Ne Cevap Vereceksiniz merak ediyorum ?

cmtsysn

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
hele hele chp liler turban takmayı parti simgesi olarak yorumladı.
onlara bi sorum var? akp yokken herkesin başı acıkmıydı
veya diğer dinci partiler acılmamısken turban yokmuydu.
sunuda soliym
herkesi kastetmiyorum ama bazı chp liler üniversitelerde turban yuzunden peruk takmak zorunda kalan bacılarımıza öcüymüş gibi bakıp,dışlıyorlar.arkadaşlar Allahın emrini uygulayana boyle davranmak direk olarak Allaha karşı gelmek demektir.
kimse saclarını göstermemek için peruk takarsa keyfinden takmıyo heralde.
madem burası demokratik özgür bir ülke ozaman ilk önce chp liler bunu yapsin sonra etrafına bakarak cağdaşlık dersi vermeye kalksın

birde kalkıp şeriattan dem vurup kadının hayatta yeri önemlidir,yok kadın şöyledir mavallarını okumuyorlar mı =)

aslında yaptıkları insan ayrımının farkında bile değiller!

Allah ıslah etsin diyecem,kendi sevdiği kulları kendine yaklaştırırmış :goz:

sunuda soliym
herkesi kastetmiyorum ama bazı chp liler üniversitelerde turban yuzunden peruk takmak zorunda kalan bacılarımıza öcüymüş gibi bakıp,dışlıyorlar.arkadaşlar Allahın emrini uygulayana boyle davranmak direk olarak Allaha karşı gelmek demektir.
madem burası demokratik özgür bir ülke ozaman ilk önce chp liler bunu yapsin sonra etrafına bakarak cağdaşlık dersi vermeye kalksın

Üniversitelerde peruk takarak gelen bacılarınız peruğun günah olduğunu bilmiyorlarmı?
Dinimizde örtünmenin amacı kadın cazibesini yabancı bakışlara karşı korumak değil mi?peruk taktığında saçını açmış gibisin.ha peruk takmışsın,ha takmamışsın.hiçbir farkı yok.hatta peruk çoğu kez çok iyi taranmış ve şekil verilmiş olduğu için kişiyi daha da cezb edici kılar.
Bu bile aslında türban konusunda ne kadar samimi olunduğunun açık bir göstergesi değil mi?
Bakın kendiniz söylüyorsunuz bunlardan önce neden türban diye bir sorunu yoktu bu toplumun?

Bu bile aslında türban konusunda ne kadar samimi olunduğunun açık bir göstergesi değil mi?
Bakın kendiniz söylüyorsunuz bunlardan önce neden türban diye bir sorunu yoktu bu toplumun?

türban denen şeyi ilk defa Kenan Evren kullandı hatırlatırım =)
İkinci olarak başörtüsü sorunu ne 3 ün ne 5 in sorunudur.İlk çatlaklar birçok şeyin değeriyle oynayan ismet inönü zamanında çatırdamaya başladı,aynı zihniyetten gidenler olduğu sürece de devam ediyor.

Başörtülü bacılarımız üniversiteye girerken çok mu gerideydik ? Şimdi açık girince mi ilerliyoruz ?

birde kalkıp şeriattan dem vurup kadının hayatta yeri önemlidir,yok kadın şöyledir mavallarını okumuyorlar mı =)

aslında yaptıkları insan ayrımının farkında bile değiller!

Allah ıslah etsin diyecem,kendi sevdiği kulları kendine yaklaştırırmış :goz:

yaa şeriatçılarr başörtüsünü topitopa benzetiolarmış bugün gazetede okudum .
ne diyelim biz kendi yolumusda kimsenn zgürlüğüne karışmadan yolumusa dewam edelim allh büyük kime ne yapacağını çok çok ii bilir :D

askeriye bile ülkeye çorap örüyo o 13 asker pisi pisine öldü orda bakalım altından ne b*kluklar çıkcak daha

ozkan370 her mesajında askere nefretini kusuyorsun..Dediğin konu hakkında TSK gerekli açıklamayı yaptı ama sen bu açıklamayı dikkate almak yerine beynini kalemini satmış tarafı belli olan kandile gidip sırıtan kişilere inanıyorsun..Böyle yapmaya devam edin..

evet haklısın kardeşim tutturmuşlar türbanda türban
kimse zorla türban takmıyor biz kimseye açılmayın saçılmayın diye dışlamıyoruz o zamanda
kimse kimseyi türbanlı diye dışlamasın

katılıorum sana

sunuda soliym

ne yapmaya çalışıyorsun sen ?
yazdıklarından bir anlam çıkartamadım , boş işlerle kafanızı yormayın
çok istiyorsan git tak türbanın , polemik yaratma

ozkan370 her mesajında askere nefretini kusuyorsun..Dediğin konu hakkında TSK gerekli açıklamayı yaptı ama sen bu açıklamayı dikkate almak yerine beynini kalemini satmış tarafı belli olan kandile gidip sırıtan kişilere inanıyorsun..Böyle yapmaya devam edin..

kandile sırıtan kim bide gerçekler acıdır ondan acıyı yiyenlerin yüzü kızarır ama o özellik sizde yok hep aynı yüz

ne yapmaya çalışıyorsun sen ?
yazdıklarından bir anlam çıkartamadım , boş işlerle kafanızı yormayın
çok istiyorsan git tak türbanın , polemik yaratma

yaw sanki ünide taktırıyolar alla ne biçim konuşuyon kafayı çıkar bak dışarı sokma yastık altına hayattan haberin varmıı senin

Senin yukarda idda ettiğin askerle ilgili olayıo yayınlayan gazetenin sahibi Ahmet Altan ve Yasemin Çongar.Bizim yüzümüz herzaman ayni renktir ama sizin savunduğunuz adamların yüzlerinin işlerine geldiği konularda farklı işlerine gelmediği konularda farklı olduğunu defalarca gördük.

türban denen şeyi ilk defa Kenan Evren kullandı hatırlatırım =)
İkinci olarak başörtüsü sorunu ne 3 ün ne 5 in sorunudur.İlk çatlaklar birçok şeyin değeriyle oynayan ismet inönü zamanında çatırdamaya başladı,aynı zihniyetten gidenler olduğu sürece de devam ediyor.

Başörtülü bacılarımız üniversiteye girerken çok mu gerideydik ? Şimdi açık girince mi ilerliyoruz ?

Türban dediğimiz şeyi 1970 iran devriminden sonra milli selamet partisi adı altında

erbakan denen adam sokmuştur. Kenan evren paşa değiL.

Türkçede türban kelimesi yoktur türban fransızca kelimedir arapçcası tülbenttir

türkçesi; başlık, yazmadır.

Senin yukarda idda ettiğin askerle ilgili olayıo yayınlayan gazetenin sahibi Ahmet Altan ve Yasemin Çongar.Bizim yüzümüz herzaman ayni renktir ama sizin savunduğunuz adamların yüzlerinin işlerine geldiği konularda farklı işlerine gelmediği konularda farklı olduğunu defalarca gördük.

tabi canım daha dün baykal a ceza suçlamasında gördük önceki senelerde erbakanı suçladı aynı suçu kendi işledi ama şimdi ne diyo ben yapmadım buysa sizin doğruluğunuz helal size

Türban dediğimiz şeyi 1970 iran devriminden sonra milli selamet partisi adı altında

erbakan denen adam sokmuştur. Kenan evren paşa değiL.

Türkçede türban kelimesi yoktur türban fransızca kelimedir arapçcası tülbenttir

türkçesi; başlık, yazmadır.

erbakanı çok seviyor gibi mi duruyorum ordan neden ordan dem vurdun ?
türban fransız icadıdır yok batının piyonudur diyenler için dedim ben onu.
kelime olarak ilk defa kenan evren kullanmıştır!

Baykal ya da herhangi bir siyasi parti beni alakadar etmez ben kendi doğrularımı savunurum.O bahsettiğin konuda da bugun baykalı dinlemiş olsaydın sorularına cevapı alırdın.

hayır diyorum konu açıyosunuz.....................sonra haksız duruma düşürüp 1 yıl konusuyosunuz =)

tekrar söylüyorum konu açmıssınız vahşi hayvan gibi saldıracak chpli aramıssınız =) (teşbihte hata aranmaz )

AMİNNN!

ahh birde böyle konulara yaraşsalar daha güzel olacak :hhmanD

ahada su çocuk gibi...

türban Allahım emriyse ona göre taksınlar...kabul edin cene altı modelini..neden ona karşısınız..türbanı takıp 1 kilo makyajla dolaşanlarda din için takıyoruz diyolarsa islam anlayışının düştügü hale acırım ülkemizde...

heryerin belli kuralları var askerde sakal uzatamassın sakal sünnet deilmi ona neden karısmıyosunuz...yada devlet dairelerinde sakalsız giremessin..

üniversiteyede türbanlı giremessin..çok sevdiginiz avrupa bile onlarca karar vurdu yüzünüze son olarak anayasa mahkemeside verdi cevabınızı...biraz olsun yargıya hukuka saygınız olsun ya...

üniversiteyede türbanlı giremessin..çok sevdiginiz avrupa bile onlarca karar vurdu yüzünüze son olarak anayasa mahkemeside verdi cevabınızı...biraz olsun yargıya hukuka saygınız olsun ya...

sana akp nin çözme yolunu destekledim mi veya yazılarımda akpvari konuşmalarımı mı gördün :biggrin

çok sevdiğim avrupa koptumm :biggrin

bizim sevdamız anayurdumuza ;)

senin sevdan uygara,benimkisi Uygur'a ;)

maksat cahil kalma :D

Geri