Nazi Soykırımından bazı görüntüler..

byaBanCı

New member
Reaction score
0
bel427.jpg

RM3.N.EXEC.MAN.JPG

RM3.N.NAKED.MEN.BOY.JPG

RM3.N.GAS.MEN.JPG

RM3.N.OLD.WOMEN.JPG

RM3.N.WOMEN.IN.LINE.JPG

RM3.N.WOMEN.WAITING.JPG

eline sağlık dünya tarihinin en büyük rezilliği...

evt gerçekende rezilik bi insan bunu yapamaz ya yazık su insanlara

rezillik ama malesef gercek.diyecek bisey bulamıyorum.paylasım icin tesekkurler

almanlar zaten ne zaman tarihlerinden bahsetmişlerdir ki ? hep tarihlerini gizlerler .

en nefret ettiğim ırk Almanlar alın işte

çok serefsizce bir uygulama

şimdi bu olay tamammen bir faşistliktir ,,

bu olayı bir ırka bağlamak olmaz,, Hitler tarafından öldürülen bir çok Alman vatandaşı da vardır,,

bir de okullarındaki eğitimde hitlerden olumlu bir şekilde bahsedilmiyoo onu da belirteyim

ewet tsubasa katılıyorum adamlar o gaz odalarını insanların yakıldıgı koca ocakları su an muze die gosteriolar tabiiki utanıolar bu olayların onların ırklarından gelen biri tarafından yapılmasına ama gizlemiolar yalanlamıolar
gzl paylasım saol......

way anasını sayın seyirciler
adamlar ne yapmış bowwww
zaten hiç sevmezdim almanları
buda cilası oldu

böyle bir vahşetin yaşanabileceğine inanası gelmiyor insanın ama malesef yaşandı:(

Unutma

Nazileri sevmem ama yahudiler hakediyor unut mayalımki yahudi katliyamı olduğu gibi günümüzde filistinde'de Müslüman katliyamı yapılıyor..

ALLAH TÜRKÜ KORUSUN ...!!!!

TÜRK ün TÜRK den BAŞKA DOSTU YOKTUR
VATANIMIZA, BAYRAĞIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ
!!! ATAM İZİNDEYİZ !!!

bunlar yılar önceydi şimdi bakın can ciğer kuzu sarması işte bunlar böyle pislikler

6 foto schlinder listten alinmis bi foto

avrupanın ortasında yasanan bi soykırımı adeta bir kenara itip gercekdısı bir soykırım yuzunden Turkiyeyi suclamaya calısan iftiracı devletler topluluğuna kapak olsun bu resimler ellerine saglık

G_hot' Alıntı:
en nefret ettiğim ırk Almanlar alın işte

aynen bende nefret ederim Almanlardan. Zaten 1. Dünya Savaşına'da bu Almanlar yüzünden girdik. Neyse... Şimdi sinir oldum ya! İnsanlara yapılan zülme bak. Allah kahretsin hepsini...

ben bu ısı yahudılerın yaptıgına ınanıyorum cunku adolf hıtlerın hayatına baktım o adamda lıderlık vasfı falan yok bence one o suruldu bılmıyorum artık ben ole dusunuyorum.

Hitler

ta o zman bilmiş yahudılerin ne oldunu ama bu sekilde öldürmemesi gerekiyordu sonuçta insan

dünyamızın gercekleri bunlar yazık bu insanlara

Geri