ne desem bilmem ki 2:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
inanamiyorum ya bu kadar mi dustunuz...

adam resmen 4-5 nick almis ve - vermis yuh ya
agzimi bozmak istemiyorum ama bu gidisle bozucam

beni ve kardeşlerimi görmek isteyen varsa diyorum ben görüşürüm benim gönlüm rahat ve adminlerin yanınada giderim ben rahatım isteyen varsa buyrsun okü..canlarım benim daha msj falan yazmıcam kendinize iyi bakın...

edit:daha msj yazmicaktım o yüzden edit yapıoyurum :D hem ben istesem HİDE IP kullanırım ve farklı farklı ıp lerden kullanıcı alrım ve üstüne basarım -1 leri ama biz (kardeşlerim) herşeyi normal kuarlına uygun hiç bi 3 kağıt olmick bi şekilde yaptım bilmem anlata bildim mi....

edit: yeter bu kadar gören görmüştü resmi mi, bebeler almasın diye kaldırıyorum

nöbetlese yazio galiba bunlar : )
hmm 1de sanırım asiretleri var : ))

evet bende bılıyom kardeşlerı var bende tanıyom aslan dıye hemen yanliş yoruma goturmeyın pasalıyla alıp vermedıgıde yok
zaten boyle pıs bı nıyetı olsa çok kolay hıde ıpden ıpını gizler yorum yazardı ama bazı ları hemen arkadası - verdıye kotuye soktular yanliş yanliş mod olmiuşsun ama o yonetıcılık yapacak karektere sahıp dıılsın st angermı ne

BuNaLım' Alıntı:
evet bende bılıyom kardeşlerı var bende tanıyom aslan dıye hemen yanliş yoruma goturmeyın pasalıyla alıp vermedıgıde yok
zaten boyle pıs bı nıyetı olsa çok kolay hıde ıpden ıpını gizler yorum yazardı ama bazı ları hemen arkadası - verdıye kotuye soktular yanliş yanliş mod olmiuşsun ama o yonetıcılık yapacak karektere sahıp dıılsın st angermı ne
sen çok karakterlisin valla bunalım www.....org da gidip modluk adaylığı yapmıştın birde hoş geldin başlığında artık hep burdaım demiştin 2 gün sonra dönüp dolaşıp geldin buraya yine konu açtın modluk için senin karakterlik anlayışın buysa ne diyelim:sigara:
edit sabote etcekseniz daha akıllıca bişiler bulun böle post kasmakla bişi elde edemezsiniz... :) son söz sizin diil YÖNETİMİN nede olsa :p

BuNaLım' Alıntı:

Baq güsel qardeshim yasmıcam diorm hala üstüme geliosn benim qaraqterimden sana ne ?

we shunu untma.. :) 1 o nickden 1 dierinden yasmanın seni haqlı chıqaracaını sanıorsan yanılıosn.. qi haqsıssın dien de yoq beni ilgilendrmes herne yaparsan yap ama shunu untma :)
bende+ wermeq istesem anony uyeliq alabilrm choq sor deil :) emin ol senin qadr zeqamıs ytr..

derdin ne ise qachdr yorumlarıma yorum yapıosn ehuehu qendine popülarite arıosan yanlısh adam sechdin güselim.. bunlar bosh ishler..

hayd sana ii eylenceler :) we geiqler.. hatice bu hatice bis neticeye baqars ;) Mucxz.. hady sana dalashıcaq bashqa birini bul baqim shimdide..

burda tartışma yaratacagınıza efendi efendi gönlünüzden geçeni yazın +- her ne zıkkımsa atışmanın ne anlamı war ne yi ispat etmeye çalışıyorsunuz anlamdım walla çocuksunuz arkadaşlar yakışmıyor!.....

Bilmiyorum ama bu iki kelime ne kadar açıklayıcı oluyor

Yazıklar Olsun ..!

Bir insanı sevmeyebilirsiniz ama bu kadar üstüne gitmeye kimsenin hakkı yok burda oy veren ve baltalamaya çalışan bazı mod arkadaşların mod başvurular bölemi seyir aldıda böle bir yol izlenior oy + - verilir kısa bir açıklama yapılır sıra salınır buişler böle yürür

Not : P@s@klıyı şahsen tanımam çok çok 10 dk lık bi muhabbetimiz olmuştur kimse demesin sen onun avukatımsın die ben genel bir bakış açısıyla bakıyorum

Son olarak : Kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapmayın .. ;)

:) Bana Yapilani Hiçbiriniz Bilmiyorsunuz
Sen Ve Ağzini Bozmamak Güldürme Beniii
En Doğru Karari Yöneticiler Verecek
Belki Bu Sonuca Göre Ben Bu Siteden Temelli Hgideceğim Ama
Elbette Burada Art Niyetli Olanlarin Foyalari Orataya çikacak
Benim Kalbim Temiz Kafam Gönlüm Rahat
Kimseyi çekemem Gibi Bir Durumum Asla Olmadi Olamaz Ayrica Hiç Kimse Için Kendimden ödün Vermem
YAA BEN ANLATAMIYORUM YADA SİZ ANLAMAK İSTEMİYORSUNUZ OYNANA OYUNLAR VAR!!!
AMAÇLAR İSTEKLER FARKLI NEYSE BOŞUNA LAF KONUŞMAK GEREKSİZ KESİNLİKLE HİÇ BİR YAZANA CVP VERÖEYECEĞİM TAKİ YÖNETİCİ KONUYU SONUÇLANDIRIP KAPATANA KADAR
NAZILARI GİBİDE KİMSEYE AĞIZIMI BOZUP YADA BİDAHA BİDAHA CVPLAR VERMEYECEĞİM!

ufff.... amma tartışmışınız...!!!

-1 weriorm ya da +1 weriorm demek bu kadar zor mu????

he bu arada bnden -1

Ya bence konu kapatılsın ve yöneticiler kendi aralarında karar versinler yoksa bu başlık altında çok fazla kişinin kalbi kırılacak. Şunu söyliyeyim forum içerisinde lütfen birbirimize sataşmayalım. Halledilecek birşey warsa lütfen pm leri kullanın ki şunu söyliyeyim burası HH ailesinin yeridir, aile içerisinde elbette kavgalar olur ama biz dier kardeşler olarak bu kavgaları kızıştırmak yerine kavgaları sonuçlandırmaya çalışalım.. Bence (ki bunu en içten şekilde söylüyorum) insanların birbirini üzmesi,suçlaması yada sürekli laf sokmaya çalışması gayet mantıksız lütfen arkadaşlar LÜTFEN forum içerisinde böyle davranışlardan sakınalım.....

aLoNe BoY

Sevgi ve Saygılarımla....

:hhman:

bende warım

ehuehurhu kıslar göslerim yaşardı :p çok hüsünlendim bundan çok çok eskiden bi ara mazide falan filan bi chat sitesinde sopluklarım vardı:p aklıma geldi deyom ya çok hüsünlendim tamam kıslar kavga etmeyin ben bu görevi seve seve yaparım bende istiom admin abiler ehuehuehuehu:D millet oylar bana hepinise malbora sigarası ahuahuahuahu:sigara:

#172 tane mesaj yazılmış burada, ama yarısından fazlası sadece tartışma,onu bunu ıspatlamaya çalışma vs., forumda oyun falan oynandığı yok, bebeler gibi sidik yarışına dönüştürmek istiyorsanız sadece sizlere özel kafa kırma,göz çıkarma,adam asmaca bölümleri açılsın,orada boşalın rahatlayın,ama en güzeli "PM" kullanın biz sizin aranızdaki muhabbeti çekmek zorunda değiliz, böyle bir istek varsa isteği değerlendiriyorum, kişisel çıkarla değil sadece totaliter yaklaşımla bu arkadaşın o bölümde toplam 34 konusu ve 428 tane mesajı var, bu o bölümle ilgili olan bir bayan arkadaş için oldukça yeterli bir rakam , ve bu sebepten ötürü arkadaşımızı destekliyorum,umarım yeni görevinde başarılar..

pasaklının haketmesının yanında sızın yaptıgınız bu terbıyesızlıge ve saygısızlıga karşılık pasaklıyı asistan moderatorde degıl direk moderator yaptım.. aynı sekılde devam edın sız yrnada smod gorursunuz pasaklıyı ...

konu kapandı.. aramıza hosgeldın pasaklı..

baştan sona okuycak vaktim olmadı çogu kişi gereksiz tartışma yaratmış böle gerginlige gerek yok biz neyin neoldugunu iyi biliyoruz zaten.
hayırlı olsun pasaklı yeni görevin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri