Nazilerin Yahudilere yaptığı Soykırım fotoğrafları

Ne olursa olsun hiçbir millet hiçbir ırk böle bişeyi haketmes....

"erdals10 bilgi için teşekkür.
verdiğin bilgiler yahudilerin kötü huylarından bahsediyor ki bu huylar tüm insanlığa genellenebilir.

"Allah yahudileri lanetledi/lanetlemiştir" şeklinde bir ayet var mı onu öğrenmek istiyorum.

Kur'an da "Kur'an onları lanetlemiştir." şeklinde bir ifade yok. bu ifade yahudilerin eleştirilmesinden yola çıkılarak alimlerin ürettiği bir ifade olduğunu düşünüyorum.

Kur'an daki temellerden biri de "her kul kendi günahından sorumludur" ilkesidir. eğer tüm yahudiler lanetlidir derseniz Kur'an'ın bu ilkesiyle çeişkiye düşülmüş olunur.

buna katılmıyorum yahudiler kapalı bir toplum olduğu için gittikleri her yerde zulüm görenler yine yahudilr olmuştur. bir çok toplum yahudiyi şeytanla eşdeğer görmüştür.

bugünkü israilin yaptığı zulmü tüm yahudilere genellemek doğru değil bence.

Nesini savunuyorsun ki Anlamsız

müstahaktır yahudi ve ermenilere

ne kadar acı....bu zulmü yaşayan bir milletin şimdilerde zalime dönüşmesi...

bunu neye dayanarak söylüyorsun? kaynaklarını yazar mısın?

kuranı kerimin mealini açıp okursan anlarsın arkadaşım...

"erdals10 bilgi için teşekkür.
verdiğin bilgiler yahudilerin kötü huylarından bahsediyor ki bu huylar tüm insanlığa genellenebilir.

"Allah yahudileri lanetledi/lanetlemiştir" şeklinde bir ayet var mı onu öğrenmek istiyorum.

Kur'an da "Kur'an onları lanetlemiştir." şeklinde bir ifade yok. bu ifade yahudilerin eleştirilmesinden yola çıkılarak alimlerin ürettiği bir ifade olduğunu düşünüyorum.

Kur'an daki temellerden biri de "her kul kendi günahından sorumludur" ilkesidir. eğer tüm yahudiler lanetlidir derseniz Kur'an'ın bu ilkesiyle çeişkiye düşülmüş olunur.

buna katılmıyorum yahudiler kapalı bir toplum olduğu için gittikleri her yerde zulüm görenler yine yahudilr olmuştur. bir çok toplum yahudiyi şeytanla eşdeğer görmüştür.

bugünkü israilin yaptığı zulmü tüm yahudilere genellemek doğru değil bence.

Sen o adileri bide savunuyomusun?Onları diğer toplumlar şeytanlar eşdeğer yapmış dyosun yanlış tabiki onlar şeytandan daha aşşalık!!Bi gün senin ülkenide bombalayıp ele geçirindkten snra filistine çevirirse ozaman anlarsın o toplumların neden şeytan dediklerini

haytttttt hitler manyle fühler ulan alayını sabun yapsaydı keşke.

birde yahudilerin saçlarından alman askerlerine çizme yaptılar araştırın isterseniz yahudi demekle geçmeyin bakın nasılda her parçası işe yarıyoo

iyi yapmışlar keşke kökünü kurutabilselerdi ama olmadı hala yaşamını devam ettiriyo israiloğulları

Bu ne olursa olsun kime yapılmış olursa olsun bir katliamdır.

İnsan onuruna yakışır bir hayat bile süremiyor insanoğlu... Kedi, köpek gibiler...

vay canına insan insana neler yapıyo

dün zalim almanya mazlum yahudiler..
bugün zalim israil mazlum filistin..
ister istemez ikilemde kalıyorum..ama sonuç olarak bunun bir insanlık suçu olduğunu vicdanım rahat bir şekilde söylüyorum..bugün yapılsa, elimde güç olsa engellemek için herşeyi yaparım..çünkü aslolan insan hayatı..dini ırkı değil..

arkadaşlar bunlar planın parçasıydı filistine gitmek istemeyen yahudiler öldürüldü

adolf belkide yahudilerin en derece tehlikeli insanlar olduğunu bildiği için bunları yaptı,şu an dünya üzerinde her yerde parmakları var.

supesiz yok etme ALLAHA masustur haktala onlara daha kotusunu yapacaktır ilahi adalet muhakak yerını gungelır alır kım olursa olsun bunu yapmak gibi bir hakı yok o feci gun geldiyinde cehenem zabanıleri ve ateş çukurları onların insanları yaktıkları acaklar ve yaptıkları zulumler vallahi o ızdırabın yanında ferah bir bahar sabahı gibi kalacak ve onların ardından bizim gibi acıyan yada haklarını arıyan da olmucak

Benim anlamadığım bunlara Hitler zulüm yaptı ki kendisininde yahudi olduğu söylentisi var,fakat hala müslümanlardan ne istiyorlar anlamış değilim,sesini bütün dünya çıkarmadı hristiyan bir ülke bunlara soykırım yaptı fakat bunlar hala müslümanlarla uğraşıyorlar....Hakettikleri birşey değildi belki fakat Filistinlilerde hak etmiyor o zaman Hitlerin de çok yanlış bir adam olmadığı kesin....

bu zulmü yapanın(hitlerin)anası da yahudiydi.

Geri