chuckies
_-€X-_
Sensiz hiçbir zaman olmuyor gülüm.Sensiz benliğimden hiçbir şey anlayamıyorum.Lanet olası dünyada tek var oluş sebebim tek tesellim sensin şu anda.Beni.Uçurumun kenarından aldığın o günü hatırlıyor musun.Dün gibi aklımda.Gözlerim ekrana yapışmış senin yazdığın cevaplarla teselli buluyordum.Sonra seni bana bir şey çekti gözlerin evet gözlerindi seni bana çeken.Gecenin zifiri karanlığında eşsiz bir taşın ışıl ışıl renkleri ile parlamasını anımsatan gözlerindi beni benden alan. Ama zaman avuçlarımın arasından hızla akıp geçiyordu yavaş yavaş her şeyimi kaybediyordum.İşte yine saat gece yarısını geçti.Elimde yine içki.Yaşadığım lanet olası günlere boş duvarlara bakıp çaresizce ağladığım aşkımı haykırdığım günlere içiyorum.Aklımı kurcalayan soru işaretlerini gidermek için içiyorum.Çıktım dışarıya şimdi gökyüzüne bakıyorum bir elimde içki bir elimde kalem hııh yıldızlara bakıp ismini yazıyorum gökyüzüne.Oysa aramız bir köprü ile bağlı.Bir ucunda sen bir ucunda ben.Neydi acaba günahım neydi neden köprünün üzerinden ilerleyemiyordum.Yoksa yaşadığım aşkta güvenemediğim noktalar mı vardı.Düşünüyordum evet vardı.Aslında güvenememek değildi bu.Öncekilerin hepsi birer kahpeydi.Şerefimi onurumu ayaklarımın altına almışlardı.İnsanlara güvenimi kaybetmiştim.Tekrar birisine inanıp sırtımdan vurmasından korkuyordum Ama bu öyle olmayacak tüm benliğimle inanıyorum.Eğer bu da yani güvendiğim tek insan gülüm sırtımdan vurup giderse artık ne bedenimin ücra köşelerinde bir iz kalacak ne de ayaklarım lanet olası topraklara değecek.Çünkü bu hayattan ebediyen yok olacağım ardımda hiç iz bırakmadan.
Şimdi ne dersen de çek git de dilediğini de istesen de gidemem.Sakın ola yaşadıklarıma rüya de unut de deme ölümün sıcaklığını kurşunun kahpeliğini bedenimde hissetsem de aklımdan silemem.
Şimdi ne dersen de çek git de dilediğini de istesen de gidemem.Sakın ola yaşadıklarıma rüya de unut de deme ölümün sıcaklığını kurşunun kahpeliğini bedenimde hissetsem de aklımdan silemem.
Written By_chuckies
25.04.06
Gece Yarısı
25.04.06
Gece Yarısı