi anladıkta sonundaki''Kıskandım.
Ömrüm boyunca özlemini çektim.Hamas'a nasip oldu.'' yazısı ile neyi kastettiğini..ben çözemedim...çözen varsa lütfen bana da izah etsin...
Analayamadığın nokta şu Türkiye için aslan kesilmeyen başbakanımız Hamas için Aslan kesildi.

Hamasın Marifetlerini de biliyorsunuz.
Tamam kendini savunuyor bu konuda destekliyorum da okul otobüsü falan vurması beni can-ı gönülden desteklemekten alı koyuyor.

Bu yazıları ve yorumları okuyunca gelecek ve memleketim hakkında daha ümitvar oluyorum.Demek ki çelmeci takımı çok sığ ve acz içinde...Savunacak bir fikir ve eylemlemleri,oy verecek bir partileri de kalmadığı için böle boş beleş konuşuyorlar.Kendilerine millet itibar etmeyip,beş para etmez kılındıkları için;herkesi aşağıya, kendi seviyelerine çekmeye çalışmak en doğal hakları:clap..
Allah böyle ahmaklara akıl fikir versin ne diyim(Amin deyin).Tek yaptıkları karalama,değersiz kılma,çamur atma..
Tarih bilmez,din bilmez,ilim bilmez yazar da yazar,..
"Bir utanmaz yüz, bir tükenmez söz bütün sermayesi”…
Bütün hengame Hamas için sanan cühela takımıda peşinden..9 bin şehit verdiğimiz Kurtuluş savaşını Arş-ı Ala'ya çıkarırken(küçümsediğim sanılmasın) I.Dünya savaşında 500bin şehit verdiğimiz Filistin'i Hamas'a indirgeyen küçük insanlar yaşananları anlayamaz "sapla samanıda bir birine karıştırır."Yok Kıprıs da şöle Irak da niye böyle...

Analayamadığın nokta şu Türkiye için aslan kesilmeyen başbakanımız Hamas için Aslan kesildi.

Hamasın Marifetlerini de biliyorsunuz.
Tamam kendini savunuyor bu konuda destekliyorum da okul otobüsü falan vurması beni can-ı gönülden desteklemekten alı koyuyor.

Kardeşim sana katılıyorum. Yorumun için saol. Ayrıca avcieri kardeş ben de bu arkadaşın anlatmak istediğini anlatmaya çalıştım. Başbakan filistin için bu kadar uğraşıyor ama onunla uğraştığı kadar bizimle uğraşsa şimdiye tam bağımsız bir devlet olmuştuk bile. Tabii farklı yorumlar çıkabilir. Buna da saygı duydum, duyarımda.

Bu yazıları ve yorumları okuyunca gelecek ve memleketim hakkında daha ümitvar oluyorum.Demek ki çelmeci takımı çok sığ ve acz içinde...Savunacak bir fikir ve eylemlemleri,oy verecek bir partileri de kalmadığı için böle boş beleş konuşuyorlar.Kendilerine millet itibar etmeyip,beş para etmez kılındıkları için;herkesi aşağıya, kendi seviyelerine çekmeye çalışmak en doğal hakları:clap..
Allah böyle ahmaklara akıl fikir versin ne diyim(Amin deyin).Tek yaptıkları karalama,değersiz kılma,çamur atma..
Tarih bilmez,din bilmez,ilim bilmez yazar da yazar,..
"Bir utanmaz yüz, bir tükenmez söz bütün sermayesi”…
Bütün hengame Hamas için sanan cühela takımıda peşinden..9 bin şehit verdiğimiz Kurtuluş savaşını Arş-ı Ala'ya çıkarırken(küçümsediğim sanılmasın) I.Dünya savaşında 500bin şehit verdiğimiz Filistin'i Hamas'a indirgeyen küçük insanlar yaşananları anlayamaz "sapla samanıda bir birine karıştırır."Yok Kıprıs da şöle Irak da niye böyle...

Sevgili arkadaşım, söylediklerinin çoğuna katılmıyorum. Çünkü bir saçmalıklar zinciri kurmuşsun. Öncelikle etrafta adam gibi bir parti bulunmazken neden oy meraklısı olayım? Ayrıca bu benim en doğal hakkım ve benden başka kimse bilemez düşüncelerimi. Beş para etmez dediğin insan bugün "Hürriyet" gazetesinde çalışıyor, "Sabah" gazetesinde değil. "Atv"ye de çıkmıyor. Ayrıca Yılmaz Özdil gibi düşünen ve yazanlar beni kendi seviyelerine çekerse bundan büyük bir gurur duyarım. Ahmak kelimesi hoş değil. Bir kaç cümlede açıkladığım gibi bu yazar belli bir yer edinmiş, öyle kek fabrikası falan kurarak gelmemiştir bu yerine. Tarih bilmez diyorsun ama bir kaç cümle sonra Kurtuluş Savaşını Arş-ı Ala'ya çıkardığımızdan bahsediyorsun. Şimdi ben Kurtuluş Savaşını Arş-ı Ala'dan daha yükseğe bile çıkarırım. Buna kimsenin itirazı olamaz da. Kurtuluş Savaşında neler olduğunu bilmemek senin suçun. Öncelikle 1. Dünya Savaşı'nda Osmanlı ne taraftaydı kaybeden mi kazanan mı? Masada kaybeden bir durumdaydı Osmanlı. O zaman ne kadar parantez içine yorum yazılmasın diye yaptığın Kurtuluş Savaşını aşağılama yada parantez içini dikkate alırsak I.Dünya savaşını yüceltme kompleksi sende büyük tahribatlara yol açmış anlaşılan. Kurtuluş Savaşı bir devrim savaşıdır, emperyalistlere karşı bir savaştır. Sömürgeciliğe karşı bir savaştır. Vatan sevgisi için yapılan bir savaştır. 1. Dünya Savaşı'nda Çanakkale Cephesi'nin kazanmasını sağlayan komutan kimdir? İşte o komutan Kurtuluş Savaşı'nı başlatmıştır. O da olmasaydı kalacaktık Damat Ferit'lere, Enver'lere çıkar için halkın beynini yıkayan liderlere. Bu yüzden Kurtuluş Savaşı ile 1.Dünya Savaşı'nı karşılaştıramayız bile. Ayrıca yazıda yazılan buna da karşı çıksın dedğin olaylara hiç doğru veya yanlış dememişsin. Ben senin dediğin gibi ahmak demiyorum. Allah asıl sana akıl ve fikir versin sevgili arkadaşım.

Diğer yorum yapan arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Sağolun, varolun.

Bizim eleştiri noktamız neden Filistin?
Neden Bize daha yakın ve bizim için hayati önemi olan konular değil?
Mesela sözde kazara olan çuval olayında yapacak cesareti bulamamıştır hükümet.

Neden Seçimler yaklaşırken de Irakta katliam olurken değil.
Bu soruların cevabını verin ki inanayım Başbakan birşeyler yapacak.
İnanayım ki içinde bulunduğumuz ekonomik krizde hükümete veryansın etmek yerine kemerimi sıkayım.
Bendeki samimiyyete inanmama sorunu kaldı ki Başbakanın geçmiş görüşleri de herkezin malumu.
Tayyip-Hikmetyar.JPG

Değiştiğine neden inanayım?

Bizim eleştiri noktamız neden Filistin?
Neden Bize daha yakın ve bizim için hayati önemi olan konular değil?
Mesela sözde kazara olan çuval olayında yapacak cesareti bulamamıştır hükümet.

Neden Seçimler yaklaşırken de Irakta katliam olurken değil.
Bu soruların cevabını verin ki inanayım Başbakan birşeyler yapacak.
İnanayım ki içinde bulunduğumuz ekonomik krizde hükümete veryansın etmek yerine kemerimi sıkayım.
Bendeki samimiyyete inanmama sorunu kaldı ki Başbakanın geçmiş görüşleri de herkezin malumu.
Tayyip-Hikmetyar.JPG

Değiştiğine neden inanayım?

Ya bunlara gülünür ancak...AK Partinin 29 Mart seçimleri diye bir korkusu var sanki,Sahi karşısında muhalefet mi var dı...

Bir hükümet eğer gizli oy açık tasnifleyapılacak seçimleri hiç önemsemiyorsa bunun tek bir anlamı vardır.
Seçime hile karıştıracak olması.
Saddam rejimi gibi açık oy olsa anlarım.
Yoksa sandıktan ne çıkacağından nasıl bu kadar emin olur?

AK Partinin yaptığı icraatlar malum dilden dile harika icraatlar(!). Bu halk bunu eğer görüyorsa onu seçmeyecektir. Doğalgazın en pahalı olduğu, ne dalavereler çevrilip de yok likit yumurtaymış, yok kekmiş, yine Melih Gökçek gibi bir insanın yaptığı yolsuzlukların Kılıçdaroğlu tarafından ortaya dökülmesi, yine Kılıçdaroğlu tarafından Dengir Mir Fırat'ın çevirdiği pis işlerin ortaya çıkması, deniz feneri olayları ve daha birçok şey bence biraz yapsın korku kendine ne dersin.

Arkadaşlar herkesin mesajları için teşekkür ediyorum.

Yapılan İcraatlara Bakmak İçin Tıklayınız.

AK Partinin yaptığı icraatlar malum dilden dile harika icraatlar(!). Bu halk bunu eğer görüyorsa onu seçmeyecektir. Doğalgazın en pahalı olduğu, ne dalavereler çevrilip de yok likit yumurtaymış, yok kekmiş, yine Melih Gökçek gibi bir insanın yaptığı yolsuzlukların Kılıçdaroğlu tarafından ortaya dökülmesi, yine Kılıçdaroğlu tarafından Dengir Mir Fırat'ın çevirdiği pis işlerin ortaya çıkması, deniz feneri olayları ve daha birçok şey bence biraz yapsın korku kendine ne dersin.

Arkadaşlar herkesin mesajları için teşekkür ediyorum.

Kubi kardeş ve diğerlerinin gözü kara AKP karşıtlığı, alıntıladığı yazılarda da görüldüğü üzere çalakalem("gelişigüzel, durmadan yazarak" anlamlarina gelen bir zarf.)Tutarsız ve mesnedsiz.Doğalgaz kazığını bize Mesut Yılmaz'ın attığını cümle alem bilirde bi siz bilmezsiniz.Memlekete zerre faydası dokunmayan bereketsizler, herkesi kendi gibi görmede pek mahirler.İstanbul da aday bulamayıp 2 yıldır Kartel şişirmesi Kılıçdaroğlunu aday göstererek syn.Baykal ın 1 taşla on kuş hesabını da göremezler.Deniz Fenerini diline dolalan bereketsizler Ergenekonu da perdelemekte pek mahirler.
Sorun yalnız bu dolmaları yutacak kimsenin olmamasında!....

şimdi sevgili kardeşim sen kaç yaşındasın neler gördün ben bilmem. Ben şimdiyi tartışırım gözümden at gözlüğünü çıkarır öyle bakarım dünyaya. Yazdığım ve sana anlatmaya çalıştığım o uzun sayılabilecek yazıda seni eleştirdim ve sen buna çalakalem diyerek cevap veriyorsun. Doğru düzgün bir yanıt bulamadım o uzun sayılacak yazıya. Ayrıca çalakalemin ne demek olduğunu da biliyorum. açıklaman gerekmiyor. Beni Mesut Yılmaz ilgilendirmez. Şimdi insanlar değişeibilr, koltuklar değişebilir her koltuk değiştiğinde de fikirler değişir bunu unutma. Ayrıca bir sahte hahamın her söyledğine inanan bir toplumdan daha ne beklersin ki?? Mossad'ın ajanına göre hareket eden bir operasyondan ne beklersin ki??? Ve ayrıca lütfen eklediğim linke bir bakın da icraatı o zaman görün. Ben CHP'yi savunmuyorum başka partileri savunmuyorum. Sadece yanlışları eleştiriyor, doğruların arkasından yürüyorum.

Teşekkürler.

