ne desem bilmem ki 2:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son bır haftadır burdayım.. yenı uyeyım. ama senden daha cok vakıt harcadıgım kesın.. su anda hıc baslık acmadım(kendımı tanıtma baslıgım dısında) eger bole arada sırada bakınıp bı ıkı konu acanada mod yapıyolarsaa ben de adayım..Ayrıca birden neden böle bir konu açma gereği duydun özgüvene yada egonu tatmin etmeye ihtiyacın mı var? bence bölesine geniş bir forum sitesinin modları ciddi kişiliği oturmuş ve yönetici ruhuna sahip ve işini seven hakkını veren biri olmalı.. sen bunlardan hangisine uyuyorsun?
belkide forumda görevlendirilcek kişi almasalar sen foruma baslık fılanda acmıcaktın..

eğer hhin en güsel kızını seçeceksen +1 yoksa oy vermiom:D:D:D

şaka şaka ihtiyaç varsa senden iisinimi bulcaz:):)

dark_angel1907' Alıntı:
prenses asistan mod olmadan önce de sonrada sürekli paylaşım yapıyordu
Pasaklı modluk başvurusunda bulunmuş arkadaşım.. Prensesin mod olmadan once paylaşım yapıp yapmadığının anketini düzenlemiyoruz burda .

Yani konu pasaklı prenses değil.. : )

Ayrıca Prensesin sürekli paylaşımda bulunması pasaklı orda mod olamaz anlamına mı geliyor.. :)

Pasaklı HH`e daha yararlı olmak için mod`luk istiyor.. Nickinin altında bikaç yıldız fazla yazsın diye değil..

Kimin ne yaptığı zaten ortada.. Bu çekememezlik neden anlamıyorum..

+ 1

pasaklı görev istemiş bazılarına eğlence çıkmış
olsun olmasın pek bişi farketmez
yaptığı paylaşımlardan dolayı pasaklı benim gözümde mod olmuştur.
yöneticilik yapabileceğinden şüphem yok yani
avatarın altına yazılan biraz farklı yazının
ve eklenen bikaç yıldızında benim için pek bi önemi yoktur.

konuyu sakız edenlerin amaçları nedir ben anlamadım
pasaklı sen anladın mı:eek:

kendi istediğine göre geç kalmış bi istek denilebilir +++++++++++++++++1 :p
o kadar + yaptım sonuna 1 yakışmamış heralde :p

hatta hayırlı olsun diyebilirim :goz:

sebnemik' Alıntı:
son bır haftadır burdayım.. yenı uyeyım. ama senden daha cok vakıt harcadıgım kesın.. su anda hıc baslık acmadım(kendımı tanıtma baslıgım dısında) eger bole arada sırada bakınıp bı ıkı konu acanada mod yapıyolarsaa ben de adayım..Ayrıca birden neden böle bir konu açma gereği duydun özgüvene yada egonu tatmin etmeye ihtiyacın mı var? bence bölesine geniş bir forum sitesinin modları ciddi kişiliği oturmuş ve yönetici ruhuna sahip ve işini seven hakkını veren biri olmalı.. sen bunlardan hangisine uyuyorsun?
belkide forumda görevlendirilcek kişi almasalar sen foruma baslık fılanda acmıcaktın..
sana katılıyorum çok güsel söylemişsin

sebnemik' Alıntı:
iki kez yazinca daha mi etkili oluyo :)
beni tanimadan konularima bakmadan baskalarinin etkisi altinda kalarak bu yorumu yaptigina eminim..
benim burda konu acip acmamam niye seni gerdi..
online sureme msj sayima konu sayima tsk sayilarima bakarsan o zaman anlarsin beni sanirim..burdaki herkes herseyin farkinda sen o guzel kafani yorma bunlarla yorumun icin saol;)
sen bir haftadir burdasin ben ise 8 aydir bunuda ekliyim dedim ;)

[ RigaL ]' Alıntı:
Pasaklı modluk başvurusunda bulunmuş arkadaşım.. Prensesin mod olmadan once paylaşım yapıp yapmadığının anketini düzenlemiyoruz burda .

Yani konu pasaklı prenses değil.. : )

Ayrıca Prensesin sürekli paylaşımda bulunması pasaklı orda mod olamaz anlamına mı geliyor.. :)

Pasaklı HH`e daha yararlı olmak için mod`luk istiyor.. Nickinin altında bikaç yıldız fazla yazsın diye değil..

Kimin ne yaptığı zaten ortada.. Bu çekememezlik neden anlamıyorum..

+ 1

tesadüfe bak :D bende yıldız olayını yazmışım :p

düzgün konuşurmusun hiçbir şey beni germedi seni geriyoki hala bana cevap veriyorsun!!!!!!!!!!!!1

sana qatılıyorum sana qatılmıorum yas yas birasdaha yas belqi sabote edrsn mewsuyu..

muhahaha ya shunlara baq yoqmu daha fasla aqrabanıs hady ssenaris hayrola ( yoqsa astronbnx mi demeliym yada kasirga 61 yada yoq yoq simak cx.. oda olmadı visir dielim en iisi sana.. )
ya bıraqn bunları sachma sapan ishler - weren - sini wersin qaybolsun ne die yorum a yorum yapıorqi ? yani qonuyu sabote etmenis nie bashwuru yapan ın bashwurusu afedersinis sise battı mı ?
hayret bi olay ya shuna baq qach sayfadr qısı cheqishdrr oldunus - weren wersin qaybolsun ne die hala düshmedinis yaqasından qene gby yapıshdınıs qısa.. yasıq yasıq cheqememesliq olrda buqadr olr yani.. ne diim sise sis gidin shöyle 5-6 boot user daha achın.. belqi qaale alınrsınıs qonuyu ii sabote ediosn us..
aferim sise büyüyünce sabotage team e alıcaqlar sisi saten.. cx..cx..

konuyu 11 kişi okuyormuş :p

sadece

pasaklının

1-konularını inceleyin
2-bilen birinden online süresini öğrenmeye çalışın

sonra gelip yorum yapın

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
iki kez yazinca daha mi etkili oluyo :)
beni tanimadan konularima bakmadan baskalarinin etkisi altinda kalarak bu yorumu yaptigina eminim..
benim burda konu acip acmamam niye seni gerdi..
online sureme msj sayima konu sayima tsk sayilarima bakarsan o zaman anlarsin beni sanirim..burdaki herkes herseyin farkinda sen o guzel kafani yorma bunlarla yorumun icin saol;)
sen bir haftadir burdasin ben ise 8 aydir bunuda ekliyim dedim ;)

peki kendını modlukta emın gorebılıyormusun?
senı benı bosver ozelestırıyapabılıyormusun? neden bu kadar cok ıstıyorsun bı gorevı?.. 8 ayda burda olmak 3--5 baslık acarak bu foruma neler verebılecegıne ınanıyorsun.. bana bunları anlat. emın olkı 7 ay bır hafta sonra senın su ankı konumundan cook daha fazla bır konuma gelebılırım msj sayımla onlıne durumumla tsk sayımla.. ama foruma bırsey verememıs olduktan sonraa bunlar bır gosterge degıl...

sebnemik' Alıntı:
peki kendını modlukta emın gorebılıyormusun?
senı benı bosver ozelestırıyapabılıyormusun? neden bu kadar cok ıstıyorsun bı gorevı?.. 8 ayda burda olmak 3--5 baslık acarak bu foruma neler verebılecegıne ınanıyorsun.. bana bunları anlat. emın olkı 7 ay bır hafta sonra senın su ankı konumundan cook daha fazla bır konuma gelebılırım msj sayımla onlıne durumumla tsk sayımla.. ama foruma bırsey verememıs olduktan sonraa bunlar bır gosterge degıl...
ben daha once moddum zaten olaylari bilip bilmeden yorum yapmayalim
olaylarin ic yuzunu ogren sonra gel bunlari soyle bana
3-5 baslik demek gozlerinde sorun var baska bisey demiyorum
senin 7 ay sonraki halinden bana ne istersen admin ol bu benim sorunum digil
istersen 40 bin tesekkurun olsun beni ilgilendirmiyo bu
benim modlugu ne kadar cok istedigim istemedigim bu senin sorunun digil.
foruma biseyler verdim bunu bilen biliyo senin gozlerin gormuyosa yapabilicegim bisey yok.

sebnemik' Alıntı:
mod olman benı onu bunu ılgılendırmıyorsa kıme neye mod olcaksın.. benım msjlarımı denetleyecek bana yorum yapabılecek kısının ne veya nasıl olması benı tabıkıde ılgılendırır...
mod olup olmamam seni ilgilendirmez demedim zaten
modlugu ne kadar isteyip istemem seni ilgilendirmez
arada baya bi fark var anlayana;)

hem yenı bır uyeye "sanane benım mod olmamdan" fılan tarzındakı cumleler hıc dostane deıl.. madem ole bırakın uye alımlarını durdurun kendı basınıza bı hafta o bı hafta oburu modluklar ıcınde yasayın..
benım mod.um olacak bırını bılmem ve neden bu gorevı almak ıstemesını ogrenmemden baska en dogal hakkım ne olabılırkıı..

Bu başlığa en son uğradığımda (dün) tartışma vardı ve hala devam edıyor.

Bu kadar da olmaz kınıyorum sizi.. ahanda kınadım KIN KIN KIN :p
(pasaklı'dan alıntı cok severım bu sözü:goz:)

Lütfen biraz daha ılımlı yaklasalım.Relax....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri