ne desem bilmem ki 2:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sebnemik' Alıntı:
hem yenı bır uyeye "sanane benım mod olmamdan" fılan tarzındakı cumleler hıc dostane deıl.. madem ole bırakın uye alımlarını durdurun kendı basınıza bı hafta o bı hafta oburu modluklar ıcınde yasayın..
benım mod.um olacak bırını bılmem ve neden bu gorevı almak ıstemesını ogrenmemden baska en dogal hakkım ne olabılırkıı..
ben kimseye sana ne benim mod olmamdan diye bisey yazmadim
seni ilgilendirmez dedim
turkce iste nereye cekersen oraya gidiyo
bir suru kisi modluk icin basvuruyo ama sen bana takilip kaliyosun ve benim niye modluk istedigimi israrla soruyosun
istiyorum cunki hakediyorum.
konuyu baska yerlere cekmekte uzerinize yok
ha bide daha akrabaniz arkadasiniz varsa cagirin - verin tatmin edin kendinizi

artik ne yazarsan yaz cevap vermiycem
sesizlik en buyuk cigliktir ;)

skyblue91' Alıntı:
psaklı senden mod olmaz -1 hade git süt iç yallah

artık sıkıldım farklı uyelık alıp bu baslıga yorum yapanların asıl uyelıklerı tespıt edılıcek ve sınırsız banlanacaktır bilginiz olsun..

ya sise bashqa bishe demicem qıyasladıınıs qishi haqqnda en ufaq bilginis bile yoq..

sadece ufaqb i arashdrma ( yanlısh anlamayın prensesle hich sorunum yoq ama burda arqadashlarının onun ile pasaqlıyı qısyaslamasındaqi yanlıshı göstericem sise sadece )

PRENSes in o qategorideqi qonu sayısı.. 36
PAsaqlının o qategorideqi qonu sayısı... 34
buraya qadr tmm..

bi arqdash demishqi senin achdıın qonular gereqsis ( yada onu ima etmish.. )

shimdi gelelim o mewsuya..
pasaqlının o 34 qonusunun max görüntülenme sayısı 3272
prensesin o qategorideqi max görüntülenme sayısı 949

ee bide shu denmish onmli olan görüntülenme diel yorum oke ona gelelim..

pasaqlının o qategorideqi max yorumlanan sayısı.. 340
prensesin max yorumlanan sayısı 69

bumu sisin deerlendrme we gördüünüs sonuc? boshwersenise bosh qonushan bosh post qasan insanlarsınıs.. chounus saten 3-5 uyeliq de - weren insanlar..

onuda gechdim qısın bashwurusuna - werdinis hady bari qonuyu post qasma ichn qullanmayn.. shuna baq sadece helal sana demeq ichn cvp atmısh qi werdii cvplaron chouda.. aynı bishe ifade etmeyen sadece sabote amachlı postlar..

bıraqn bunları bunlar yalann dolan.. 3-5 qonu dediinis i ii sayn.. matematiinis yetmiosa ( MAJESTE den fasulye alın ;D onda wardı sabah teqlif etmishdi sanrm :p )

St.AnGeR' Alıntı:
ya sise bashqa bishe demicem qıyasladıınıs qishi haqqnda en ufaq bilginis bile yoq..

sadece ufaqb i arashdrma ( yanlısh anlamayın prensesle hich sorunum yoq ama burda arqadashlarının onun ile pasaqlıyı qısyaslamasındaqi yanlıshı göstericem sise sadece )

PRENSes in o qategorideqi qonu sayısı.. 36
PAsaqlının o qategorideqi qonu sayısı... 34
buraya qadr tmm..

bi arqdash demishqi senin achdıın qonular gereqsis ( yada onu ima etmish.. )

shimdi gelelim o mewsuya..
pasaqlının o 34 qonusunun max görüntülenme sayısı 3272
prensesin o qategorideqi max görüntülenme sayısı 949

ee bide shu denmish onmli olan görüntülenme diel yorum oke ona gelelim..

pasaqlının o qategorideqi max yorumlanan sayısı.. 340
prensesin max yorumlanan sayısı 69

bumu sisin deerlendrme we gördüünüs sonuc? boshwersenise bosh qonushan bosh post qasan insanlarsınıs.. chounus saten 3-5 uyeliq de - weren insanlar..

onuda gechdim qısın bashwurusuna - werdinis hady bari qonuyu post qasma ichn qullanmayn.. shuna baq sadece helal sana demeq ichn cvp atmısh qi werdii cvplaron chouda.. aynı bishe ifade etmeyen sadece sabote amachlı postlar..

bıraqn bunları bunlar yalann dolan.. 3-5 qonu dediinis i ii sayn.. matematiinis yetmiosa ( MAJESTE den fasulye alın ;D onda wardı sabah teqlif etmishdi sanrm :p )

senın msj sayısına bakıp da yorum yazman bence yanliş herşeyde msj sayısına bakıpda eleştırılmez
burda oranın modu - verdıdıye de onu kuçuk duşurup belkı kendınce sebebplerı var
senın burda gelıp msj sayısına bakalım fılan bence yanliş bu düşünce

ehueheu tsk ednlere bi ip cheqseq qim olduunu belli olr gech bunları güselim ben demedim onu msjlsayısını bashqası soylede bende yanlıshını düselttim yoqsa prensesle ne problemim olucaq saten haq etmese mod olmasdı emin ol :) ama altta sana tsk ednlere bi ip cheqilsinde oyle cvp wern sis

yanlısh anlashılmasın prenses in mdoluunu sos saten etmem etmedimde.. ama choq bilmishlerin onunla qıyaslamsındaqi yanlıshı gösterdim taby anlayana.. senin anlamanı beqlemedim..