Kardeşim sana katılıyorum. Yorumun için saol. Ayrıca avcieri kardeş ben de bu arkadaşın anlatmak istediğini anlatmaya çalıştım. Başbakan filistin için bu kadar uğraşıyor ama onunla uğraştığı kadar bizimle uğraşsa şimdiye tam bağımsız bir devlet olmuştuk bile. Tabii farklı yorumlar çıkabilir. Buna da saygı duydum, duyarımda.

Sevgili arkadaşım, söylediklerinin çoğuna katılmıyorum. Çünkü bir saçmalıklar zinciri kurmuşsun. Öncelikle etrafta adam gibi bir parti bulunmazken neden oy meraklısı olayım? Ayrıca bu benim en doğal hakkım ve benden başka kimse bilemez düşüncelerimi. Beş para etmez dediğin insan bugün "Hürriyet" gazetesinde çalışıyor, "Sabah" gazetesinde değil. "Atv"ye de çıkmıyor. Ayrıca Yılmaz Özdil gibi düşünen ve yazanlar beni kendi seviyelerine çekerse bundan büyük bir gurur duyarım. Ahmak kelimesi hoş değil. Bir kaç cümlede açıkladığım gibi bu yazar belli bir yer edinmiş, öyle kek fabrikası falan kurarak gelmemiştir bu yerine. Tarih bilmez diyorsun ama bir kaç cümle sonra Kurtuluş Savaşını Arş-ı Ala'ya çıkardığımızdan bahsediyorsun. Şimdi ben Kurtuluş Savaşını Arş-ı Ala'dan daha yükseğe bile çıkarırım. Buna kimsenin itirazı olamaz da. Kurtuluş Savaşında neler olduğunu bilmemek senin suçun. Öncelikle 1. Dünya Savaşı'nda Osmanlı ne taraftaydı kaybeden mi kazanan mı? Masada kaybeden bir durumdaydı Osmanlı. O zaman ne kadar parantez içine yorum yazılmasın diye yaptığın Kurtuluş Savaşını aşağılama yada parantez içini dikkate alırsak I.Dünya savaşını yüceltme kompleksi sende büyük tahribatlara yol açmış anlaşılan. Kurtuluş Savaşı bir devrim savaşıdır, emperyalistlere karşı bir savaştır. Sömürgeciliğe karşı bir savaştır. Vatan sevgisi için yapılan bir savaştır. 1. Dünya Savaşı'nda Çanakkale Cephesi'nin kazanmasını sağlayan komutan kimdir? İşte o komutan Kurtuluş Savaşı'nı başlatmıştır. O da olmasaydı kalacaktık Damat Ferit'lere, Enver'lere çıkar için halkın beynini yıkayan liderlere. Bu yüzden Kurtuluş Savaşı ile 1.Dünya Savaşı'nı karşılaştıramayız bile. Ayrıca yazıda yazılan buna da karşı çıksın dedğin olaylara hiç doğru veya yanlış dememişsin. Ben senin dediğin gibi ahmak demiyorum. Allah asıl sana akıl ve fikir versin sevgili arkadaşım.

Diğer yorum yapan arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Sağolun, varolun.

Diğer yazına cevap yazarken bu mesajı kaleme almışsın...
Yazmada olduğu gibi okuyup anlamada da zorluk çekiyorsun galiba..
Tarih bilginde akıllara ziyan.İnkılap Tarihinde kalmış.O arada unuttuğu bir kaç şeyide ben söyleyeyim.Padişah Vahdettin haindir,Araplar bizi arkadan vurdu,Türkler zorla müslaman oldu..
Kurtuluş savaşı senin için ne ifade ediyorsa 70 milyon içinde onu ifade eder.Bu konuda biz daha çok severiz edebiyatını bırak.O günün Osmanlısı dahi (İttihat Terakki toprak üzerine Almanlarla kumar oynarken) savaşmadan hiçbir kara parçasını terketmedi.(Aç Tarih kitaplarına da öğren I.Dünya savaşında 3 milyona yakın şehitimiz var).Dünya değişmiş,konjektür değişmiş Türkiye dün çarpışarak verdiği toprakları unutacak mı?Yok mu sayacak?10 kuruşunu düşürsen gözün yerde kalır,500 bin şehit düşmüş toprağa,halka sahip çıkmayı "alaya alacak"kadar .........(burayı boş bırakıyorum Duyarlı vatan evlatları istediği gibi doldurabilir)insanların olduğu ülkede yaşıyoruz.

