Nasa Güneşe Gitmeyi planlıyor

gidenlerin cesaretlerine hayran kalmamak mümkün değil..tabi giden olursa..

harbi mallar ya. abi gunes dogar ve batar, bitkilere guc verir ve dunyaya isi dagitir.sen daha nye kurcaliyorsunki? yanlis bir deney oldu diyelim gunes patladi nolacak hepimiz olecez ne geregi var ya. ben daha evlenmedim, erkek oglum olmadi, dede olamadim. hele 1 dede oliyim ondan sonra gonderin, su an beklemede olsun

insanın inanası gelmiyo bence sonuç başarısız olacak o sıcaklığa dayanabilecek bir uzay aracı yapılacağını düşünmüyorum öyle bir element yok çünkü

İmkansız diye bişi yok. Adamlar marsa mekik gönderiyolar, bunu da yaparlar.

Haklısın İmkansız Diye Bir Şey Yoktur

harbi mallar ya. abi gunes dogar ve batar, bitkilere guc verir ve dunyaya isi dagitir.sen daha nye kurcaliyorsunki? yanlis bir deney oldu diyelim gunes patladi nolacak hepimiz olecez ne geregi var ya. ben daha evlenmedim, erkek oglum olmadi, dede olamadim. hele 1 dede oliyim ondan sonra gonderin, su an beklemede olsun

Alınma Ama Çok Geri Kafalısın

Ŧıгlค๓ค;3186187' Alıntı:
ya gidemezler ya bifteğe dönüp gelirler :D........

Bence geLemezler Böyle ßi fiLm vardı adamLar orda küL oLdu :s

6000 dereceye dayanan bi kompozit vardır belki ama 1milyon dereceye dayanan bişey olacagını sanmıyorum .. süpermeni yollasınlar :D

beyler tartısmaya gerek yok nasılsa hepimiz 2015 te gercegi öğrenecez, kebapmı olacaklar biftekmi olacaklar :D nasa bu uzay aracını yollarken hatırlayın bu mesajımı :durdurun

Geri