Ne Cevap Vereceksiniz merak ediyorum ?

sen kendin sölüyosun . eşitlikten bahsediyosun.
bak kardeşim bir cok sosyal demokrat olan tanınmış yazar başörtüsü yasağını kınadı. bende sosyal demokrat cizgisinde başörtüsü konusunda akpye hakveriyorum. başka konularda chpye hakverdiğimde oldu.ama akpnin nadirde olsa haklı olduğu noktaları sosyal demokrat olarak savunacağım.
akp başörtüsünü hakkaten din için deilde kendi cıkarını gözetmek için ortaya koyduğu doğru olabilir. ben böyle düşünüyom zaten.
bak kardeşim.ben akp-chp catışmasını sevmiyon. zaten forum onlarla dolu.ama sen illede catışmak istiyosan hodrimeydan.ben sosyal demokrat olarak herkesle catışırım burda.

sen kendin sölüyosun . eşitlikten bahsediyosun.
bak kardeşim bir cok sosyal demokrat olan tanınmış yazar başörtüsü yasağını kınadı. bende sosyal demokrat cizgisinde başörtüsü konusunda akpye hakveriyorum. başka konularda chpye hakverdiğimde oldu.ama akpnin nadirde olsa haklı olduğu noktaları sosyal demokrat olarak savunacağım.
akp başörtüsünü hakkaten din için deilde kendi cıkarını gözetmek için ortaya koyduğu doğru olabilir. ben böyle düşünüyom zaten.
bak kardeşim.ben akp-chp catışmasını sevmiyon. zaten forum onlarla dolu.ama sen illede catışmak istiyosan hodrimeydan.ben sosyal demokrat olarak herkesle catışırım burda.

Sosyal demokratım diyorsun. Akp demokrasiyi kullanarak hakkını arıyor diyorsun yanlış anlamadım.

Beni partilerin çatışması ilgilendirmez. Bağımsız çalışıyorum. :goz:

Bak kardeşim "kardeşim diyorum" sakıncası yoksa. Demokrasinin çarkları mı var? Bu çarkların içene hap solmuş onca farklı insan mı var? Neden İrtica neden Cumhuriyet düşmanlığı, daha sonra diyeceklerin bunun ardından gelir.

Yine tekrar ediyorum.

Demokrasi varsa herkese var. Bir zümreye değil.

aksini söleyen olmadıki zaten.sen benim msjımın hepsini okuduğundan eminmisin.cımbızla bir iki kelime alıp birbirine eklemişsin.

aksini söleyen olmadıki zaten.sen benim msjımın hepsini okuduğundan eminmisin.cımbızla bir iki kelime alıp birbirine eklemişsin.

Sen benim yazdıklarımı okumamışsın. Lütfen türbana da başörtüsü deme.

Niye anlamak istemiyorsun hala. Eğitim sorunu yaşayan türbanlı (hayır diyecek olanlar olacak ama) çok az.

Yani ben Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığının devamında gelen siyasi simgeye hak vermiyorum.

Sen benim yazdıklarımı okumamışsın. Lütfen türbana da başörtüsü deme.

Niye anlamak istemiyorsun hala. Eğitim sorunu yaşayan türbanlı (hayır diyecek olanlar olacak ama) çok az.

Yani ben Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığının devamında gelen siyasi simgeye hak vermiyorum.

kişiden kişiye değişir.ben kızların başını örtmesine siyasi simge dememki.
bak şimdi 100 kişi başını örter,belki 1 kişi siyasi simge olatrak takar. geri kalan 99 kişi siyasi simgeyle suclanınca haksızlık ortaya cıkıyor.1 kişinin acığını yakalayıp sen siyasi simge olarak takıyosun diye 99 kişinin içinden sıyrılırsa geri kalan 99 kişi adaletlice bir yargıya tabi tutulur.
internete 2 saat ara veriyorum. sonra tartışırız.

mesele türban takke başortüsü meselesi değil (bana göre).Bence ülkeyi bir sekilde karıstırıp belirsizliğe sürüklemek bunların amacı..kısacası bizleri biribirimize düsürüp kırdırmak.Tarihe bakın bence ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.Bizi sınırlardan hic bir devlet yıpratamadı yıkamadı hep icerden icten bilmem anlatabildim mi?

kişiden kişiye değişir.ben kızların başını örtmesine siyasi simge dememki.
bak şimdi 100 kişi başını örter,belki 1 kişi siyasi simge olatrak takar. geri kalan 99 kişi siyasi simgeyle suclanınca haksızlık ortaya cıkıyor.1 kişinin acığını yakalayıp sen siyasi simge olarak takıyosun diye 99 kişinin içinden sıyrılırsa geri kalan 99 kişi adaletlice bir yargıya tabi tutulur.