Diğer yazına cevap yazarken bu mesajı kaleme almışsın...
Yazmada olduğu gibi okuyup anlamada da zorluk çekiyorsun galiba..
Tarih bilginde akıllara ziyan.İnkılap Tarihinde kalmış.O arada unuttuğu bir kaç şeyide ben söyleyeyim.Padişah Vahdettin haindir,Araplar bizi arkadan vurdu,Türkler zorla müslaman oldu..
Kurtuluş savaşı senin için ne ifade ediyorsa 70 milyon içinde onu ifade eder.Bu konuda biz daha çok severiz edebiyatını bırak.O günün Osmanlısı dahi (İttihat Terakki toprak üzerine Almanlarla kumar oynarken) savaşmadan hiçbir kara parçasını terketmedi.(Aç Tarih kitaplarına da öğren I.Dünya savaşında 3 milyona yakın şehitimiz var).Dünya değişmiş,konjektür değişmiş Türkiye dün çarpışarak verdiği toprakları unutacak mı?Yok mu sayacak?10 kuruşunu düşürsen gözün yerde kalır,500 bin şehit düşmüş toprağa,halka sahip çıkmayı "alaya alacak"kadar .........(burayı boş bırakıyorum Duyarlı vatan evlatları istediği gibi doldurabilir)insanların olduğu ülkede yaşıyoruz.

Herşeyi söylememe gerek olmadığını söylemek istiyorum. Sen tarih bilgisi konusunda sidik yarıştırmak istiyorsun ki bu başka bir şeydir. Ben Kurtuluş Savaşı > 1. Dünya savaşı'nı anlatmak istemiştim ancak senin anlama yeteneğin buraya kadarmış demekki. Şimdi sen bana savaşmadan toprak kaybetmedi diyorsun. Peki bana sevr'i açıkla. Osmanlı buna razı mıydı değil miydi? Ayrıca ben öğrendiğimi öğrendim ve öğrenmeye de devam ediyorum. Senin tavsiyelerine ihtiyacım yok. Fazla da telaşlanma lütfen. Ayrıca sen tarih kitaplarını aç dedin açtım vikipedi'yi baktım I. Dünya savaşına. Askeri kayıplarda toplam 1.600.000 kişi yazıyor. (İstersen sen de gir ve bak). Almanlar ise toplam 3.750.000 kayıp vermiş. yani neymiş kayıbımız 3 milyon değilmiş. Ben diğer kayıbı da küçümsemiyorum, bunu da bilesin. Şimdi Osmanlı'nın çarpıştığı bütün topraklarda kendisi için mi çarpıştı? Tabii ki hayır. Almanya Osmanlı'yı kullanmadı mı Galiçya'da?. Ayrıca Enver Paşa denilen şahıs yanlış strateji sonucu kaç bin vatan evladını şehit etmedi mi?. Kardeşim sen bu Enver gibi paşaların yönettiği, amacı sadece emperyalist devletlerin sömürgeci savaşın yanında duracağına, Türk milletinin kurulduğu savaşı savun. Asıl diklendiğimiz savaşı savun. Ben sonuna kadar devrimciyim, Atatürkçüyüm ve kendini Atatürkçü gösterip içinde başka davranan insanların da sonuna kadar karşısındayım, onlardan lafımı esirgemeyeceğim. Yılmaz Özdil de esirgemeyecektir.

;)

elştirinin ''okul otobüsü falan vurması'' bu kısmına tamamen katılıyorum. aynı rus askerlerini kurbanlık koyun gibi kesen çeçenlerin hiçbir sebeple savunulamayacağı gibi...burda bir sorun yok...hamasın savunuculuğun yapıldığı...............fikrine nasıl vardınız...

Not: arkadaşlar ben sitenin gediklilerinden değilim...fakat şunu söyleyeyim...hiçbir konuda.''siyasi,dini,vs..'' taraf değilim..tek derdim..doğru bildiğimi söylemek..bilmediğimi öğrenmek....ve elbette yanlışım varsada..düzeltmek...bundan gocunmam hiçbirzaman...... ve konulara önyargılı..yaklaşmamaya çalışıyorum elimden geldiğince....

Kardeşim öncelikle seni tebrik ediyorum. Notuna da kesinlikle katılıyorum. Ben de taraflı değilim doğruları söylemeye çalışıyorum ayrıca eskilerdenim ama daha yeni yeni yorumlar yazmaya başladım.

2. bölümde Barzani'ye Erdoğan'ın tepkisiz kalmasını eleştiriyor. Ve Davos'taki şiddetle bağırması gerektiğini savunuyor. Böyle bağırsaydı ona da diyor, isterdim diyor.

3.bölümde bu sefer Amerika'ya Erdoğanın tepkisiz kalmasını eleştiriyor.Ve Davos'taki şiddetle bağırması gerektiğini savunuyor. Onları İncirlik'ten kovabilmesini isterdim diyor.

4.bölümde Kıbrıs ve Annan planına karşı çıkmamasını, gerektiği kadar eleştirmediğini savunuyor.Ve Davos'taki şiddetle bağırması gerektiğini savunuyor. O planları elinin tersiyle itebilmesini isterdim diyor.

5.bölümde AB'ye karşı tepkisini koymasını, "ya alırsın,ya da kendin bilirsin" dememesini eleştiriyor. Ve Davos'taki şiddetle bağırması gerektiğini savunuyor. Almazsanız almayın benim için de Brüksel bitmiştir demesini isterdim diyor.

Ama böyle bir başbakanımız olmadı diyor. Ömrüm boyunca böyle davranmasını istedim başbakanımızın diyor. Ama yine olmadı. Hamas için bağırdı çağırdı. Bizi yine boş geçti diyor. O zaman diyor ki Ne Mutlu Hamaslıyım Diyene!.

Ben böyle bir yargıya vardım, arkadaşım. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Teşekkürler.

Şu yorumlara bak çeçenler rusları kurbanlık koyun gibi kesmişmiş.

Bide birbirlerini destekliyolar çok iyi bişey söylemişler gibi.

Çeçenler gibi mücahitlerede bu iftirayı attıysanız sizin bütün yorumlarınız safsatadan ibarettir.

Adamların kurtuluş savaşına saygı gösterin yardım etmiyosunuz bari b.k atmayı bırakın

Büyük Acılar Sessizdir

Şu yorumlara bak çeçenler rusları kurbanlık koyun gibi kesmişmiş.

Bide birbirlerini destekliyolar çok iyi bişey söylemişler gibi.

Çeçenler gibi mücahitlerede bu iftirayı attıysanız sizin bütün yorumlarınız safsatadan ibarettir.

Adamların kurtuluş savaşına saygı gösterin yardım etmiyosunuz bari b.k atmayı bırakın

Büyük Acılar Sessizdir

İFTİRA ERGENEKON'DA. İFTİRA MÜSLÜMANLIKTA GÜNAHTIR. HEMDE EN BÜYÜK GÜNAHLARDAN BİRİSİ. Gerçek müslümanlar olarak biz iftira atmayız. Ancak ERGENEKON'da insanları kasa olarak itham ederek tutuklayan, kanser edip öldürten, vatanına milletine hizmetten başka gayesi olmayan insanları tutuklattıran (çünkü siyasi görüşlerine ters) İFTİRALARI ATARAK insanın canını alan ve kul hakkına giren bazı (SÖZDE) müslümanlarınızın iftiralarını kanıtlarız.

Size bundan sonra direk görüntü vereceğim. VİDEO'DA NASIL KAFA KESİLİR GÖSTERİLMEKTEDİR... (MİDESİ KALDIRMAYACAKLARIN GİRMEMESİ RİCA OLUNUR)

http://habervatan.com/haber.php?hid=230

Geri