ne bu terbiyesizlik

Dark_Angel sabaha kadar uğraştı

Ne kahve kaldı ne sigara Allah'tan sabah olduda stoğu yine doldurduk ;=)

Herkes yapılanların değerini bilsin yeter karşılığında bişey talep edilmiyor. Sadece huzur içinde, dostluk içinde bir forum ortamı sağlamak düşüyor bizlere

terbiyessizliğin bu kadarı aa çok ayıp ama :Sopa

elleriniz dert görmesin arkadaşlar :hhman:

emeği geçen herkese tşk cidden çok süper oldu yaa

p.s.biri bizi hızlandırsın diyenlere ithaf olunur :D

harbiden saglam hızlı.. nazar degmesin

dün giremedim ama bugün hızına erişilmiyor..bunu sağlayanların yüreğine sağlık..büyüksünüz..eywalla..

Bu olayda emeği geçenlerin ellerine sağlık hatta bu kadar hızlı olcağını tahmin etmiyordum tebrikler..

Dark_Angel' Alıntı:
onumuzdeki proje artık bı datacanter kurmak olucak ortak arıyoruz turkıyede 4. dc olabılmek ıcın =P
:D :) ahahhahaha yarıldım ya, Allah iyiliğini versin :D

yukarıya bi Nazar Boncuğu mu assak ne:D
bu böle gitmez ya,düşman hasetinden çatlarıs valla:)

ilk google kdr hızlı diince inanmamıstım :D beni yalancı cıkartanlara binlerceeee teşeeekkürrrrrrrrrr..... :D :D

Dark_Angel' Alıntı:
onumuzdeki proje artık bı datacanter kurmak olucak ortak arıyoruz turkıyede 4. dc olabılmek ıcın =P
2010 da sanırım ortak olabilirim...
632842726557688395.gif

Solariz' Alıntı:
ne bu terbiyesizlik kardeşim neden bu hh bukadar hızlı açılıyo açılırken sayfaları göremiyorum gözlerimi bozuyo lütfen daha yavaş açılsın :sigara:

çokta mütevazisin üstad :Sopa ama hakikaten hakettiğimiz hıza yaklaşmaya başladık Tek Rakibimiz Türk Hava Yolları :p

2939633.JPG

bide bu olmasa
kusursuz güzellik olmaz ama
6362761.jpg

:hhman:

ya ßende ßi Linke tıkLadımı database error diyor.. 2-3 kerede anca acıyor sayfayı hızLı oLmasına hızLıda ßu sorun niye :S

Mavi el olması güzel çok hız yaramaz arada trafik polisi gibi dur diyor...

şu mavi el,sinir ediyor insanı;]
2. 3. denemede sayfa açılıyor.Bu sorunla birlikte hızlanmadı aksine yavaşladı diyebiliriz.

Geri