Yahu devlet bununla uğraşamaz.

Ben sana şunu da söyleyeyim. Anadolu da başörtüsü takanlar 5. sınıfa nadir gelebiliyor. Üniversiteye gelenler büyük çoğunluğu siyasi simge taşıyorlar.

Bir de neden o kadar demokrasi sorunu varken. Bu insanları arkasına alıp siyasete koyuluyorlar. Ki önlerine lider aldıkları kişilerin Cumhuriyetle yıllardır hesaplaştıklarını biliyoruz.

Cumhuriyet kazanımlarını ufak görünen kararlara feda edemeyiz. Etmeyiz.

Yahu devlet bununla uğraşamaz.

Ben sana şunu da söyleyeyim. Anadolu da başörtüsü takanlar 5. sınıfa nadir gelebiliyor. Üniversiteye gelenler büyük çoğunluğu siyasi simge taşıyorlar.

Bir de neden o kadar demokrasi sorunu varken. Bu insanları arkasına alıp siyasete koyuluyorlar. Ki önlerine lider aldıkları kişilerin Cumhuriyetle yıllardır hesaplaştıklarını biliyoruz.

Cumhuriyet kazanımlarını ufak görünen kararlara feda edemeyiz. Etmeyiz.

senin kızdığın nokta akpnin içindeki insanlar. onlara oy verenler deil.ama sana bişey dicem buna cwp ver.diyelimki chp iktidar oldu. belli bir şekilde değişecek olan şeyleri bana solermisin.

senin kızdığın nokta akpnin içindeki insanlar. onlara oy verenler deil.ama sana bişey dicem buna cwp ver.diyelimki chp iktidar oldu. belli bir şekilde değişecek olan şeyleri bana solermisin.

Ben parti tellalığı yapmıyorum. Yaparsam söylerim.

Akp nin içi dışı farketmez. Sonuç olarak akp bu ülke değerlerine saygısını yitirdi.

Değerlerimize saygı göstermeyen birilerinin de yaşamasına izin vermek anlamsız.

Ben parti tellalığı yapmıyorum. Yaparsam söylerim.

Akp nin içi dışı farketmez. Sonuç olarak akp bu ülke değerlerine saygısını yitirdi.

Değerlerimize saygı göstermeyen birilerinin de yaşamasına izin vermek anlamsız.

ya sen akpyi bi bırakta benim soruma cwp ver. chp iktidar olsa değişecek olan nedir.bana onu söyle. ülkede işsiz kalmayacakmı,fındıkcının yüzü gülecekmi.?

ya sen akpyi bi bırakta benim soruma cwp ver. chp iktidar olsa değişecek olan nedir.bana onu söyle. ülkede işsiz kalmayacakmı,fındıkcının yüzü gülecekmi.?

Bilmem partinin politikasını öğren. Bana neden soruyorsun.

Sana şunu diyebilirim en azından Cumhuriyete Atatürke düşman bireyler azalacak. Ülkeyi sanmıyorum bunlar kadar kimse peşkeşleyemez.

Ülkemin satılmıyor olması, geliişmesine engeller koyulmuyor olması, değerlerimize saldırılmıyor olması. Bana yeter. :goz:

Bilmem partinin politikasını öğren. Bana neden soruyorsun.

Sana şunu diyebilirim en azından Cumhuriyete Atatürke düşman bireyler azalacak. Ülkeyi sanmıyorum bunlar kadar kimse peşkeşleyemez.

