Ne Cevap Vereceksiniz merak ediyorum ?

erbakanı çok seviyor gibi mi duruyorum ordan neden ordan dem vurdun ?
türban fransız icadıdır yok batının piyonudur diyenler için dedim ben onu.
kelime olarak ilk defa kenan evren kullanmıştır!

O Zaman Kusura bakma, Yanlış Anlamışım.

Erbakancısın demedim; Sadece Anladığım üzere Doğrusunu belirttim.

sırf kendi egolarınızı tatmin etmek için böyle gereksiz konular açıyorsunuz ya ne diyim ben size.

sırf kendi egolarınızı tatmin etmek için böyle gereksiz konular açıyorsunuz ya ne diyim ben size.

Arkadaş yorumunu yazmış bence sorun yok bunda ego diye birşey yok hala insanlara saygı duymayı öğrenememiş arkadaşlarımız var burası serbest kürsü herkes herkese saygı duymak zorunda !!! Konunun gereklimi gereksiz mi olup olmadığını bırak Bölüm modları karar versin buranın iki modu var Herkes Görevini biliyor sende senin üstüne düşen görevini yapmalısın Herkese saygı duymayı öğrenmek gerekir artık...

sana akp nin çözme yolunu destekledim mi veya yazılarımda akpvari konuşmalarımı mı gördün :biggrin

çok sevdiğim avrupa koptumm :biggrin

bizim sevdamız anayurdumuza ;)

maksat cahil kalma :D

aha bende buna gülerim haftada senin yaşın kadar lisans dersi alıyorum ben =)

cahilmiş daha çember açılarını bilmeyen çocukmu söylüyo bunu bana...

Arkadaşlar Konu ne Çember Açısı ne Avrupa birbirinizi kırmaya gerek yok Defalarca dedik yazdık ettik Medenice İnsanca tartışalım kırmayalım birbirimizi diye ama nerde biri çıkar hayvan der biri çıkar cahil der nedir yaa konu hiç oldu...

hala orda mı kaldık biz?yazık valla

aha bende buna gülerim haftada senin yaşın kadar lisans dersi alıyorum ben =)

cahilmiş daha çember açılarını bilmeyen çocukmu söylüyo bunu bana...

çemberle aran iyi olduğu için senden öğreniyoruz napalım :D

bizim çemberlerle işimiz olmuyoR :goz:

Arkadaşlar Konu ne Çember Açısı ne Avrupa birbirinizi kırmaya gerek yok Defalarca dedik yazdık ettik Medenice İnsanca tartışalım kırmayalım birbirimizi diye ama nerde biri çıkar hayvan der biri çıkar cahil der nedir yaa konu hiç oldu...

öncelikle senden ve dier forum sakinlerinden özür diliyorum...

haklısın hatalıyım çocukla çocuk oldum...

hayvan konusuna yukarıdaki şikayet başlıgında kendimi savundum..

kendini cem yılmaz sanan komik çocuk sana gelince

son postum bu konuya...çemberle aran seninde ii olsa senin için ii olur..fatihinde çemberle arası iidi ünlü bi fizikciydi..ali kuşcuyu falan saymıyorum..nasıl milliyetci oldugun belli oluyo bilimle dalga geç anca..islamın ilk emri ''ikra''dır yani oku :goz:

Anlamsız bir konu başlığı.
Kaç tane mahkeme kararı war. Türkiyeden ayrı, AİHM'den ayrı. Türbanı geçeceksiniz. Üniversitede yok artık. Boşuna konuşupta kendinizi yormayın. Aklınızı daha faydalı şeylere yorun.

dünyanın hiç bir yerinde tam özgürlük diye birşey yoktur herkes istedigi gibi özgür olamaz. heryerin kendine özgü kuralları vardır o kurallara uymak zorundasınız yada oraya giremezsiniz.

rabbim halis niyetle yapılan herşeyi görüyo biliyo o yüzden gerçekten din için başını kapatan genç hanımefendiler veya kızlarda belli bir süreligine açtıklarında bunu neden yaptıgını en iyi rabbim biliyo ve biliyo olucaktır, artık toplumu germeye gerek yok..

ben kocaeli üniversitesinde okudum ne başörtülü kızlar gördüm başörtüyü çıkardıgında tanıyamadım kendisini giydigi kıyafetten.. insanların kafalarına bakmaktansa içlerine bakmakta yarar varr... herşey kalpte bitiyo

Üniversitelerde peruk takarak gelen bacılarınız peruğun günah olduğunu bilmiyorlarmı?
Dinimizde örtünmenin amacı kadın cazibesini yabancı bakışlara karşı korumak değil mi?peruk taktığında saçını açmış gibisin.ha peruk takmışsın,ha takmamışsın.hiçbir farkı yok.hatta peruk çoğu kez çok iyi taranmış ve şekil verilmiş olduğu için kişiyi daha da cezb edici kılar.
Bu bile aslında türban konusunda ne kadar samimi olunduğunun açık bir göstergesi değil mi?
Bakın kendiniz söylüyorsunuz bunlardan önce neden türban diye bir sorunu yoktu bu toplumun?

Peruğun günah olduğunu ilk defa senden duyuyorum kendini tebrik etmelisin.
Ayrıca peruk takmalarının nedeni inançları gereği başını örtmek istemeleri ve buna izin verilmemesinden dolayı bu yola başvurduklarını SEN BİLE biliyorsun. Sizin artık çamur at izi kalsın felsefeniz baydı. Ancak siz kendinizi kandırısınız aklı selim kişileri değil.

ozkan370 her mesajında askere nefretini kusuyorsun..Dediğin konu hakkında TSK gerekli açıklamayı yaptı ama sen bu açıklamayı dikkate almak yerine beynini kalemini satmış tarafı belli olan kandile gidip sırıtan kişilere inanıyorsun..Böyle yapmaya devam edin..
evet o 13 askerle dağlıcayla ilgili asker açıklamasını yaptı ama sizin zannettiğiniz gibi değil okuduklarınızmı anlamıyorsunuz bimi yanlış anladık.haber vakti .com kaynaklı sitede askerin açıklaması yenilir cinsten değil,kabahatini bastırıken suçlamayı kabul etmişler anladığımız budur. asker kabullenmiş hatayıı varmı böle bişey yaa..pess

yaa şeriatçılarr başörtüsünü topitopa benzetiolarmış bugün gazetede okudum .
ne diyelim biz kendi yolumusda kimsenn zgürlüğüne karışmadan yolumusa dewam edelim allh büyük kime ne yapacağını çok çok ii bilir :D

acaba hangi gazetede okudun çok merak ediyorum????
şeriatçılara takana kadar kendilerine baksınlar!!!!!
şeriatçılarınki özgürlük kısıtlamaksa başörtüsü mevzuusu nedir sorarım????
ve''şeriatçılarr başörtüsünü topitopa benzetiolarmış '' derken ne demek istenmiş biri lütfen açıklasın!!!

konuyla ilgili tartışın seviyeli olun!

ne yapmaya çalışıyorsun sen ?
yazdıklarından bir anlam çıkartamadım , boş işlerle kafanızı yormayın
çok istiyorsan git tak türbanın , polemik yaratma

biz sizin gibileri anlıyoruzda siz bizim gibileri anlamamazlıktan geliosunuz. sen bırak şimdi kafa yormayıda üniversitedeki ayrımcılığa cwp ver.sizin işiniz gücünüz kıvırmak

egonu tatmin etmek için 3-4 günlük konuları mesaj yazıp başa çekmekten daha iyidir :goz:

ben an ve an konuları takip edemem. sürekli bilgisayar başında değilim. ama cevap verilmesi gereken bir konu varsa gününe bakmam.

hele hele chp liler turban takmayı parti simgesi olarak yorumladı.
onlara bi sorum var? akp yokken herkesin başı acıkmıydı
veya diğer dinci partiler acılmamısken turban yokmuydu.
sunuda soliym
herkesi kastetmiyorum ama bazı chp liler üniversitelerde turban yuzunden peruk takmak zorunda kalan bacılarımıza öcüymüş gibi bakıp,dışlıyorlar.

arkadaşlar Allahın emrini uygulayana boyle davranmak direk olarak Allaha karşı gelmek demektir.

kimse saclarını göstermemek için peruk takarsa keyfinden takmıyo heralde.
madem burası demokratik özgür bir ülke ozaman ilk önce chp liler bunu yapsin sonra etrafına bakarak cağdaşlık dersi vermeye kalksın

Allaha iftira etmeyin...
türban giyin diyen bir emir yok hatta ne türban kelimesi nede başörtüsü kelimesi kuranda yok

olmayan şeyi varmış gibi göstermek açıkça şirktir Kurana yapılmış büyük iftiradır...

Allahtan Korkun

Geri