national geographic türkiye

gurhangur

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bu kanalı şifresiz olarak izleyebileceğimiz uydu varmı billdiğim kadarıyla türksatta bu kanal yok dt var ama şiftreli bi ara thor uydusunda vardı şimdi şifrelendi yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşlar bu kanalı şifresiz olarak izleyebileceğimiz uydu varmı billdiğim kadarıyla türksatta bu kanal yok dt var ama şiftreli bi ara thor uydusunda vardı şimdi şifrelendi yardımlarınızı bekliyorum

15w telestar uydusu 15 derece batıda kalmaktadır.türkiye'den yayınlar rahatlıkla alınabilmektedir.cyrptoworks keylerle sorunsuz izlenmektedir

arkadaşım ben yazını okudum ama o kanal türkçe değilki yani ses desteği yok bana trsi lazım bide o uyduda bulunan nat geo wild kanalı mpeg4 değilmi

Dostum o halde :D sana bir şık kalmıyor yasal yollardan izlemenin tek çaresi dt ye aylık para vermen :D çok arama bence tek çaren dt aylık 9 ytl vererek modül alıp kartından yasal olarak izlemen kalıyor geriye

Boşuna Uğraşma şifreyi Kırsan Bile Yarım Saat Sonra Tekrar şifreleniyor. Sistem çok Hızlı Işliyor Ancak Dijitürk ücretli Izleyebilirsin

Geri