€rd@ls10
Altın Üye
- Reaction score
- 0
Adamın biri randevuevine gidip harika bir sarışın beğenmiş, birlikte kızın odasına çıkmışlar, kız peşin 200 dolarını almış, adam soyunup yatağa yatmış, kız da mavi mini elbisesini çıkartırken otelin yangın alarmı çalmaya başlamış..
Kız hemen elinde 200 dolarla dışarı fırlamış, adam da hemen alelacele giyinip peşinden..
Bütün yan odaları aramış ama dumanın yoğunluğundan bina dışına çıkmak zorunda kalmış.. O sırada yangını söndürmek için itfaye gelmiş.. Adam binaya su sıkan itfayeciye yaklaşıp çaresiz sormuş..
"Elinde 200 dolar olan mavi mini elbiseli sarışın güzel bir kız gördünüz mü?" diye..
"Hayır!" demiş itfayeci..
"Eğer görürseniz.." demiş adam, "Parası ödendi.. Becerebilirsiniz!" :durdurun
Arada 2.5 Cm. var..!
Çok katlı bir hipermarketin kapı görevlisi içeri giren genç kıza "Spor malzemeleri sekizinci katta!" demiş.. Çok şaşırmış kız, "Nereden bildiniz?" diye.. "Bu benim işim!" demiş görevli. Biraz sonra içeri giren beyefendiye "Otomotiv beşinci katta!" demiş.. Adam da hayret etmiş.. "Bu benim işim bayım, 20 yıldır bu görevdeyim, benim için de bir oyun oluyor!" demiş, kapı görevlisi..Tam o sırada içeri giren kadına "Orkidler ikinci katta!" deyince "Orkid değil hemoroid ilacı almaya geldim!" demiş kadın..
"Kahretsin!" demiş görevli, "2.5 santim farkla kaybettik!" :durdurun
EMEĞE SAYGI