ne desem bilmem ki 2:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pasaklı

New member
Reaction score
0
hh-girls`e ve geri dönüsüm kutusuna modluk istiyorum

geri dönüsüm kutusuyla ilgilenen hic kimse yok yazik oraya boynu bukuk kaldi
sahip cikmak istiyorum hem nickimde yakisiyo oraya :)

not: geyik yapmayalim cok ciddiyim:sigara:

+1 Yakışırsın zaten girls de mod luk ta yapmıştın yakışırsın :)

oL kıs +1....

hh girl +1 geri dönüşüm -1

geri dönüşümde fazla paylaşımını göremedim yani konularaın oraya fazla atılmamış :p

pasaklı geyik yapmayalım dion kendin yazdığın şeyler heyik gülememek mümkünmü?
sanada tam çöp kutusu yakışır zati...
hh girls ede alışıksın tam senlik
+1907

-------------------10000000000000000 :p

EDİT :benim romantizimde okadar konum oldugu halde gereksizsin demiştin hatırlarsan bence seninde son actğıın hiç bir konu yok bence sende gereksizsin orda :goz:

:::::::::::+1:::::::::::::::

ben paylaşım göremiyorum hackhell girlste -1

Objektif bir çerçeveden baktığım takdirde şu hususlar aklıma takılıyor.Eski konuları çocuk gibi gün yüzüne çıkarıp eğlence yaratmaya çalışan bununla mutluluk duyup konunun eski olduğundan haberi olmayan masum insanları rencide eden. Yani anlatmak istediğim şöyle ki Konuyu yeni sanıp yeni üye olmuş bu konunun eski olduğundan bir haber userların yorumunu çekip dalga konusu yapan bir kullanıcısın sana uzun lafın kısası -1.

Deep note:Çok hit olan bir bölüm olduğunu sanmıyorum 1 moderatör kolaylıkla üstesinden gelebilir.Bu benim Kişisel görüşümdür.

-1 ßende payLa$ım göremiyorum.. GördükLerimde 2. kaLite $eyLer.. i$ime yaramıyor kusura ßakma ..

su hatunların nesine hayran olcaqsın deseniz

DAYANISMALARI DERIM...........

Keske biz erkeklerde de bu olsa.. (+-1) şaka :) +1

Biliyorum Kimin Nerde Ne Olduğunu Amason Zmaanda Ne Paylaşimi Oldu? Sorarim Açtiği Konulari Gördüm Kaç Gün öncesi Yapilan şeyi Anlamiyorsunuzkinediyim... Ben Iyi Bişeyler Yapmaya çaliştim Ama Beyenilmiyorsada çekip Gitmesinide Iyi Bilirim Mademo önce Mod Olduğu Için ....................

εگмεя' Alıntı:
-------------------10000000000000000 :p

EDİT :benim romantizimde okadar konum oldugu halde gereksizsin demiştin hatırlarsan bence seninde son actğıın hiç bir konu yok bence sende gereksizsin orda :goz:
paylasimlarin guzel ama 3. moda gerek yok demistim gereksizsini baskasi soylemisti
kavga etmek icin yer arama ;)
ve sana burda son cevap verisim kufur etsende cevap vermiycem sana

~PRENSES~' Alıntı:
Biliyorum Kimin Nerde Ne Olduğunu Amason Zmaanda Ne Paylaşimi Oldu? Sorarim Açtiği Konulari Gördüm Kaç Gün öncesi Yapilan şeyi Anlamiyorsunuzkinediyim... Ben Iyi Bişeyler Yapmaya çaliştim Ama Beyenilmiyorsada çekip Gitmesinide Iyi Bilirim Mademo önce Mod Olduğu Için ....................
senin orda 13 konun varken mod oldun benim 30 u askin konum var ve hala paylasimin yok diyebiliyosun
neyse sanada son cevap verisim bu konuda;)

ahanda şimdi çıngar çıkacak ben aradan çekileyim bariii. gabak bize patlamasınnn :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri