Nataşa Parasını Devlete Ödetti

Bu CHP olaki (kıyamete kadar imkansız ama )
başa gelirse bütceye NATAŞA ödeneğide koyar kesin :)

baya fanatik mhp'lisin belli. o zaman enis öksüz'ü tanırsın. eski MHP'li bakan. bak ne demiş. oku önce.

Partisinin dünkü toplantısında terörle mücadele konusunda hükümete yüklenen MHP Lideri Bahçeli'ye, MHP'li eski Bakan Öksüz'den şok cevap: “Apo'yu asacağım diye iktidara gelip, terörist başını idamdan alan Bahçeli'dir...”

BUGÜNKÜ TABLO KİMİN ESERİ?
Vakit gazetesinin haberine göre ANASOL-M döneminde MHP'den Ulaştırma Bakanlığı yapan Enis Öksüz'den MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye sert tepki geldi. Devlet Bahçeli'nin Başbakan Yardımcısı olduğu ANASOL-M iktidarı döneminde, kaçacak deliği kalmayan terörist başı Abdullah Öcalan'ın ipten alındığını belirterek, “Bugünkü tablo kimin eseri?” diye sordu.

"ALLAH BİRDİR DESE İNANMAM"
Enis Öksüz, Bahçeli'ye yüklenerek, şunları kaydetti: “Allah'ın bir olduğuna inanmasam, Devlet Bahçeli'nin ‘Allah birdir' sözüne bile inanmayacağım. Böyle birisi çünkü. Bugün ‘bir' dediğine yarın ‘iki' der. Apo'yu asacağım diye iktidara gelip, terörist başını idamdan alan Bahçeli'dir.. ANASOL-M döneminde PKK'ya karşı alınacak tedbirleri engelleyen Bahçeli'dir.. Banka hortumcularına af çıkartan Bahçeli'dir.. Hırsızları kollayan Bahçeli'dir. Bugün şehidler üzerinden siyaset yapan da Bahçeli'dir. Adama sormazlar mı ‘İktidarda iken sen ne yaptın?..' diye.”

'ASMAMAK' ŞARTIYLA TESLİM ALINDI
Yüreklerimizi yakan şehidler üzerinden siyaset yapmakla eleştirdiği MHP Lideri Bahçeli'ye yönelik tepkilerini sürdüren Öksüz, “Şimdi ne konuşuyorlar? MHP, PKK'yı önleyecek, yok edecek tedbirleri zamanında aldı mı? Aksine, alınacak tedbirlerin alınmasına da mani oldu. Türkiye, terörist başını dünyaya sığmaz hale getirmişti. Ne İtalya'da durabiliyordu, ne Rusya'da durabiliyordu. Kongo'ya kadar gitmişti. Dünya dar edilmişti adama. Terörist başını alsak da gerekli hukuku uygulayacaktık, almasak da gerekli hukuku uygulayacaktık. Ama ne yapıldı, ‘asmamak' kaydıyla teslim alındı terörist başı.

BAHÇELİ ÖCALAN'I İPTEN ALDI
MHP ne yaptı, hesap sordu mu ortaklarından? Yargıladıktan sonra idam kararı vermişsen, bunu Meclis'e gönderecektin. Bu da yapılmadı. Neden göndermedin, cevap ver. Ardından idam cezası kaldırıldı. Komisyondan üyelerini çekti MHP. Dolaylı yoldan idam cezasının kaldırılmasına da yardımcı oldu Bahçeli. Neticede terörist başı ipten alındı. Hiçbir yerde barınamayacak duruma gelmiş olan terörist başı, Türkiye'de adeta bugün koruma altında. Bugün şehidler üzerinden siyaset yapan adama sormazlar mı ‘Bu kimin eseri, iktidarda iken sen ne yaptın?..' diye” sordu.

http://www.timeturk.com/Bahceli-evet-deseydi-PKK-bitmisti-30339-haberi.html

ben demiyorum bunu eski mhp'li bakan diyor.

eski bakan itiraf ediyor. asılmamak şartıyla teslim alındı.

gerisi sana kalmış. istediğin partiyi tut. :vur

Apoyu bırak bahceliyi hicbir parti asamazdı,senın basbakanın nasıl abd gidip istedigimizi aldık,diye icazet aldıysa ,abd de o zaman iktidar da olan ve basbakan cıkaran dsp de abd nin dedigini yaptı asamadı.AMA BEN SOYLE DİYORUM MHP O ZAMAN akp GİBİ TEK BASINA İKTİDAR OLSAYDI ,APO BÖCEKLERE CİCEKLERE VİTAMİN Dİ SİMDİYE,ama basa gelen parti niye asmıyor bırak asmayı besliyor,VE SAYIN DİYOR ? HATIRLADIN MI ?MHP EN AZINDAN O KÖPEGE ,SAHSİYETSİZ BASBAKANIN GİBİ SAYIN DEMEDİ BU BANA YETER.
SENİN BASBAKANIN TÜRK OLDUGUNU SÖYLEMEYE BİLE CESARET EDEMİYO,KÜRT OYLARINI KAYBEDECEM DİYE,SANA NE DİYİM BEN KARDES HERSEY ORTADA.SELAMETLE ,BİZ NEDESEK BOŞ ,CENE YORUYORUZ ANCA,ADAMLAR YİYOR.

Bu CHP olaki (kıyamete kadar imkansız ama )
başa gelirse bütceye NATAŞA ödeneğide koyar kesin :)

İşte o zaman iktidarda olanlar yasadı :D:D

ya su chpden hic bi yol olmaz anca muahlafette kalır ama oda zora girio bu gidisle

bahçeli asamazdı diyosun. ama seçimde asacağım diye geldi.
yani sana göre BAHÇELİ YALANCI. öyle mi?
konun yeri burası değil. forumda başlık var sen oraya yaz ben gelirim.

burası nataşa bölgesi

Laf ebeligi :( HEROES İZLİYORUM RAHATSIZ ETMEYELİM LÜTFEN.TMM BİTSİN

Nrede bu kemal kılıçdaroğlu neden bu CHp li üyenin şeyinin hesabını sormuyor

zaten dikkat ettim CHP ile ilgili nzaman bir yolsuzluk veya buna bernzer olumsuz bir haber çıksa kemal abi,miz hemen yeni bir belge safsatası ile AK partiye vuruyor

Nrede bu kemal kılıçdaroğlu neden bu CHp li üyenin şeyinin hesabını sormuyor

zaten dikkat ettim CHP ile ilgili nzaman bir yolsuzluk veya buna bernzer olumsuz bir haber çıksa kemal abimiz hemen yeni bir belge safsatası ile AK partiye vuruyor

Ya bu CHPliler kendi pisliklerine bakmadan birde başkalarına çamur atmazlar mı

Ya bu CHP lilerin yolsuzluklarına aılştık ama bukadarda ileri gideceklerini tahmin etmiyordum

düşünebiliyormusunuz adam karıyı berecek parasını cebinden vermek yerine bize ödetecek

bu adamların başa geldiklerinde neler yapabileceklerini tahmin bile edemiyorum artık

baya fanatik mhp'lisin belli. o zaman enis öksüz'ü tanırsın. eski MHP'li bakan. bak ne demiş. oku önce.

Partisinin dünkü toplantısında terörle mücadele konusunda hükümete yüklenen MHP Lideri Bahçeli'ye, MHP'li eski Bakan Öksüz'den şok cevap: “Apo'yu asacağım diye iktidara gelip, terörist başını idamdan alan Bahçeli'dir...”

BUGÜNKÜ TABLO KİMİN ESERİ?
Vakit gazetesinin haberine göre ANASOL-M döneminde MHP'den Ulaştırma Bakanlığı yapan Enis Öksüz'den MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye sert tepki geldi. Devlet Bahçeli'nin Başbakan Yardımcısı olduğu ANASOL-M iktidarı döneminde, kaçacak deliği kalmayan terörist başı Abdullah Öcalan'ın ipten alındığını belirterek, “Bugünkü tablo kimin eseri?” diye sordu.

"ALLAH BİRDİR DESE İNANMAM"
Enis Öksüz, Bahçeli'ye yüklenerek, şunları kaydetti: “Allah'ın bir olduğuna inanmasam, Devlet Bahçeli'nin ‘Allah birdir' sözüne bile inanmayacağım. Böyle birisi çünkü. Bugün ‘bir' dediğine yarın ‘iki' der. Apo'yu asacağım diye iktidara gelip, terörist başını idamdan alan Bahçeli'dir.. ANASOL-M döneminde PKK'ya karşı alınacak tedbirleri engelleyen Bahçeli'dir.. Banka hortumcularına af çıkartan Bahçeli'dir.. Hırsızları kollayan Bahçeli'dir. Bugün şehidler üzerinden siyaset yapan da Bahçeli'dir. Adama sormazlar mı ‘İktidarda iken sen ne yaptın?..' diye.”

'ASMAMAK' ŞARTIYLA TESLİM ALINDI
Yüreklerimizi yakan şehidler üzerinden siyaset yapmakla eleştirdiği MHP Lideri Bahçeli'ye yönelik tepkilerini sürdüren Öksüz, “Şimdi ne konuşuyorlar? MHP, PKK'yı önleyecek, yok edecek tedbirleri zamanında aldı mı? Aksine, alınacak tedbirlerin alınmasına da mani oldu. Türkiye, terörist başını dünyaya sığmaz hale getirmişti. Ne İtalya'da durabiliyordu, ne Rusya'da durabiliyordu. Kongo'ya kadar gitmişti. Dünya dar edilmişti adama. Terörist başını alsak da gerekli hukuku uygulayacaktık, almasak da gerekli hukuku uygulayacaktık. Ama ne yapıldı, ‘asmamak' kaydıyla teslim alındı terörist başı.

BAHÇELİ ÖCALAN'I İPTEN ALDI
MHP ne yaptı, hesap sordu mu ortaklarından? Yargıladıktan sonra idam kararı vermişsen, bunu Meclis'e gönderecektin. Bu da yapılmadı. Neden göndermedin, cevap ver. Ardından idam cezası kaldırıldı. Komisyondan üyelerini çekti MHP. Dolaylı yoldan idam cezasının kaldırılmasına da yardımcı oldu Bahçeli. Neticede terörist başı ipten alındı. Hiçbir yerde barınamayacak duruma gelmiş olan terörist başı, Türkiye'de adeta bugün koruma altında. Bugün şehidler üzerinden siyaset yapan adama sormazlar mı ‘Bu kimin eseri, iktidarda iken sen ne yaptın?..' diye” sordu.

http://www.timeturk.com/Bahceli-evet-deseydi-PKK-bitmisti-30339-haberi.html

ben demiyorum bunu eski mhp'li bakan diyor.

eski bakan itiraf ediyor. asılmamak şartıyla teslim alındı.

gerisi sana kalmış. istediğin partiyi tut. :vur

Laf ebeligi :( HEROES İZLİYORUM RAHATSIZ ETMEYELİM LÜTFEN.TMM BİTSİN

Böyle bi konuda bile güldürdün beni ya=) Biri hh ye msj atınca pc mi ötüyo noluyo anlayamadım=)

bu olayı AKP li bir üye yapsaydı sizi ozaman göreydiniz CHP yalakası basında nasıl çarşaf çarşaf yer alırdı

Edepsiz adamlar, bir de millet vekili sıfatıyla milletin huzuruna çıkıyorlar.

Niye milletvekili oluyorlar sanıyordun?
Ekmek beleş
yamek beleş
gezmek beleş
s!!!!!! beleş

Allah topunun...

dini istismar eden hacıLara,hocaLara,tarikatLere,şehLere gideceğine varsın nataşaya gitsin para
benden yana heLaL-i hoş oLsun veriLen para

Fуσηв;3628017' Alıntı:
dini istismar eden hacıLara,hocaLara,tarikatLere,şehLere gideceğine varsın nataşaya gitsin para
benden yana heLaL-i hoş oLsun veriLen para

bu nasıl bir zihniyettir yaaaa

bu nasıl bir zihniyettir yaaaa
ne yani yazdıkLarımın tersini yazmış oLsaydım zihniyetimde sana uygun oLan bir şeyLer mi oLacaktı

cinci hacı hocaya şehLere tarikatLere gitsin para deseydim hoşuna giden bir yorum mu oLacaktı

benim şahsi görüşLerim hakkında yorum yapma hakkını nerden buLuyorsun
asıL bu nasıL zihniyettir

iyi forumLar

Bari muamele iyimiydi.Pak iyi değilse diplomatik nota çekelim.Olmaz böyle.nede olsa parasını devlet ödediği için bu konu sahış meselesinin aşıp kamu yani devlet meselesi olmuştur:)

arkadaşlar olayı saptırmayın bu şahıs milletvekil değil RTÜK ün CHP li üyesi

millet vfekili değil

zamanında çiçek sulayanlarınıda gördük
hem merak etme yakında vekilde yaparlar

Geri