St.AnGeR' Alıntı:
ehueheu tsk ednlere bi ip cheqseq qim olduunu belli olr gech bunları güselim ben demedim onu msjlsayısını bashqası soylede bende yanlıshını düselttim yoqsa prensesle ne problemim olucaq saten haq etmese mod olmasdı emin ol :) ama altta sana tsk ednlere bi ip cheqilsinde oyle cvp wern sis

yanlısh anlashılmasın prenses in mdoluunu sos saten etmem etmedimde.. ama choq bilmishlerin onunla qıyaslamsındaqi yanlıshı gösterdim taby anlayana.. senin anlamanı beqlemedim..

St.AnGeR' Alıntı:
haq etmese mod olmasdı emin ol ..:) ama altta sana tsk ednlere bi ip cheqilsinde oyle cvp wern sis
acaba admın mısın kı bu kadar emın ve kesınlık ıfadesı kulllanarak konusuyon ben anlamadım:)

ben anlamadım zaten msj sayısını konuştun sonra anlamadınızdıye yorum yazdın
benım turkçem ıyıdır dostum

şu modluk olayını hala
basıl bu kadar kişiselleştiriosunuz
anlamıyorum. şu olaya objektif bakın
dedik siz hala duygusal yaklaşıosunuz.

hahahha yönetimin çalışmalarını
dört gözle bekliyoruz. çok uzadı
bu mevzu

St.AnGeR' Alıntı:
ehueheu he güselim he :) seninde anlıorm ben bashqa adam bul post qasıcaq urashamam seninell qimsei awutucaq waqtim yoq.. :)

edit: admin olmama gereq yoq qimin clone oldunu göre bilmem ichn ;D hady baqim haticeye deil neticeye beqlerim :) Mucx.. all
sen daha yazı yazmasını bılmıyon yazdıgın okunmuyo muahahahaha zuhahahah :D:D :) :Sopa

bunalım kardeş geyik bölümü
yan tarafda oke? bir başvuruyu
ancak bu kadar rezil edebilir
amacından çıkarabilirsiniz.
arkadaşım yorumunuzu
yaptıyasanız bırakın başlığı lütfen.

St.AnGeR' Alıntı:

ah keşke sen bakabilsen de ne kadar yanlış konuşutuğunu anlasan be...

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
bunalım kardeş geyik bölümü
yan tarafda oke? bir başvuruyu
ancak bu kadar rezil edebilir
amacından çıkarabilirsiniz.
arkadaşım yorumunuzu
yaptıyasanız bırakın başlığı lütfen.

ne alakası var bana lafmı sokuyon sımdı senle ne dalaşim varkı bana laf sokuyon senın gıbı saplarla ben burda muhattap olmam çunku karektırsız ınsansın sana laf yazmıyacam geyık bolumuyle ne alakası var burda bır yonetıcı bunuda goruryordur..bana laf sokma işine bak sen bebesın daha gıt sutunu iç bak sutun soğuyo çunku :) :p
edıt:sana tekrar yorum yazmayacam karektırsız sağa sola laf sokan ınsanla muhhattap olmam buyumen için beklıyecem.......

-----------11111111111111

Benden de +1 Anladığım kadarıyla pasaklının başvurusunu bayanlar -1 demiş erkekler +1 :) bu benim bi tezimi destekledi erkekler bu gibi şeylerde böle pek zıtlaşmazlar. Genelde bayanlar arasında anlaşamamazlık oluyor. :)

St.AnGeR' Alıntı:
Buna mı ? (:))) choq shaqacısın sen ya..

ha ha ha bak arkadaşım onların üçü benim kardeşimdir nbr....avatrlarmıızıda değiştiricem kendi resimlerimizi koycam için rahat olsun tamam.hem fake diyede bişi var ama neyse....ben fotolarmızmızı koycam sen rahat ol ve beni bu forumda tanıyan var yüz yüzede görüştüğüm insanlar var eğer beni ve kardeşlerimi görmek isteyen varsa bana pm atsın msn de konuşuruz..ok şimdilik babay

edit:bak ben kendi resmimi koydum... fotoğrafın tarihi bile var :D

inanamiyorum ya bu kadar mi dustunuz...

adam resmen 4-5 nick almis ve - vermis yuh ya
agzimi bozmak istemiyorum ama bu gidisle bozucam

ya arqadashım ne olduu beni ilgilendrmes.. :) we qim olduqlarıda..
oke we shunu untma.. bi qonu bu sheqlde sabote edilemes.. teq zeqi sis deilsinis..

bu qonudaqi son msjmdr ne prenses ile sorunum war nede pasaqlıyla.. anlattıqlarımı anlayamadınıs sanrm..

arada laf ednlerin yanlıshını düselttm prenses saten haq ettii ichn mod orda.. msj sayısını ben deil - weren biri gündeme atmısh 3-5 qonu achdn die diereqden..
ben ona o 3-5 i gösterdim nyse artıq bosh una psot qasmaqdan sıqıldım..

ii 4umlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri