ne desem bilmem ki 2:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ikisinide ......................+1

........................-1...........................

pasaklı sen ha çöp kutusu ha heheheheeeeeeeeee

pasaklı + çöp walla süper ikili!....:D

ne diyim lazım walla sağı solu düzenleyecek biri !...

geyik yapmayalım dedin ama kusura bakma ben kendimi alamadım :):):):):)

neyse +++++++

Ben ilk defa modluk başvurusu yapan birine oy vericem önce bunu belirteyim..Açılan başlıkta garibime giden bir durum oldu bazı arkadaşlar - oy verip daha sonrada - oy verenlere ve her - den sonra tşk etmişler..Kim ne oy verir bunu yargılamak bana düşmez + - herkesin düşüncesi kendine ama özellikle - lere ve her - ye tşk etmek bana yanlış geldi ve o arkadaşları yadırgadım açıkcası..Neyseben kendi oyuma geceyim : ) ben + veriyorum pasaklı sadece hhgirls değil forumun aşağı yukarı bütününe hakim biri online süresi baya yüksek ayrıca modluk deneyimi var..Dolayısıyla + ...

ne kadar paylaşımda bulunmasamda site içersinde gezniyorum ve o bölümde dikkatimi çekiyor bence gerekszi -1

not : bu ara bolum modlarıda - eksi verdı gereksız oldugunuda demişler sana bencede gereksiz bu ara dada paylaşimlarını goremıyom hh giriş bolumununde çop kutusuna da gerek olmadıgını düşünüyüm
ikisinede -1 tekrardan

BuNaLım daha kac kere - vereceksın?

her sayfada 1 kere ver bence baya bi etkılı olur :goz:

ssenarist' Alıntı:
ne kadar paylaşımda bulunmasamda site içersinde gezniyorum ve o bölümde dikkatimi çekiyor bence gerekszi -1

siteye ne kadar da aşikarsın ilk mesaj hemde yönetimde oy kullanıyorsun..kardeşim bence biraz tanışalım bakalım kimsin ne yin nesisin ayrıca neden buraya kullandın ilk mesajını!.....:)

P@S@KLI ben sana başından sonuna kadar destek veriyorum

AMA

Sen bu forumdan başından sonuna kadar burdasın bizleri
bırakmadın bizim neşe kaynağımız oldun yeri geldi eğlencelerimiz
seninle en üst düzeye çıktı ama iş görev istemeye gelince
hep tartışma hep tartışma, tartışmalar çıktı.
İyi olan taşlanır ve sen iyisin inkar edenler yalan söyler.
Birde şunu unutma insanlara iyilik yaramaz ve ben kendimi
bildim bileli herkese yardımcı olmaya çalışıyorum ama...
redface.gif

Son olarak:

"Göle taş atarsın suyun dibine iner,
göle gül atarsın su üstünde kalır"
anlayana...

Çok fazla hit bir bölüm değil.1 tane moderatör yeterli bence.Yani - 1

ssenarist' Alıntı:

KeSke sıteye ıLq mesajını - olarak vermeseydın bea!!!

baska postlarda atsaydın boylece bazı seyler anlasılMazdı...

GencLer Sız ana sutu ıcerken bız asLan sutu ıcıorduk....

AntidepresaN' Alıntı:
Ben ilk defa modluk başvurusu yapan birine oy vericem önce bunu belirteyim..Açılan başlıkta garibime giden bir durum oldu bazı arkadaşlar - oy verip daha sonrada - oy verenlere ve her - den sonra tşk etmişler..Kim ne oy verir bunu yargılamak bana düşmez + - herkesin düşüncesi kendine ama özellikle - lere ve her - ye tşk etmek bana yanlış geldi ve o arkadaşları yadırgadım açıkcası..Neyseben kendi oyuma geceyim : ) ben + veriyorum pasaklı sadece hhgirls değil forumun aşağı yukarı bütününe hakim biri online süresi baya yüksek ayrıca modluk deneyimi var..Dolayısıyla + ...

o da bişeymi arkadaşım..

Teşekkür Sayısı: 0
1 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edildi

ben iki tane gördüm.. bu arkadaşlar üye olmak için pasaklı'nın mod adayı olmasını bekliyodu heralde..
i141_hh007.gif
i141_hh007.gif

pasaklı kimse seni sevmiyo kıs.. yeni üyeler bile anlamış ilk günden senin mod olamayacaını baksana.. ;)

edit: aha üç olmuş... yok mu arttıran..? ck. ck. ck. komik şeyler bunlar yaa...

1 tane mod var sanırım orada pek yoğun bir bölüm değil.Kısacası -1

+1..........

Ờ ﯕ ζ ạ Ř ﻯ' Alıntı:
o da bişeymi arkadaşım..

Teşekkür Sayısı: 0
1 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edildi

ben iki tane gördüm.. bu arkadaşlar üye olmak için pasaklı'nın mod adayı olmasını bekliyodu heralde..
i141_hh007.gif
i141_hh007.gif

pasaklı kimse seni sevmiyo kıs.. yeni üyeler bile anlamış ilk günden senin mod olamayacaını baksana.. ;)

edit: aha üç olmuş... yok mu arttıran..? ck. ck. ck. komik şeyler bunlar yaa...

Orasıda ayrı bi boyut : )

arkadaşlar ben o kişi mesJI ATAR ATMAZ ipden inceledim ama ipler farklı görünüyor... tabi tek mesajı olmayıp 5 -6 aydır aramızda olanlarda var bilmiyorum... sadece eksi verenlere de saygı duymak gerektiği için yazdım... yoksa benden de
'''''''+'''''''''''''+
''''+++'''''''+++
'''''''+ + +++
''''''''''++++
'''''''''''''''+

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri