~~[ naziLerin Gaz odaLarı ve kremaToryumLarı :( ]~~

KATILIYORUM...TAMAM NAZİLERİN YAPTIGINI SAVUNMUYORUM SONUÇTA İNSAN..AMA DERS CIKARMAMIŞ OLACAKLAR Kİ BU GÜN FİLİSTİNE AYNI ZULMÜ YAPIYOLAR

Aynen kardeşim sana katılıyorum.Demek ki İsrail için normal bişey bu yoksa filistinlilere de yampazlardı aynısı nı.O zaman acımıyorum onlara daha beter olsunlar.Zaten kıyamet alametlerinde de var israille ilgili bişeyler onu bekliyorum:D Ayrıca lanetlenmiş bir toplumdur kendileri...

yahudi katliamı kesinlikle abartıdan başka birşey değildir propoganda dan ibarettir. Normalde israil halkı hiçbir milletçe sevilmeyen (peygamberler katili) olarak da bilinen kendi ırkından olmayan diğer ırkların hepsinin onlara hizmet için varolduğunu düşünen kendilerini üstün ırk olarak gören bir toplumdur. yıllarca milletleri katliam saçmalığıyla uyuttular sıfırdan bir ülke kurdular.

İsrailin bu günkü yaptıkları ne kadar insanlık dışıysa nazilerin yahudilere yaptığıda o kadar tüyler ürperten bir katliam. O yıllardaki katliamı onaylamıyorum bu günkü dramıda onaylamıyorum. Nasıl naziler yaptıklarından dolayı dünyanın her yerinde lanetle anılıyorsa İsrail de kendini insan bilen herkesin lanetine uğruyor.

a rkadaşlar kim ne derse desin bu naziler çok farklı insanlar yaptıkları işler bakınca insan kendinden geçiyor

işte üyesi olmaya çalıştığımız topluluğun yaptıkları...

hitlerin kavgam belgeselini zleseniz daha da bilinçlenirsiniz bence
tavsiye ederim 1950 avrupasını ve almanyası nı öğrenmeniz açısından çok iyi bi belgesel

allahın verdiği canı allah alır ancak gelin görünki şu an bu şerefsizler çocuk katilinden başka bişey değilller..
bu yüzden hitler i saygıyla anıyorum !!!!

Naziler iyidir demiyorum ama.

Nazilerin oldurdugu insanlar amerikanin irak ve afganistanda oldurdugu insanlarin yaninda devede kulak kalir.

aL Birini Vur Ötekine HitLerLe İsraiL OğuLLarının Hiç Bi Farkı KaLmadı Günümüzde Bebek KatiLi ŞerefsizLer!

ßirgün ßütün yahudileri öldürmediğim için ßana küfredeceksiniz (Adolf Hitler)

Bunlar yahudilere yapılan işkenceler.İsraillilerinde filistinlilere yaptıkları var bide.Şimdi haketmişlerde demek istemiyorum ama hiç bilmiyolar biz zamanında yaşadık bunları bizde yapmayalım böyle şeyler diye..

Ark naziler her zmn yahudileri bitirmek istemişlerdir.Biraz mantıklı olamım lütfen eger Adolf Hitler biraz daha yaşasaydı suan israil diye bir devlet bile olmayacaktı...

Geri