Ülkemin satılmıyor olması, geliişmesine engeller koyulmuyor olması, değerlerimize saldırılmıyor olması. Bana yeter. :goz:

tıkandığın noktalar var. bazı şeyleri kabullen. madem chplisin, beni chpye oy vermeye inandır.bana bişey sunman lazım.ben işsiz isem bana iş bulacakmısın.senin dediğin parti fanatikliğinden ileri gitmiyo.

tıkandığın noktalar var. bazı şeyleri kabullen. madem chplisin, beni chpye oy vermeye inandır.bana bişey sunman lazım.ben işsiz isem bana iş bulacakmısın.senin dediğin parti fanatikliğinden ileri gitmiyo.

Sen chp ye fena takmışsın.

Galiba akp ye oy verilmeyeceğine inandın yeni parti mi arıyorsun.

Sana uygun bir partiyi oncasının arasından bulabilirsin. Seni neden kandırayım. :goz:

Ben sana ne diyorum sen bana ne anlatıyorsun arkadaşım. Zaten bunun konusunu açmışsın gerekli cevabı alırsın.

Allah insanı Cumhuriyet düşmanı etmesin. :goz:

İttihad ve Terakki'nin devamı bu memlekette tekrar iktidar olamaz.Sen gönlünü ferah tut.

Hele başlarında Baykal gibi bir şarlatan varken asla.

Sen chp ye fena takmışsın.

Galiba akp ye oy verilmeyeceğine inandın yeni parti mi arıyorsun.

Sana uygun bir partiyi oncasının arasından bulabilirsin. Seni neden kandırayım. :goz:

Ben sana ne diyorum sen bana ne anlatıyorsun arkadaşım. Zaten bunun konusunu açmışsın gerekli cevabı alırsın.

Allah insanı Cumhuriyet düşmanı etmesin. :goz:

amin. ama chp nin iktidar olmaya pek cesareti yok gibi.cunku cumhuriyetci halk ondan cok şey bekliyo. ama dniz baykalın buna asla cesareti yok.iktidar olsa dengeler iyice karışacak zaten.
akpye oy verme meselesine gelince, ben akpye oy vermeyi hicbir zaman düşünmedim. şu an için boş oy kullanmayı düşünüyorm.

İttihad ve Terakki'nin devamı bu memlekette tekrar iktidar olamaz.Sen gönlünü ferah tut.

Hele başlarında Baykal gibi bir şarlatan varken asla.

Atatürk ve Cumhuriyete düşmanı da bu ülkede yaşatmayız. :goz:

amin. ama chp nin iktidar olmaya pek cesareti yok gibi.cunku cumhuriyetci halk ondan cok şey bekliyo. ama dniz baykalın buna asla cesareti yok.iktidar olsa dengeler iyice karışacak zaten.
akpye oy verme meselesine gelince, ben akpye oy vermeyi hicbir zaman düşünmedim. şu an için boş oy kullanmayı düşünüyorm.

Daha inandırıcı olabilirsin. Sana kolay gelsin.

Cumhuriyetçi halka Cumhuriyet yeter. Yeter ki kirli eller uzanmasın.

hele hele chp liler turban takmayı parti simgesi olarak yorumladı.
onlara bi sorum var? akp yokken herkesin başı acıkmıydı
veya diğer dinci partiler acılmamısken turban yokmuydu.
sunuda soliym
herkesi kastetmiyorum ama bazı chp liler üniversitelerde turban yuzunden peruk takmak zorunda kalan bacılarımıza öcüymüş gibi bakıp,dışlıyorlar.arkadaşlar Allahın emrini uygulayana boyle davranmak direk olarak Allaha karşı gelmek demektir.
kimse saclarını göstermemek için peruk takarsa keyfinden takmıyo heralde.
madem burası demokratik özgür bir ülke ozaman ilk önce chp liler bunu yapsin sonra etrafına bakarak cağdaşlık dersi vermeye kalksın

Türban yerine peruk takanlara takılanlardan biriyim.Sana da komik gelmiyor mu kuzum.Peruğun ne kadar çekici olduğunun farkında mı o saftrikler? Kendi saçlarını açmalarını tavsiye ederim.Peruk daha seksi ,kendi saçları daha bakımsız.Bir toka tutturuverirler ne olcak.Kimse yemez onları içleri rahat olsun.

Geri