ne desem bilmem ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende oranın en çok mod olmak isteyen bırılerındendım çok sevdiğimden ama nasıp değilmiş şimdilik belkı daha yakın zamanda bende yanında olurum inş. olursun bende konularını beğenıyom bendende destek ama ıhtıyaçları varsa mod arkadaşların +123456789 hayırlı olsun pasalı kız

ihtiyaç olduğunu sanmıyorum pasaklı o bölüme ama oranın yöneticileri ne der bilmem eğer varsa olabilirsin...

Bendende Destek Pasakliya +1

hakkında hayırlısı olsun desteğim tam +1

pasaklım baya aktifsin ztn,ihtiyaç olduu takdirde +1:)

+1903 fazla sözü uzatmayalım:)

cıx bence olmasın :p ne bu allayıp pulladınız kızı, çalışacağı varsada çalışmaz şimdi, o kısma ben moderatör olmak istiorum. ehuhuhu...

bndende +1 pasaklm....gerci kacıncı mod olacaksa......((:)....

Dark_Angel' Alıntı:
sıtede yonetıcı olarak gormek ıstedıgım bırısın ama ıstedıgın bolumde 2 yonetıcı mevcut bı 3. cusune ıhtıyacları olduklarını solerlerse sımdıden hayırlı olsun derım yok ıhtıyacımız derlersede senın ılgının oldugu ve sana ıhtıyacı olan baska bı bolum olabılır... +1000 bendende yani

İlgi goren bolumlerin basında geyik gelior ve gercekten 3 modu kaldırabilir...

Ne diyelim pasaklı manyaktır , delidir ama paylasımları guzeldir :) +1

Hayırlı olsun o zaman ! Hosgeldin aramıza

Dark_Angel' Alıntı:
sıtede yonetıcı olarak gormek ıstedıgım bırısın ama ıstedıgın bolumde 2 yonetıcı mevcut bı 3. cusune ıhtıyacları olduklarını solerlerse sımdıden hayırlı olsun derım yok ıhtıyacımız derlersede senın ılgının oldugu ve sana ıhtıyacı olan baska bı bolum olabılır... +1000 bendende yani

biz bölümümüzde elimizden geleni yapmamıza rağmen. yinede bazen zorluklar yaşıyoruz. forumdaki en güncel bölümlerden biri olduğu için 3 hatta 4 mod y bile kaldırabilecek bir bölüm. bölüme ilgin tartışılamaz.. tek - yanın hafif deli we '' aceleci '' olman bunlara biraz dikkat ettiğin sürece bu forumda yanımıza gelecek tek kişisin...

aramıza hoşgeldin....

benden +2143205432356534671232 hakedio
Teşekkür Sayısı: 404

--------------------------------------------------------------------------------
465 mesajına 1067 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 3 Hafta 5 Gün 17 Saat 37 Dakika 29 Saniye

çalışmaların güzel bende seni orda mod görmrek isterim +1000

bolum yonetıcılerıde gereklı cvbı verdıgıne gore konuyu kapatıyorum aramıza hosgeldın pasaklı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri